.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Мами с пиърсинг?

Абе хора тук има ли някой на който майка му да има обица/и освен стандартните на ушите?Шото мойта има на носа и пъпа (към нея замазах и аз ) и се чудя дали има други такива мами

//Сега я надъхвам да си направим татуси заедно :P :P

Не, и не бих искала няква майка с обици и татуси...Вместу тя да ме кара да не си правя такива работи, да тръгне тя да си прави...Е, да аз имам два пиърсинга и татус, но на млад човек му отива.Първото, което е аз не бих и позволила.Незнам все пак семейна жена с татуровки, обици...не върви...поне на мен не ми допада!
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Цитирай Първоначално написано от Merito_
    Не, и не бих искала няква майка с обици и татуси...Вместу тя да ме кара да не си правя такива работи, да тръгне тя да си прави...Е, да аз имам два пиърсинга и татус, но на млад човек му отива.Първото, което е аз не бих и позволила.Незнам все пак семейна жена с татуровки, обици...не върви...поне на мен не ми допада!
    +1 \/ \/ \/

Ами не,мойта мама няма такива неща,но не е против аз да си направя. Въпроса е,че аз не съм го поискала.Не мисля,че за майките е строго забранено да имат такива неща по себе си,все пак те също са хора и ако са с по-младежки дух,какво толкова. Но иначе моята майка няма

Град
    ПрИ Теб
    Moito mami nqma,no mn bi me izkefilo da si napravi kakto kazah po-gore mladejki duh kvo tolkova mn 6e e qko.Li4no az gi priemam tezi ne6ta (piarsing i tatoo)
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    mama nqma.nemoga da si predstavq majka s obeca nqkade si ili s tatoo Ina4e ba6ta mi ima ,negovoto go priemam ama mama oo neee

Повече от фен
    nqma i e tvyrdo protiv moite piyrsingi ama karai

Град
    Лондон
    Ok de, no po tazi logika i na teb nqma da ti stoi, za6toto edin den nali i ti 6te si porasnala, 6te si maika i sapruga, po tvoqta logika i ti ne trqbva da ima6 za6toto togava nqma da ti stoi kato porasne6.
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Град
    Враца
    мама има 20-ки флешове
    и е с лилав гребен
    и има 22 татуировки ама не се оплаквам нали
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Цитирай Първоначално написано от Cool_Bitch
    Moito mami nqma,no mn bi me izkefilo da si napravi kakto kazah po-gore mladejki duh kvo tolkova mn 6e e qko.Li4no az gi priemam tezi ne6ta (piarsing i tatoo)
    +1 и мене ме кефи.
    ИСКАМ ДЪВКА!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз мойта само я навивам ама тя не се съгласява...викам й на пъпа да се дупчи ама тя не си харесва корема...Изобщо ми отказва...Иначе въпреки че много мрънкат аз като си правя нещо по тялото и 2мата се кефят...и някой ден аз ше съм мама с обици и тн
    Една аверка често ми говори за майката на нейна приятелка,която има супер мн пиърсинги(дори и по ръцете ) и пуши повече чадел от дъщеря си

Цитирай Първоначално написано от asi_basi
    Ok de, no po tazi logika i na teb nqma da ti stoi, za6toto edin den nali i ti 6te si porasnala, 6te si maika i sapruga, po tvoqta logika i ti ne trqbva da ima6 za6toto togava nqma da ti stoi kato porasne6.
    Именно затова не е хубаво да си правиш татуировки или да се кичиш като коледна елха
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Moita nema samo kade ima 2 dupki na ednoto uho ama..tq e mlada(ima se za takava de) na 32 e vse pak i ima da6terq an 15 haha kfa maika ama ina4e e pi4.. :]

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Аз моята я навивам,ама нц,не иска. Инак след време,когато аз имам деца(ако изобщо имам),ще съм мама с пиърси.

ии мойта майка няма обици на други места..
    не е против .. но не и харесфат..
    Мечтите са безкрайни..

Цитирай Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
    ии мойта майка няма обици на други места..
    не е против .. но не и харесфат..
    +1
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

от една страна би било яко но от друга някси не възприемам улегнала семейна жена да ходи с татоси и пиърси

Голям фен Аватара на 50cent
    moita nqma ama az ina4e mnogo se kefq na takiva kadeto imat
    az mislih da si pravq tatoo ako si napravq 6te stavam ba6ta s tatoo

Защо да не върви?А и един ден се предполага,че и ти примерно ще си семейна,татусите ще са си там,ако обиците не
    Майка ми няма нищо,освен татус,който не знам как някога е решила да си плесне на рамото...Най-тъпия е: )Тя винаги е била против всичко което някога съм харесвала и не реагира добре на първия от моите...но беше разбираемо -бях на 15 почти.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

май мадър е твърдо против всички тези татуировки и пиърсинги.

т.е няма никъде,освен по ушите

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    мама има 20-ки флешове
    и е с лилав гребен
    Бахти яката майка

Мойта майка е егати ужаса.Изобщо не харесва пиърсинги и татоси и е твърдо против аз да се дупча където и да е ама аз яко и се опъвам.. Само на ушите било готино според нея.Иначе аз вече си имам обица на езика и по 3 на ушите, така че ще бъда надупчена мама

Цитирай Първоначално написано от SexY_LipS
    мама има 20-ки флешове
    и е с лилав гребен
    Бахти яката майка

ти май не разбра,че се шегува?

ха-ха-ха
    we give it all.

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    Цитирай Първоначално написано от SexY_LipS
    мама има 20-ки флешове
    и е с лилав гребен
    Бахти яката майка

ти май не разбра,че се шегува?
    Да Все едно искам такава майка

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Какви са тея глупости, че на семейните жени не им отивало... бла бла. Всичко си е до човека, има 17- 18 годишни, които са си абсолютни сухари, има и 35- 40 годишни, че и нагоре, които са супер готини хора с тотално младежки дух. Моята няма, но майката на бившето ми гадже имаше татус, въпреки, че беше от жените, които си ходят облечени с костюми и имат супер строго излъчване, ама ужасно много й ходеше.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си