- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мами с пиърсинг?
Абе хора тук има ли някой на който майка му да има обица/и освен стандартните на ушите?Шото мойта има на носа и пъпа (към нея замазах и аз) и се чудя дали има други такива мами
![]()
//Сега я надъхвам да си направим татуси заедно :P :P
Не, и не бих искала няква майка с обици и татуси...Вместу тя да ме кара да не си правя такива работи, да тръгне тя да си прави...Е, да аз имам два пиърсинга и татус, но на млад човек му отива.Първото, което е аз не бих и позволила.Незнам все пак семейна жена с татуровки, обици...не върви...поне на мен не ми допада!
+1 \Първоначално написано от Merito_
/ \
/ \
/
Ами не,мойта мама няма такива неща,но не е против аз да си направя. Въпроса е,че аз не съм го поискала.Не мисля,че за майките е строго забранено да имат такива неща по себе си,все пак те също са хора и ако са с по-младежки дух,какво толкова. Но иначе моята майка няма![]()
Moito mami nqma,no mn bi me izkefilo da si napravi kakto kazah po-gore mladejki duh kvo tolkova mn 6e e qko.Li4no az gi priemam tezi ne6ta (piarsing i tatoo)![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
mama nqma.nemoga da si predstavq majka s obeca nqkade si ili s tatoo![]()
![]()
![]()
![]()
Ina4e ba6ta mi ima
,negovoto go priemam ama mama oo neee
![]()
nqma i e tvyrdo protiv moite piyrsingi ama karai![]()
Ok de, no po tazi logika i na teb nqma da ti stoi, za6toto edin den nali i ti 6te si porasnala, 6te si maika i sapruga, po tvoqta logika i ti ne trqbva da ima6 za6toto togava nqma da ti stoi kato porasne6.Първоначално написано от Merito_
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
мама има 20-ки флешове
и е с лилав гребен
и има 22 татуировки ама не се оплаквам нали
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
+1 и мене ме кефи.Първоначално написано от Cool_Bitch
![]()
ИСКАМ ДЪВКА!
Аз мойта само я навивам ама тя не се съгласява...викам й на пъпа да се дупчи ама тя не си харесва корема...Изобщо ми отказва...Иначе въпреки че много мрънкат аз като си правя нещо по тялото и 2мата се кефят...и някой ден аз ше съм мама с обици и тн
Една аверка често ми говори за майката на нейна приятелка,която има супер мн пиърсинги(дори и по ръцете) и пуши повече чадел от дъщеря си
![]()
Именно затова не е хубаво да си правиш татуировки или да се кичиш като коледна елхаПървоначално написано от asi_basi
![]()
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
Moita nema samo kade ima 2 dupki na ednoto uho ama..tq e mlada(ima se za takava de) na 32 e vse pak i ima da6terq an 15 haha kfa maikaama ina4e e pi4.. :]
Аз моята я навивам,ама нц,не иска.Инак след време,когато аз имам деца(ако изобщо имам),ще съм мама с пиърси.
![]()
ии мойта майка няма обици на други места..
не е против .. но не и харесфат..
Мечтите са безкрайни..
+1Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
от една страна би било яконо от друга някси не възприемам улегнала семейна жена да ходи с татоси и пиърси
moita nqma ama az ina4e mnogo se kefq na takiva kadeto imat
az mislih da si pravq tatoo ako si napravq 6te stavam ba6ta s tatoo
Защо да не върви?А и един ден се предполага,че и ти примерно ще си семейна,татусите ще са си там,ако обиците неПървоначално написано от Merito_
![]()
Майка ми няма нищо,освен татус,който не знам как някога е решила да си плесне на рамото...Най-тъпия е: )Тя винаги е била против всичко което някога съм харесвала и не реагира добре на първия от моите...но беше разбираемо -бях на 15 почти.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
май мадър е твърдо против всички тези татуировки и пиърсинги.
т.е няма никъде,освен по ушите
Бахти яката майкаПървоначално написано от skatemore
![]()
Мойта майка е егати ужаса.Изобщо не харесва пиърсинги и татоси и е твърдо против аз да се дупча където и да е ама аз яко и се опъвам.. Само на ушите било готино според нея.Иначе аз вече си имам обица на езика и по 3 на ушите, така че ще бъда надупчена мама![]()
![]()
Първоначално написано от SexY_LipS
ти май не разбра,че се шегува?![]()
ДаПървоначално написано от extreme_
![]()
Все едно искам такава майка
![]()
Какви са тея глупости, че на семейните жени не им отивало... бла бла. Всичко си е до човека, има 17- 18 годишни, които са си абсолютни сухари, има и 35- 40 годишни, че и нагоре, които са супер готини хора с тотално младежки дух. Моята няма, но майката на бившето ми гадже имаше татус, въпреки, че беше от жените, които си ходят облечени с костюми и имат супер строго излъчване, ама ужасно много й ходеше.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.