- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мами с пиърсинг?
Еми обиците не са проблем, мога да ги махна по всяко време. А за татуса, така като гледам ние като станем майки живот и здраве повечето майки ще сме с татуировки и пиерсинги.Времената се променят...asi_basi
Голям фен
Местожителство: Лондон
Пуснато на: Вто Мар 25, 2008 6:35 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Merito_ написа:
Не, и не бих искала няква майка с обици и татуси...Вместу тя да ме кара да не си правя такива работи, да тръгне тя да си прави...Е, да аз имам два пиърсинга и татус, но на млад човек му отива.Първото, което е аз не бих и позволила.Незнам все пак семейна жена с татуровки, обици...не върви...поне на мен не ми допада!
Ok de, no po tazi logika i na teb nqma da ti stoi, za6toto edin den nali i ti 6te si porasnala, 6te si maika i sapruga, po tvoqta logika i ti ne trqbva da ima6 za6toto togava nqma da ti stoi kato porasne6.
А що се отнася до пиърса и многото татуси..тва е до едно време,като станеш на възраст над 20,всичките тия работи ще ти стоят ужасно,да не говорим ако решиш да ги махаш,но пък от друга страна еда обица или картинка биха стояли добре![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не и не бих желал да е с обици някъде освен на ушите.
п.с. - бях навит да си правя татуировка, но си помислих какво ли ще представлявам на 60 години примерно пред децата ми? Увиснал пенсионер с татуировка... Не, мерси!
Не бих искал пиарсинг! За татус съм сългасен!
не мога да си представя мама с пиърсинга и тя никога не би си сложила
![]()
LeB`dIe sEkuNde :]
ами аз иам доста обици наВцякуде искам таттооси и маика ми има общо 4 обици ама само на ушитееее ина4е искам мн да има обици навсякуде и да е некФа адСки якА смисал емо (макар 4е няя стане ;( или пънк ,но не й харесфа тАя музика ;( )
ина4ееее нз ко др да кажа :Д:Д:Д![]()
I LOVE you to DEATH....
да, майка ми иман устната и на носа и има безброй татуси, няма лошо аз и се кефя![]()
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
nz ne sme govorili ama mama s pirsing ili taty![]()
ne6o ne mi dopada
(sun)~{}*
ми мама освен на ушите..другаде няма... амааа пък има татус![]()
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
+1Първоначално написано от .SmiLe.FoR.yOu.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
моята майка няма нито обици , нито татуси и аз си я харесвам такава , не бих могла да си я претставя по друг начин![]()
И мойта е така..Първоначално написано от skatemore
![]()
![]()
![]()
Моята даже и на ушите няма.Доста са против татуси, обеци(освен на ушите) и такива работи. Какви скандали бяха, когато брат ми се прибра с татус, а сега от 2 месеца го прикривам, че има нов.
![]()