.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    asi_basi
    Голям фен

Местожителство: Лондон
    Пуснато на: Вто Мар 25, 2008 6:35 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Merito_ написа:
    Не, и не бих искала няква майка с обици и татуси...Вместу тя да ме кара да не си правя такива работи, да тръгне тя да си прави...Е, да аз имам два пиърсинга и татус, но на млад човек му отива.Първото, което е аз не бих и позволила.Незнам все пак семейна жена с татуровки, обици...не върви...поне на мен не ми допада!

Ok de, no po tazi logika i na teb nqma da ti stoi, za6toto edin den nali i ti 6te si porasnala, 6te si maika i sapruga, po tvoqta logika i ti ne trqbva da ima6 za6toto togava nqma da ti stoi kato porasne6.
    Еми обиците не са проблем, мога да ги махна по всяко време. А за татуса, така като гледам ние като станем майки живот и здраве повечето майки ще сме с татуировки и пиерсинги.Времената се променят...
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ми мойта майка няма такива неща,но аз не бих била против ако имаше поне една татуировка,аз самата все се каня да си направя една мъъъничка някъде..
    А що се отнася до пиърса и многото татуси..тва е до едно време,като станеш на възраст над 20,всичките тия работи ще ти стоят ужасно,да не говорим ако решиш да ги махаш,но пък от друга страна еда обица или картинка биха стояли добре
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Не и не бих желал да е с обици някъде освен на ушите.

п.с. - бях навит да си правя татуировка, но си помислих какво ли ще представлявам на 60 години примерно пред децата ми? Увиснал пенсионер с татуировка... Не, мерси!

Не бих искал пиарсинг! За татус съм сългасен!

Град
    XaCkoBo БеЕ
    не мога да си представя мама с пиърсинг а и тя никога не би си сложила
    LeB`dIe sEkuNde :]

ами аз иам доста обици наВцякуде искам таттооси и маика ми има общо 4 обици ама само на ушитееее ина4е искам мн да има обици навсякуде и да е некФа адСки якА смисал емо (макар 4е няя стане ;( или пънк ,но не й харесфа тАя музика ;( )
    ина4ееее нз ко др да кажа :Д:Д:Д
    I LOVE you to DEATH....

Град
    in da middle of nowhere
    да, майка ми иман устната и на носа и има безброй татуси, няма лошо аз и се кефя

To be lost before you're found, don't mean you're losing.

Повече от фен
    nz ne sme govorili ama mama s pirsing ili taty ne6o ne mi dopada
    (sun)~{}*

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    ми мама освен на ушите..другаде няма... амааа пък има татус
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от asi_basi
    Цитирай Първоначално написано от Merito_
    Не, и не бих искала няква майка с обици и татуси...Вместу тя да ме кара да не си правя такива работи, да тръгне тя да си прави...Е, да аз имам два пиърсинга и татус, но на млад човек му отива.Първото, което е аз не бих и позволила.Незнам все пак семейна жена с татуровки, обици...не върви...поне на мен не ми допада!
    Ok de, no po tazi logika i na teb nqma da ti stoi, za6toto edin den nali i ti 6te si porasnala, 6te si maika i sapruga, po tvoqta logika i ti ne trqbva da ima6 za6toto togava nqma da ti stoi kato porasne6.

+1
    Обичам те <3 !!!

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от .SmiLe.FoR.yOu.
    Ами не,мойта мама няма такива неща,но не е против аз да си направя. Въпроса е,че аз не съм го поискала.Не мисля,че за майките е строго забранено да имат такива неща по себе си,все пак те също са хора и ако са с по-младежки дух,какво толкова. Но иначе моята майка няма
    +1
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    моята майка няма нито обици , нито татуси и аз си я харесвам такава , не бих могла да си я претставя по друг начин

Цитирай Първоначално написано от skatemore
    мама има 20-ки флешове
    и е с лилав гребен
    и има 22 татуировки ама не се оплаквам нали
    И мойта е така..

Фен
    Град
    Казанлък
    Моята даже и на ушите няма. Доста са против татуси, обеци(освен на ушите) и такива работи. Какви скандали бяха, когато брат ми се прибра с татус, а сега от 2 месеца го прикривам, че има нов.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си