.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 129 от общо 129
    Lestat357
    Guest

and a kiss on the...

Рак съм и ми беше доста забавно да го прочета. Е, имаше леки несъотвествия, но.. съотвествията май бяха повече б@си?! Хахаха.

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Овен (Дръзкият):...
    За овена мога веднага да потвърдя, че е точно така. Едно към едно. За някои от останалите зодии също има доста истина, ама бая трябва да поразсъждавам, припомняйки си, а в момента нямам желание за това. Пък и дали ще го направя или не - все тая. Важното е да има разнообразие, хаха.

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    ...Телец (Егоцентрикът):
    Така че, ако не си падаш по бързите дела и ти харесва бавното "изработване" на нещата, там някъде те очаква твоят Телец.
    Това ме впечатли най-силно дотук, но...

Хехех... Аз съм от шефчетата Но не съм съгласна с това, че раците не могат да бъдат страстни. Могат и още каааак .... !

Egocentrik... kvo znachi tova podqvolite

Re: Кой, как целува, според зодията?

Скорпион (Вампирът):
    Внимавай със силата на този знак. На моменти Скорпионът страда от засилено самолюбие и чувство за притежание. Целувките му са пламенни и страстни. Поведението му е амбициозно и доминиращо. Силата му е в разнообразието. Целувките му са от романтично спокойни до експлозивно еротични. Устата, шията, тила... за всяко място от тялото намира подходяща ласка. Но се пази да не ти остави белези. На Скорпиона му харесва да маркира територията си. Преди всичко обаче Скорпион е зодиакален знак, който провокира силно сексуално желание. И знае това. Така че, ако ти е партньор, спомни си за това предупреждение и се подготви за сражение. Скорпионът обожава битките.

бе.. бившия ми беше казал: "Ще ме издеш бе.. " така че тва ме води до мисълта, че може да са верни тия работи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си