- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Момичета кой ви кефи повече рапърът,метЪлът или емото?
си4ки са ми смешни....Рапъри...преди време секи ден ги перяха в даскало...доста бои са изяли...емотата съ6тите ....метълите...не ги долюбваме много много....
абе гъзенца да са ....тва е наи -важното и мом4етата да го кефи друго мом4е за фр...и моми4ета за гадже...бахти смисления пост дет написах
![]()
рапър![]()
рапърът много ясно , нищо протиф металите но ... повечето не се къпят често имам впредвид един девиз " Важното е да си метал и патката ти да смърди " ... , а пък емотата ... ох .... идиотчета ,гейове... недоразбрани тийнейджъри , ако питате мене те незнаят кво искат
и RuMiToO кво разбираш под нормално момче .. изскубани вежди, розови ризки , герданчета по вратъ , панталони прилепнали по дупето , руси кичури ...![]()
педали
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
[quote="FlipY"]си4ки са ми смешни....Рапъри...преди време секи ден ги перяха в даскало...доста бои са изяли...емотата съ6тите ....метълите...не ги долюбваме много много....
кво разбираш под гъзе ? мноо ми е интересно ? рапърите ги перяли в даскало ....
о боже ... зле
![]()
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
+ 1 SK8 OR DIEПървоначално написано от Wrathchild
or maybe BIKE OR DIE
![]()
Bring me to life...
Не бъди толкова сигурен,че не се къпемПървоначално написано от spontaneous
![]()
Bring me to life...
Метал. Най - точните хора, които познавам, по една случайност, са метали.
Иначе за приятели предпочитам рапърчетата - най-добрият ми приятел е такъв( пък и повечето момчета,които познавам).
Емотата не ги харесвам особено. Пък и перспективата да си с някой, който е депресиран от самото нищо, е доста скучна.
Най-после ти дойде...Добре направи.
Копнях за тебе,
В душата ми желание запали ти
и цяла изгорях...
Сафо
НИКОЙ !!!
Всяка крайност е гадна, човек..особено в днешно време трябва да е разностранен. А пък най-тъпи ми се струват тия емота
Smile!?
лоши момчета,а определено рапърите и метълите се вписват в тях![]()
рапърЪТ
различното между тях е само:музиката която слушат,начина по които се обличат и държанието им към останалите .. но всъщност под тези неща се крият едни съвсем еднакви хора .. но аз предпочитам обикновенните момчета ..![]()
![]()
Не искам всички,искам теб !
рапър
Нито единия ,хах![]()
Мен нито един не ме кефи.Всичките са тъпи.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
циганинът![]()
нито един от изброените![]()
рапър- тъпак
емо - без коментар
металист - не ми допадат
![]()
1.металът
2.емото
3.рапъра
[/img][img][/img][img][/img]
violin4i
I LoVe LINKIN PARK SO MUCH
Не искам човека до мен да носи дрехи, в които можем да се намъкнем и двамата, нито човек, който ще реве по-често от мен (доста по-често като се замисля). От трите предложения метъла ми изглежда най-приемливо, като се има предвид, че съм си падала по такъв. Най-вече искам да е свестен, на стила майната му, ако ми харесва като човек![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
рапър ест![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
+1 moqt e matalПървоначално написано от BeB0_UlTrA_KiSs
![]()
![]()
![]()
![]()
е кво то по тая логика-не искам човека до мен да има по-дълга от моята коса.Първоначално написано от Blacka TBW