.
Отговор в тема
Страница 13 от 17 ПървиПърви ... 391011121314151617 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 415

Град
    TaM..
    си4ки са ми смешни.... Рапъри...преди време секи ден ги перяха в даскало...доста бои са изяли...емотата съ6тите ....метълите...не ги долюбваме много много.... абе гъзенца да са ....тва е наи -важното и мом4етата да го кефи друго мом4е за фр...и моми4ета за гадже...бахти смисления пост дет написах

Голям фен Аватара на webmast3rche
    В Гърция да знаете какви метъли има лелелееее..........

Ужасни са

Град
    Asenovgrad
    рапърЪТ
    Glory,Glory Man United

Град
    SoMeWhErE
    Предпочитам нормално момче. :P

рапърът много ясно , нищо протиф металите но ... повечето не се къпят често имам впредвид един девиз " Важното е да си метал и патката ти да смърди " ... , а пък емотата ... ох .... идиотчета ,гейове... недоразбрани тийнейджъри , ако питате мене те незнаят кво искат
    и RuMiToO кво разбираш под нормално момче .. изскубани вежди, розови ризки , герданчета по вратъ , панталони прилепнали по дупето , руси кичури ... педали
    A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...

[quote="FlipY"]си4ки са ми смешни.... Рапъри...преди време секи ден ги перяха в даскало...доста бои са изяли...емотата съ6тите ....метълите...не ги долюбваме много много....

кво разбираш под гъзе ? мноо ми е интересно ? рапърите ги перяли в даскало ....

о боже ... зле
    A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...

Град
    SoMeWhErE
    Цитирай Първоначално написано от spontaneous
    рапърът много ясно , нищо протиф металите но ... повечето не се къпят често имам впредвид един девиз " Важното е да си метал и патката ти да смърди " ... , а пък емотата ... ох .... идиотчета ,гейове... недоразбрани тийнейджъри , ако питате мене те незнаят кво искат
    и RuMiToO кво разбираш под нормално момче .. изскубани вежди, розови ризки , герданчета по вратъ , панталони прилепнали по дупето , руси кичури ... педали
    Не, в смисъл да не е кат рапъра с ланци или такиа простотии или пък шантав кат тия смотани ЕМОта...Нормално момче.

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    ^ Това дали човек е антипатичен не зависи ли от това как изглежда попринцип, а не от това какви дрехи носи?
    Ами... нито 1 от трите. Предпочитам си най-обикновен скейтър, макар да слушам метъл... Рапърите са ми някак смешни с тия ланци...
    + 1 SK8 OR DIE or maybe BIKE OR DIE
    Bring me to life...

Цитирай Първоначално написано от spontaneous
    Не бъди толкова сигурен,че не се къпем
    Bring me to life...

Метал. Най - точните хора, които познавам, по една случайност, са метали.
    Иначе за приятели предпочитам рапърчетата - най-добрият ми приятел е такъв( пък и повечето момчета,които познавам).
    Емотата не ги харесвам особено. Пък и перспективата да си с някой, който е депресиран от самото нищо, е доста скучна.
    Най-после ти дойде...Добре направи.
    Копнях за тебе,
    В душата ми желание запали ти
    и цяла изгорях...
    Сафо

Град
    София
    НИКОЙ !!!
    Всяка крайност е гадна, човек..особено в днешно време трябва да е разностранен. А пък най-тъпи ми се струват тия емота
    Smile!?

лоши момчета,а определено рапърите и метълите се вписват в тях

Град
    София
    рапърЪТ

Град
    sOfia we ..
    различното между тях е само:музиката която слушат,начина по които се обличат и държанието им към останалите .. но всъщност под тези неща се крият едни съвсем еднакви хора .. но аз предпочитам обикновенните момчета ..
    Не искам всички,искам теб !

Град
    Plovdiv
    рапър

Нито единия ,хах

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Мен нито един не ме кефи.Всичките са тъпи.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Град
    в мазето ;dd
    циганинът
    нито един от изброените
    рапър- тъпак
    емо - без коментар
    металист - не ми допадат

Град
    ботевград
    1.металът
    2.емото
    3.рапъра
    [/img][img][/img][img][/img]
    violin4i

I LoVe LINKIN PARK SO MUCH

ВЕЧЕ КАЗАХ ЧЕ НЕ МЕ КЕФИ ЕМОТО АМА И РАПАРЪТ НЕ МИ ХАР

Град
    Horrorwood
    Не искам човека до мен да носи дрехи, в които можем да се намъкнем и двамата, нито човек, който ще реве по-често от мен (доста по-често като се замисля). От трите предложения метъла ми изглежда най-приемливо, като се има предвид, че съм си падала по такъв. Най-вече искам да е свестен, на стила майната му, ако ми харесва като човек
    Your pseudo sunshine I don't need.

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    рапър ест
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Цитирай Първоначално написано от BeB0_UlTrA_KiSs
    метъл
    +1 moqt e matal

Цитирай Първоначално написано от Blacka TBW
    Не искам човека до мен да носи дрехи, в които можем да се намъкнем и двамата, нито човек, който ще реве по-често от мен (доста по-често като се замисля). От трите предложения метъла ми изглежда най-приемливо, като се има предвид, че съм си падала по такъв. Най-вече искам да е свестен, на стила майната му, ако ми харесва като човек
    е кво то по тая логика-не искам човека до мен да има по-дълга от моята коса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си