- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Момичета кой ви кефи повече рапърът,метЪлът или емото?
Кой глупак е пуснал такава тема,която кара хората само да спорят,как може да питаш кой им харесва най-много,всичко зависи в какъв стил се е ориентирала путката,не може някоя моя приятелки да харесва рапъри или имота,а бе чак не ми се спори,само се нервирам тази вечер!Или тука питаш,за да си избереш какъв да станеш,че да те харесват момичетата???Умната жена вижда човек,а не стилът!
Пука ли ти ?
Абе... метъла като че ли...![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
чалгарят... итримата иначе
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Кефи ме човек, който не позьорства и не робува на стилове. Ама ако става въпрос за купон май с чалгари най-добре става![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
аку трябва да избирам тугаа...рапър..!не понасям метали а емотата тъва за рязане и самоъбииство ХмМ..не тува нее за мен рапър![]()
![]()
А аз да попитам само защо го няма нормалните момчета дето не трябва да подръжават на Мишо Шамара , Бурзун или еди кой си ?
estestveno 4e METULUT !!![]()
METAL RULZZ THE FUCKED WORLD!!!
metul !!!!!!!!!!!!! ne me kefi momche koeto 1-vo e emo.. i se celuva s dr momche t.e. nqma nikoga da me haresa ... 2-ro e rapur, ae nqqm nishto protiv tia aama metulistite me kefqt poveche nz shto :P
Life is тОo preciОus тО wОrry abОuт sтupid/shiт/ sО have fun.. geт drunк && fall inlОve! say whaт yОu wanт тО say && dО whaт yОu wanт тО dО! ragreт - nОтhing && dОn'т lет peОple whО dОn'т meттer, brin
Ами няма значение какъв стил е ...важно е какъв човек е...,но на мен най ще ми подхожда имо или рапър...не се виждам с метал...ама хич...,а иначе фешаните най- ми харесват!![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
Трябва ли да ме кефи някои от тези стилове. Сичките тея метали, емота, рапъри, пънкове са ми неприятни.
аз съм виждъл и познавам металчета с виснали гащи няма значение ...
аз слушам старата школа щото там се крие истинската музика РЕТРО Хип хоп ... Тея позиорчета 50 цента г унит тхе гаме лил леин няма нищо общо с Хип хопа .... ОЛД СКУУЛ мачка !!!!!!! Общо взето комерса съх ..... Всички са позиорчета !! познавам 20 човека от моя град кадето са си Рапета др те не струват !
а опция 'нормален'?!
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Първоначално написано от ju**
И аз т'ва питам![]()
Почти вески мъж мисли, че е вторият, но се хвали, че е първия. А всъщност е поредният!
Първоначално написано от id4eto
метълът, влюбена съм в един такъв екземпляр
Рапър ест.мноогу са сладки с тия чаршафи
![]()
The way you walk, the rhythm when you’re dancing
Every inch of you spells out desire (desire)
You’re such a rush the rush is never ending, now
You got it
You’re wow, wow, wow, wow
You got it
You’re wow, wow, wow, wow
А те останаха ли такива екземпляри?Първоначално написано от ju**
![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
От изброените ще трябва да се задоволя с един рапър![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
нито един от триматано ако не ми се предлагат други вариянти,бих избрала рапъра
![]()
Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]