- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Момичета кой ви кефи повече рапърът,метЪлът или емото?
рапарът![]()
![]()
![]()
![]()
но не само тряя да е печен
.. само не емо ...
![]()
![]()
![]()
рапър или метъл зависи от човека =)
Рапър
рапърът![]()
A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.
----> http://prize.bg/mimilia
Първоначално написано от Blacka TBW
Не , затова ще ставаме лезбийки.![]()
![]()
Зависи от човека независимо дали е рапър,емо или метъл,но ако трябва да избирам ще избера Рапъра!![]()
Why live life.. From dream to dream..And dread the day...When dreaming..ENDS [!]
ot teq trimata raparat
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Най-добре фешън, поне не е роб на разни музики и групи, а се стреми да е красив, ходи по дискотеки и кафета и може да забавлява момичето. Коя би тръгнала с такъв, на който хората му се смеят като го видят. Мнозинството са фешъни![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
метълът ...
Ами май нито един от тримата... Рапърите са ми много смешни, а и не си падам по тази музика. А с тия смъкнати панталони изглеждат все едно са се на***лиПосерковци им викам ^^ Въпреки, че кой знае може и някой ден да се хвана с рапър... БТВ не искам никого да обиждам
Имотата са... абе не ги уважавам! А за метълите - харесват ми но само някои индивиди
![]()
...DrEaMeR...
Ем зависи .. рапър или метъл ,,![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
raperi kurteli mudreli....!!!!![]()
![]()
ЕМОТО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
след тфа рапъра и метъла
![]()
![]()
![]()
![]()
Темата не е за тукк!![]()
And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!![]()
В емото ме кефи единствено стила на обличане, а иначе рапърът ми харесва най-много![]()
*~* Човек мечтае, когато не е щастлив! *~*
Метъл![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥