- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Момичета кой ви кефи повече рапърът,метЪлът или емото?
na men nai-mn mi haresvat mom4eta,koito ne se ograni4avat samo v edin stil na muzika i obli4ane,ama ako trqbva da izbiram mejdu rapar,emo i metal,100 % 6te izbera rapara...i az nz za6tp![]()
+1Първоначално написано от kPuCkA
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Рапърът ест![]()
МеТъЛъЪъъЪъЪъЪ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi mai metal ot izbroenite 6tot emoto sa pedali apak rapari mnou ima
Ina4e nai me radvat house maniacite za6toto te sami si izgrajdat stila na obli4ane.. napalno svobodni sa si da nosqt kvoto im haresva na tqh. Ne kakto emoto da se nosi v 6areni raienca, metalite v 4erno a raparite samo s golemi ga6ti![]()
Az li4no slu6am samo house muzika i nikade ne sam vidqla 4e house maniacite trqa se obli4at po opredelen na4in. Ako gre6a kajete![]()
pffffff Houser????I trite sa sux!!! OnLy HoU$3 MuS!c !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ina4e Rap ot teq trite nai biva! emotata sa typi sduhani depresirani horica...a i da ne kazvam 4e powe4eto sa psevdo emota...hodi gi pitai kvo zna4i nemoa ti kajat blqqq![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
пхъх, избирате си гаджето по стила му?браво бе, значи ако някой се облече като рапър може веднага да му се лепнете, ама ако се облече като метъл всички ще побегнете на някъде.. пфффф.. аз избирам този, който ми хареса, не ми пука за стила
Неподходящ размер на подпис
Рапър много ясну![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
металът оба4е да не е някой наркоман
И кФо кАт тЕбЕ цЕлУвАл нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе мЕнЕ е рЕвНуВаЛ, и кФо кАт тЕбЕ е еБаЛ нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе зА мЕнЕ е мЕ4тАл
Никой от тях. Предпочитам нормални, добре изглеждащи мъже, а не някакви неосъзнати хлапетии.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
raparyt
H!LfT M!R Fl!eGeN
Аз не си ги избирам по стила на обличане или музиката, която слушат
но пънк и метал![]()
И искам да кажа, че не всички метали и пънкари са наркомани и какви ли не други глупости!
Моята свобода свършва, там където започва твоята!
РАПЪРИТЕ ФОРЕВЪРРР ..!!!!![]()
![]()
д0м е там къдеТо дуПето ти седНе :]
има много такива теми и навсякъде съм казала,че зубарите са най-секси![]()
Харесвам и емо стила,и метъла и рапатъй че няма значение по какъв стил се облича или каква музика слуша :P Стига да е сладък и с готин характер
![]()
Метълчееее рулз!![]()
![]()
рапър
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Метълът много ясно!