- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кой кого търси
mmm poneje moq ne me tarsi 4esto i se si kazvam iz4akai no ne moga i az go tarsq parva ...uffff
a pri vas kak e
аве що годе взаимно е, въпреки че е имало много моменти аз да чакам да ми пише, докато той чака аз да му пиша![]()
Ние май се редувамено не го правим нарочно а така се получава в повечето случаи
иначе когато е казал че ще се обади и не го направи изчаквам колкото мога и накрая аз звъня
![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Двамата по равноМакарче вечерно време, когато се забави да се прибере от работа, не се сеща да ми звънне, че ще ходи някъде, та все аз му звъннкам...
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Май че аз по-често, но и той също![]()
Ми аз си падам малко нахалничка и доста често го търся.Не ме притеснява да съм инициативна,даже и на него така му харесва.![]()
I taka e mnogo gadno.
Pri men povecheto pati uspqh da ustiskam toi da me tarsi,no razbirase,che e imalo izkluchenie i to edin ili dva pati.
V edna vrazka vsichko trqbva da e po ravno,za da ima razboratelstvo![]()
+1Първоначално написано от scanadal
![]()
Първоначално написано от Riot
Ами или той мене или аз него ... Не се остаяме, освен ако не иде някъде без мен (което става рядко) ама пак ми се обажда че няма да се видим...
А пък ти спри малко да го търсиш да видиш дали той ще го направи![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
stiga s tiq staromodni razbiraniq .. kat tolko iska6 potari si go![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ми като ти трябва търсиго ти..... Той сам няма как да разбере че му трябвашлллл![]()
Амии при нас, май той звънка по-често. И аз се сещам де, ама аз по-често в скайп му пиша... По телефона - той.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
След като вече сте заедно, според мен няма значение кой на кого ще се обади.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.