- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как правите косите си да постоянно изправени?
лелее наистина ли ???Първоначално написано от merilin_
![]()
моята преса загрява за 5 минути и за 15 съм идеално права (а косата ми е едро начупена и много обемна). Понякога се случва да стана в 6 и да реша, че ще се къпя и в 7 без 25 почвам да се изправям. До 7 без 10 съм свършила и почвам да се гримирам...![]()
ами на мен изправянето ми е 5 минути точно, ама като сложим другите приготовления грим, обличане (тва е най-тежкото) чанти манти и закъснявам винаги
просто много се туткам и обичам да се зяпам по 2 4аса в огледалото
![]()
преса/сешоар/ютия
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Аз едва се будя 6 и 20 когато съм от 7 и 15 на лекции. Посмъртно не се глася повече от 15-20 минути, като половината и повеч е з грим. Знаете ли колко си изтощавате косите? Я си живйте къдрави. И без това като писне бебето в 3 през нощта и не можете да станете после за работа в 7, последното за което ще мислите е косата ви. От сега свиквайт. И защо никой не ми отговори на въпроса. никой ли не харасва къдравата си коса?Първоначално написано от merilin_
кремче, аз умирам за къдрава коса...обаче изисква адска поддръжка, за да изглежда добре по принцип съм къдрава, но косата ми е много гъста и дълга => тежи адски много и се изправя да не говорим, че от 2-3 години я изправям всячески, най-вече със сешоар...обаче със свестен балсам и шампоан става перфектна - права, гладка....докато да се направя къдрава е кошмар - или трябва да е цялата омазана с нещо или да стои не както искам, да не говорим, че като е къдрава, е кошмар да се погледна в огледалото, когато стана..
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Моята коса не е точно права , но използвам Нивеа за изправяне , винаги след баня си суша косата , с кръгла четка за оформяне и слагам кристали, после я реша хубаво и накрая има Хепи Енд![]()
Аз само с малко вода и балсам от най-евтините се оправям и стои доста добре. Е, сутрин съм леко страшна, ама за 2-3 минути се оправя с балсма и малко мачкане. да не говорим, че не й личи да е мръсна, мазна и нацъфтяла.Първоначално написано от alice sw
e,az sam ot tozi tip momi4eta.stavam rano,izpravqm si kosata s presa i vsi4ko mi e ok celiq den.tva e
![]()
prosto presa.polzvam i utiq ot vreme na vreme no ve4e izbqgvam za6oto mnogo gori.
1) момичета с идеално права коса са с дебел косъм, това определя тежеста на самия косъм и той си е прав
2) Момичетата които често си изправят косата имат голям риск от косопад, честото горене и третиране на косата с какви ли не евтиини стилизанти се изтощава и започва да капе.
3) - С леко начупена коса и малко кристали косата изглежда добре и придава секси вид!
- Завързана назад придава завършеност и чувство за свобода...
- За бритоните които сега са много уж модерни, честно не ми харесват, за някой пудел може би но не и за човек!
И доколкото ми е ясно да си правиш косата и да се правиш на манекен само заради едно училище не си струва, защото там никой няма да те забележи или ако го направи ще ти каже само "их колко си хубав/а" и то може също да ти го каже и когато не си със маса грим както повечето правят...по-добре на училище да се ходи семпло и ненаконтено като за някоя звездна вечеря (макар, че повечето които съм видял да се контят в моето даскало (забелижителното не само момичета, а и момчета) не го правят както тря и изглеждат сякаш някой стилист се е гаврил пет часа със тях), е какво пък щом им харесва....Но забога тва е само даскало, разбирам да е вечеря с някой познат/а или делови среща, дискотека, парти или нещо такова...ама за даскало!![]()
Моята коса е много чуплива и се изправям само със сешоар,но се мажа с гел за изправяне и много ми държи около 3-4 дена без да се начупва.Гелът е TONI&GUY. Тук ввв.toniandguy.ком може да видиш продуктите на тази марка,аз съм много доволна от тях.Пиша го така понеже не ми позволява да пратя линка.
az ot godina i neshto q izpravqm i ne izpolzvam produkti za zadurjane na pri4eskata i kato stana sutrin si e prava...sluchvalo se e da ne e idealno rpava, no prosto vzimam presata tq zagrqva za 10-15 sekundi i za 5 min sum gotovamisloq 4e zavisi i ot presata...imah edna obinovenna za 20 lv i kato se izpravq posle vednaga se nakudrq, sega sum s edna po -hubava i vsi4ko si mi e nared
![]()
И аз съм имала такава преса само че мойта беше още по-проста-за 13лв маиизползвах яняколко месеца,видях колко ми гори косата и си взех нова.Дано поне да има рзлика от преса до ПРЕСА
btw i moita mai4e e syshtata (edna 4ernichka li e tfoita)Първоначално написано от sandalki_ot_mola
a ina4e za izpravqneto i as sam na mnenie staash sytrinta i izpravqsh i mn lak ...
prawata kosa e minal sezon
you should kill yourself >=D
xhuxhu черничка е даама не бих изтърпяла такава мъка да ставам по нощите да си правя косата
![]()
При мен е постоянен сезонПървоначално написано от EMILY the strange
Като стана сутрин е малко начупена, ама след като я среша и за около час се изправя. Мисля, че ми отива така и нямам оплаквания
Обаче и аз знам, че честото изправяне (или къдрене) е мн вредно
![]()
Btw никога не бих си го причинила - да ставам всяка сутрин в 6 за едната коса (и то точно пък за даскало).
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...