.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от merilin_
    еми ставам в 4:30 включвам 2те преси, слагам кристали, изправям я, с вафличките в корените, топирам я, половин флакон лак за коса, вакса на връхчетата да не се подвиват и до 6 и 30 съм готова ... и ако имам късмета да вали ми е много забавно
    лелее наистина ли ???
    моята преса загрява за 5 минути и за 15 съм идеално права (а косата ми е едро начупена и много обемна). Понякога се случва да стана в 6 и да реша, че ще се къпя и в 7 без 25 почвам да се изправям. До 7 без 10 съм свършила и почвам да се гримирам...

Град
    Plovdiv
    ами на мен изправянето ми е 5 минути точно, ама като сложим другите приготовления грим, обличане (тва е най-тежкото ) чанти манти и закъснявам винаги просто много се туткам и обичам да се зяпам по 2 4аса в огледалото

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    преса/сешоар/ютия
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от merilin_
    еми ставам в 4:30 включвам 2те преси, слагам кристали, изправям я, с вафличките в корените, топирам я, половин флакон лак за коса, вакса на връхчетата да не се подвиват и до 6 и 30 съм готова ... и ако имам късмета да вали ми е много забавно
    Аз едва се будя 6 и 20 когато съм от 7 и 15 на лекции. Посмъртно не се глася повече от 15-20 минути, като половината и повеч е з грим. Знаете ли колко си изтощавате косите? Я си живйте къдрави. И без това като писне бебето в 3 през нощта и не можете да станете после за работа в 7, последното за което ще мислите е косата ви. От сега свиквайт. И защо никой не ми отговори на въпроса. никой ли не харасва къдравата си коса?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    кремче, аз умирам за къдрава коса...обаче изисква адска поддръжка, за да изглежда добре по принцип съм къдрава, но косата ми е много гъста и дълга => тежи адски много и се изправя да не говорим, че от 2-3 години я изправям всячески, най-вече със сешоар...обаче със свестен балсам и шампоан става перфектна - права, гладка....докато да се направя къдрава е кошмар - или трябва да е цялата омазана с нещо или да стои не както искам, да не говорим, че като е къдрава, е кошмар да се погледна в огледалото, когато стана..
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    град на греха
    Моята коса не е точно права , но използвам Нивеа за изправяне , винаги след баня си суша косата , с кръгла четка за оформяне и слагам кристали, после я реша хубаво и накрая има Хепи Енд

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    кремче, аз умирам за къдрава коса...обаче изисква адска поддръжка, за да изглежда добре по принцип съм къдрава, но косата ми е много гъста и дълга => тежи адски много и се изправя да не говорим, че от 2-3 години я изправям всячески, най-вече със сешоар...обаче със свестен балсам и шампоан става перфектна - права, гладка....докато да се направя къдрава е кошмар - или трябва да е цялата омазана с нещо или да стои не както искам, да не говорим, че като е къдрава, е кошмар да се погледна в огледалото, когато стана..
    Аз само с малко вода и балсам от най-евтините се оправям и стои доста добре. Е, сутрин съм леко страшна, ама за 2-3 минути се оправя с балсма и малко мачкане. да не говорим, че не й личи да е мръсна, мазна и нацъфтяла.

e,az sam ot tozi tip momi4eta. stavam rano,izpravqm si kosata s presa i vsi4ko mi e ok celiq den.tva e
    prosto presa.polzvam i utiq ot vreme na vreme no ve4e izbqgvam za6oto mnogo gori.

1) момичета с идеално права коса са с дебел косъм, това определя тежеста на самия косъм и той си е прав

2) Момичетата които често си изправят косата имат голям риск от косопад, честото горене и третиране на косата с какви ли не евтиини стилизанти се изтощава и започва да капе.

3) - С леко начупена коса и малко кристали косата изглежда добре и придава секси вид!
    - Завързана назад придава завършеност и чувство за свобода...
    - За бритоните които сега са много уж модерни, честно не ми харесват, за някой пудел може би но не и за човек!

И доколкото ми е ясно да си правиш косата и да се правиш на манекен само заради едно училище не си струва, защото там никой няма да те забележи или ако го направи ще ти каже само "их колко си хубав/а" и то може също да ти го каже и когато не си със маса грим както повечето правят...по-добре на училище да се ходи семпло и ненаконтено като за някоя звездна вечеря (макар, че повечето които съм видял да се контят в моето даскало (забелижителното не само момичета, а и момчета) не го правят както тря и изглеждат сякаш някой стилист се е гаврил пет часа със тях), е какво пък щом им харесва....Но забога тва е само даскало, разбирам да е вечеря с някой познат/а или делови среща, дискотека, парти или нещо такова...ама за даскало!

Моята коса е много чуплива и се изправям само със сешоар,но се мажа с гел за изправяне и много ми държи около 3-4 дена без да се начупва.Гелът е TONI&GUY. Тук ввв.toniandguy.ком може да видиш продуктите на тази марка,аз съм много доволна от тях.Пиша го така понеже не ми позволява да пратя линка.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    az ot godina i neshto q izpravqm i ne izpolzvam produkti za zadurjane na pri4eskata i kato stana sutrin si e prava...sluchvalo se e da ne e idealno rpava, no prosto vzimam presata tq zagrqva za 10-15 sekundi i za 5 min sum gotova misloq 4e zavisi i ot presata...imah edna obinovenna za 20 lv i kato se izpravq posle vednaga se nakudrq, sega sum s edna po -hubava i vsi4ko si mi e nared

И аз съм имала такава преса само че мойта беше още по-проста-за 13лв маи използвах яняколко месеца,видях колко ми гори косата и си взех нова.Дано поне да има рзлика от преса до ПРЕСА

Цитирай Първоначално написано от sandalki_ot_mola
    GaBiIi__ пресата ми е с керамични плочи и пара на Rowenta.Косата ми е права,но не идеално права,винаги се подвива и аз затожа я изправям.Искам да си стои така обаче незнам какво да и слагам
    btw i moita mai4e e syshtata (edna 4ernichka li e tfoita)

a ina4e za izpravqneto i as sam na mnenie staash sytrinta i izpravqsh i mn lak ...

Повече от фен
    Град
    south_park
    prawata kosa e minal sezon
    you should kill yourself >=D

xhuxhu черничка е да ама не бих изтърпяла такава мъка да ставам по нощите да си правя косата

Цитирай Първоначално написано от EMILY the strange
    prawata kosa e minal sezon
    При мен е постоянен сезон Като стана сутрин е малко начупена, ама след като я среша и за около час се изправя. Мисля, че ми отива така и нямам оплаквания Обаче и аз знам, че честото изправяне (или къдрене) е мн вредно
    Btw никога не бих си го причинила - да ставам всяка сутрин в 6 за едната коса (и то точно пък за даскало).
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си