.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    и аз го ползвам тоя тоник и ви го препоръчвам и на вас щот ти прави косичката супер мека а за гадния мирис - не е чак токова зле свиква се :P :P
    Forget chocalate, Diamonds are my best friend!

Офф аз кви ли не маски не ползвам,ама не мпомагат кой знае колко.
    Мн почна и на мен да ми капе косата,щото често я изправям и мн гадна така
    Ама ще пробвам тоя тоник.
    Аз ползвам крем за ръце и нокти на Bilka и знам,че тая марка е хубава,защотго мн заздравява ноктите.
    Предполагам,тогава и тоника ще действа
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    а някоя къдрокоска ползвала ли го е ? щото аз сега и без това се чудя за къдравата ми коса кво да си взема сънсилк или нивеа..но може и да пробвам това..но до тук май са го ползвали само момичета на които им пада косата по бързо...щото малко странно ми се струва хем за суха коса,цъфтяща,косопад..хем за къдрици много в едно

Cruel Intentions

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ами моята коса си е мека и няма обем Та съм чувала, че не е добре да се използват продукти със силикон за тънка коса, защото съвсем я сплескват. Точно това беше и причината да не си го взема. Та според тези, които го използват - косата ви има ли обем?

mm az iskam da popitam predi dva dni si vzeh hininova voda i oshte ne s1m zabelqzala efekta sigorno shtoto oshte e rano ta vaprosa mi e ako si vzema tozi tonik da go polzvam li s hininovata voda ili da izchakam da vidq dali shte ima efekt ot vodata ili sled mesec primerno ili poveche da zapochn a s tonika ....
    The fire in my eyes
    Will never be enough
    For your cold heart.............

Кхъм...мисля, че коментарът ми не е на място, но само искам да попитам, понеже в темата се чуват много положителни отзиви от продуктите, дали бихте ми препоръчали някоя от сериите като за моята кажа? Кожата на лицето ми е някаква уморена, все едно още съм на училище, под очите си имам тъмни кръгове и изобщо не изглежда като кожа на 13 Предполагам, че това е заради задръстения начин на живот и се каня да го променя, но искам и някаква козметична намеса. Главната ми цел е до започване на school кожата ми да изгледа по-свежа. Затова моля запознатите с марката да ми препоръчат нещо, като за моята кожа
    Благодаря предварително

Относно темата: И моята коса е къдрава и тези дни много бързо се омазнява. За първи път чувам за тоника, но изглежда има колкото доволни, толкова и недоволни, заради проблема с пърхота.
    Умирай само в краен случай =)

Чувала съм че омазнява косата.В други форуми много момичета го казват.Та значи е подходящ само за суха коса.

Аз имам следния въпрос за тоника за коса. Понеже си го взех току що и още не може да се каже, че имам каквито и да е наблюдения, но усещам косата си като фиксирана с лак за коса. Моля някой ако има подобен случай да сподели
    eli

Banned Мега фен
    ох... ПИШЕТЕ НА КРИЛИЦА
    иначе може и аз да го пробвам някога тоя тоник..

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Това е тема от 2008
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Голям фен Аватара на thecreator
    Цитирай Първоначално написано от FreshJuice
    Това е тема от 2008

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си