- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- тОНИк за коса на Bilka
и аз го ползвам тоя тоник и ви го препоръчвам и на вас щот ти прави косичката супер мека а за гадния мирис - не е чак токова зле свиква се![]()
![]()
:P :P
Forget chocalate, Diamonds are my best friend!
Офф аз кви ли не маски не ползвам,ама не мпомагат кой знае колко.
Мн почна и на мен да ми капе косата,щото често я изправям и мн гадна така![]()
Ама ще пробвам тоя тоник.
Аз ползвам крем за ръце и нокти на Bilka и знам,че тая марка е хубава,защотго мн заздравява ноктите.
Предполагам,тогава и тоника ще действа![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
а някоя къдрокоска ползвала ли го е ?щото аз сега и без това се чудя за къдравата ми коса кво да си взема сънсилк или нивеа..но може и да пробвам това..но до тук май са го ползвали само момичета на които им пада косата по бързо...щото малко странно ми се струва хем за суха коса,цъфтяща,косопад..хем за къдрици
много в едно
![]()
Cruel Intentions
Ами моята коса си е мека и няма обемТа съм чувала, че не е добре да се използват продукти със силикон за тънка коса, защото съвсем я сплескват. Точно това беше и причината да не си го взема. Та според тези, които го използват - косата ви има ли обем?
mm az iskam da popitam predi dva dni si vzeh hininova voda i oshte ne s1m zabelqzala efekta sigorno shtoto oshte e rano ta vaprosa mi e ako si vzema tozi tonik da go polzvam li s hininovata voda ili da izchakam da vidq dali shte ima efekt ot vodata ili sled mesec primerno ili poveche da zapochna s tonika ....
![]()
![]()
The fire in my eyes
Will never be enough
For your cold heart.............
Кхъм...мисля, че коментарът ми не е на място, но само искам да попитам, понеже в темата се чуват много положителни отзиви от продуктите, дали бихте ми препоръчали някоя от сериите като за моята кажа? Кожата на лицето ми е някаква уморена, все едно още съм на училище, под очите си имам тъмни кръгове и изобщо не изглежда като кожа на 13Предполагам, че това е заради задръстения начин на живот и се каня да го променя, но искам и някаква козметична намеса. Главната ми цел е до започване на school кожата ми да изгледа по-свежа. Затова моля запознатите с марката да ми препоръчат нещо, като за моята кожа
![]()
Благодаря предварително![]()
Относно темата: И моята коса е къдрава и тези дни много бързо се омазнява. За първи път чувам за тоника, но изглежда има колкото доволни, толкова и недоволни, заради проблема с пърхота.
Умирай само в краен случай =)
Чувала съм че омазнява косата.В други форуми много момичета го казват.Та значи е подходящ само за суха коса.
Аз имам следния въпрос за тоника за коса. Понеже си го взех току що и още не може да се каже, че имам каквито и да е наблюдения, но усещам косата си като фиксирана с лак за коса. Моля някой ако има подобен случай да сподели![]()
eli
ох... ПИШЕТЕ НА КРИЛИЦА![]()
иначе може и аз да го пробвам някога тоя тоник..
Това е тема от 2008![]()
![]()
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата