.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Бързо омазняване на косата

Zdr.ima li nqkakuv na4in kosata mi da ne se omaznqva tolkova burzo.Za dva dena i ve4e e kato ilio.S 6amplan ne stava.molq vi pomognete 6te sum vi mnogo blagodarna.

Редактирано от-Цвети
    Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица.

Значи и моята е такава..Пьрво да те питам ти правиш ли някакви маски,за да подобриш сьстоянието й??... Ще ти препорьчам след като се изкьпваш да си правиш отвара и да си полееш косата с магданоз,коприва или градински чай..избери си едно и така прави..сьщо добавяй кьм шампоана си бад.масло..
    Ииииииииииии има милион такива теми..пьрво,а и из нета като тьрсиш мазна коса и ти излиза..сори,че сьм груба,но наистина вече саммо едни и сьщи теми..или диети,или за пьпките,или за косата...

Ami probvai s maska i ako pak se omaznqva b1rzo,nai-dobre prosto otidi v nqkoi magazin i gi pomoli da ti prepora4at ne6to.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    И аз имам подобен проблем , и го решавам като просто си я мия по често ... И слагам подхранващи балсами и маски , има такива специални за мазна коса , но да ти кажа това май не може да се спре , то си е до типа коса . Можеш само да се миеш често и това е.

Ако си в такава вьзраст в пубертета,просто си е нормално..и аз сьм тей..като излезеш от пубертета,може да се оправи!!

Re: burzo omaznqvane na kosata

Цитирай Първоначално написано от _AzZz_F_
    Zdr.ima li nqkakuv na4in kosata mi da ne se omaznqva tolkova burzo.Za dva dena i ve4e e kato ilio.S 6amplan ne stava.molq vi pomognete 6te sum vi mnogo blagodarna.
    абе да сте 4ували за к1пане??СЕКИ ДЕН !!!!!

Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    Ха-ха/ Секи -не се пише секи, а всеки ма! И да ти кажа ако си миеш всеки ден косата така се изтощава по лесно!Ти затова сигурно си с изкуствена коса-защото като си я миеш всеки ден и ти се е изтощила и не може лесно да порасне!

Град
    Добрич :o)
    Не е хубаво да се мие всеки ден.Пробвай с шампоан за мазна коса.. Маски,лосиони,балсами..;]

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Ха-ха/ Секи -не се пише секи, а всеки ма! И да ти кажа ако си миеш всеки ден косата така се изтощава по лесно!Ти затова сигурно си с изкуствена коса-защото като си я миеш всеки ден и ти се е изтощила и не може лесно да порасне!
    ей мангал знам 4е се пи6е всеки...иии не съм със изкусвена коса за6тото така ми е кеф..не за6тото си нямам..не за6тото ми е изто6тена,а за6тото ИСКАМ !!! 6ото ти е мн интересно на тебе и на някой други престани да се занимава6 с моята коса

Не всеки ден ако я миеш ииии просто забрави някога да имаш коса ез да се омазнява... знам го и от собствен опит и от други хора..Като за начало казах прави маски домашни слагай мед,алкохол,жьлтьк,хума-задьлжинелно и се поливай с отвара от билките,който казах..

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    ей мангал знам 4е се пи6е всеки...иии не съм със изкусвена коса за6тото така ми е кеф..не за6тото си нямам..не за6тото ми е изто6тена,а за6тото ИСКАМ !!! 6ото ти е мн интересно на тебе и на някой други престани да се занимава6 с моята коса
    Първо не съм мангал и втори си затваряй тъпата оста разбрах и спирам да споря защото не е по правилата на форума!

Моята също е много мазна, но ми помага шампоана на Dove за мазна коса, един безцветен, мисля, че опаковката е зелена.

dove ama kat sa izplakva6 davai s hladka voda za da se zatvorqt porite na glavata i ne se su6i sas se6toar :P

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ало, компетентните.
    Колкото по-често се мие косата, толкова по-склонна е към омазняване.
    Това няма ли да го разбете веднъж завинаги?!
    Към авторката-Отдели парички и си купи хубав шампоан, който ще реши проблема ти.Аз бих ти препоръчала от серията на PHYTO /не съм сигурна дали точно така се пише, но наистина са много добри шампоанчетата/
    Успех и дано по-скоро се пребориш с досадния проблем.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Ало, компетентните.
    Колкото по-често се мие косата, толкова по-склонна е към омазняване.
    Това няма ли да го разбете веднъж завинаги?!
    Към авторката-Отдели парички и си купи хубав шампоан, който ще реши проблема ти.Аз бих ти препоръчала от серията на PHYTO /не съм сигурна дали точно така се пише, но наистина са много добри шампоанчетата/
    Успех и дано по-скоро се пребориш с досадния проблем.
    saglasna sam iii 6ampoanite kato sunsilk i podobni za mazna kosa omaznqvat pove4e ima i dr takiva temi v koito e opisano podrobno ai uspex4eta

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Xora po princip v puberteta kosata se omaznqva mn 4esto,tva 4e kato 4esto si q mie6 i se omaznqva s16to e vqrno ,no edinstvenoto re6enie e k1paneto vseki den

ми и аз имах ама се къпя всеки ден и долу горе вече се оправя ама иначе е гадно

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Sweet_Play_F
    Xora po princip v puberteta kosata se omaznqva mn 4esto,tva 4e kato 4esto si q mie6 i se omaznqva s16to e vqrno ,no edinstvenoto re6enie e k1paneto vseki den
    Колко пъти трябва да се повтори едно нещо за да го проумеете-Миенето на косата всеки ден, допълнително я предразполага към отделянето на голямо количество мастна секреция!!!
    Ако искате от косите си да цедите зехтин, миите ги не само поведнъж на ден, а може би сутрин, обед и вечер за да сте сигурни, че по-бързо ще си решите проблемите....
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

I az imah sushiq problem . Izpolzvah "Elseve" okolo 4 meseca i kosata mi se opravi , no m i se poqvi purhot i ot 2 meseca izpolzvam "Garniere" za mazna kosa s purhot i opredeleno mi pomaga , kato q miq prez den .

moqta kosa e po sushtiq nachin..miq q prez den,zashtoto si mislq che olio shte poteche veche ot neq ne iskam da q miq vseki den,zashtoto znam che e po losho i mislq,che s kakvoto i da q pravish .. vse takava shte e .. dano sled vreme se opravi,zashtoto na men predi kosata mi ne beshe taka..

Just laying on the beach and having fun...

Шампоани и да ти препорьчват просто не се знае как ще се отрази на косата ти..всяка кожа и коса са различни..ще ти кажа нещо да отидеш на дерматолог,ако вече проблема е толкова сериозен,защото той знае най-доре..сьщо да се вьрна на шампоаните,тези Сьнсилки дето ги хвалите на мен изобщо не са ми действали добре!!А за Елсева на мен ми се отрази добре,но аз не сьм ти,нито ти-аз!!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Относно миенето на косата всеки ден... доста дълго време го правех и не, не се изтощи, не опада, не почна да се омазнява по- бързо. Общо взето си беше същата като преди, само дето на мен ми беше кеф да я чувствам постоянно току- що измита. Сега минах на миене през ден, защото нямам толкова време и пак си е същата като преди. Всичко си е до типа коса.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

dove za majna kosa

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    А за6то не пробва6 с хума? Аз се къпя на 3 дена, но когато си измия косата с хума ми държи по 1 седмица.

Мия по-често(това че е вредно са АБСОЛЮТНИ глупости).
    Спокойно можеш да я миеш през ден.
    Използвай шампоан за нормална коса,от тези за мазна се омазнява още по-вече.Също така избягвай да използваш стилиризиращи(как се пише това ) продукти,балсами и т.н
    а маска най-много един път седмично!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си