.
Отговор в тема
Страница 10 от 10 ПървиПърви ... 678910
Резултати от 226 до 238 от общо 238
    E какво пишете "и много други", какво искате да покажете, че знаете много групи ли? Е като знаете много какво от това ?

Иначе по темата, Epica, Escape the fate,Blessthefall, Metallica и Megadeth са ми любими

Град
    Слънчевата система
    Manowar, Maiden, Ahat i Scorpions

Град
    БЪЛГАРИЯ!
    ManOwaR
    Skid Row
    Disturbed
    Dope
    Metallica
    Deep Purple
    Whitesnake
    KISS
    Rammstein
    Helloween
    Scorpions
    Guns'N'Roses
    Iron Maiden
    AC/DC
    Aerosmith

Nightwish,Scorpions,Whitesnake,Manowar,Evanescence ,Within Temptation,Iron Maiden, W.A.S.P. i dr. ama ne mi se pishe

Град
    LUNATA
    Nightwish,Metallica,Scorpions,Whitesnake,AC/DC,Manowar,Evanescence,Within Temptation,Deep Purple I O6TE IMA....

Nightwish,Motorhead,Evanescence,LP,After forever,Crematory

Цитирай Първоначално написано от ARToftheDEVIL
    murderdolls
    sonic syndicate
    36 crazyfists
    Пич Murderdolls леко не са метал ...
    Целия шибан стил е едно копие !!!

Цитирай Първоначално написано от Mitio_man
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Цитирай Първоначално написано от alehole
    Tokio Hotel
    Темата е за МЕТЪЛ групи,не за поп.
    по-скоро " емо" .иначе Slayer, Pantera,Kreator, Destruction, Judas Priest,Sepultura,Iron Maiden,Manowar ,Judas Priest ,Helloween,ACDC,Black Sabath..............
    ми не са в никъв случай емокор и AC/DC не са метал
    Целия шибан стил е едно копие !!!

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    защо всички тука са се забили на някакви oldschool метъл групи дето целия свят им се е наслушал...направо ме убивате бе хора...всмисъл не ви ли омръзва еднаквото звучене...не ви ли омръзват тъпите традиций...естествено това си е вашата музика...вашия предпочитан музикален стил...и все пак мога да кажа какво мисля за него(става дума за oldschool групите...и нямам впредвид само старите добре познати рупи ами и новите известнии не чак дотам известни групички дето имитират 'големите' по звучене и стил и...всичко)
    слушам основно нюметъл,алтърнатив метъл и индъстриъл метъл и поне това ме кара да се чувствам горд...всмисъл групите които слушам аз не звучат като старите добре познати на всички 'истнски металисти' песни...но не звучат и като новите измислени 'емо-кор','скриймо' и н знам си к'ви прстотий...радвам се че музиката която слушам е различна от вече утвърдилите се норми или от популярните течения в музиката сега...да вземем за пример КоЯn-любимата ми група(най-накрая нещо по темата...)те отхвърлят общо взето всякакъв вид клишета относно метъла преди тях и в същото време не тръгват да правят целенасочено някаква музикална революция...в началото те са си прсто поредната новоизлюпена групичка от бейкърсфилд калифорния но точно различното и нестандартно звучене ги изпраща на върха(от което по вина на натиска на музикалната индустрия-поне по мое мнение...стила им се изменя доста и все пак не са като другите...)те имат песни с напълно нестандартна структура,нови мелодий отчасти повлияни от залязлата гръндж музика и най-вече-джонатан дейвис-най-невероятия вокалист когото някога съм чувал( а аз съм чувал мнооооого...)китарните партий на браян уелч също са уникални и въобще целия аранжимент на песните им...
    друга група са лимп бизкит...преди тях много хора се опитват да направят това което те постигат но не могат...смесването на рап/хип-хоп и метъл при тях се получава изключително успешно и за това те жънат успехи...защото са различни...
    няма да срещнете нюметъл група в чиято песен да има китарно соло защото един от принципите на тази музика е равенството(в случая равенството в групата...)никой не тръгва да върти сола докато другите са само фон...и никой не гледа да виртуозничи и да се прави на майстор...всички са равни...
    а относно любимите ми групи...те са:
    КоЯn,Limp Bizkit,Linkin Park,P.O.D.,Static X,Adema,10 Years,Staind... и т.н.
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

LorDi ....
    дon'т хaтэ me becausэ i'м бeaуtiфuл хaтe мe bэкause youг бoyфr!enд тhinк so !!!

Град
    Бургас
    Children Of Bodom
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Дълго ще е
    Korn