- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- любима метъл група
E какво пишете "и много други", какво искате да покажете, че знаете много групи ли? Е като знаете много какво от това ?![]()
Иначе по темата, Epica, Escape the fate,Blessthefall, Metallica и Megadeth са ми любими![]()
ManOwaR
Skid Row
Disturbed
Dope
Metallica
Deep Purple
Whitesnake
KISS
Rammstein
Helloween
Scorpions
Guns'N'Roses
Iron Maiden
AC/DC
Aerosmith
Nightwish,Scorpions,Whitesnake,Manowar,Evanescence ,Within Temptation,Iron Maiden, W.A.S.P. i dr. ama ne mi se pishe
Nightwish,Metallica,Scorpions,Whitesnake,AC/DC,Manowar,Evanescence,Within Temptation,Deep Purple I O6TE IMA....![]()
![]()
![]()
Пич Murderdolls леко не са метал ...Първоначално написано от ARToftheDEVIL
![]()
Целия шибан стил е едно копие !!!
ми не са в никъв случай емокорПървоначално написано от Mitio_man
и AC/DC не са метал
![]()
Целия шибан стил е едно копие !!!
защо всички тука са се забили на някакви oldschool метъл групи дето целия свят им се е наслушал...направо ме убивате бе хора...всмисъл не ви ли омръзва еднаквото звучене...не ви ли омръзват тъпите традиций...естествено това си е вашата музика...вашия предпочитан музикален стил...и все пак мога да кажа какво мисля за него(става дума за oldschool групите...и нямам впредвид само старите добре познати рупи ами и новите известнии не чак дотам известни групички дето имитират 'големите' по звучене и стил и...всичко)
слушам основно нюметъл,алтърнатив метъл и индъстриъл метъл и поне това ме кара да се чувствам горд...всмисъл групите които слушам аз не звучат като старите добре познати на всички 'истнски металисти' песни...но не звучат и като новите измислени 'емо-кор','скриймо' и н знам си к'ви прстотий...радвам се че музиката която слушам е различна от вече утвърдилите се норми или от популярните течения в музиката сега...да вземем за пример КоЯn-любимата ми група(най-накрая нещо по темата...)те отхвърлят общо взето всякакъв вид клишета относно метъла преди тях и в същото време не тръгват да правят целенасочено някаква музикална революция...в началото те са си прсто поредната новоизлюпена групичка от бейкърсфилд калифорния но точно различното и нестандартно звучене ги изпраща на върха(от което по вина на натиска на музикалната индустрия-поне по мое мнение...стила им се изменя доста и все пак не са като другите...)те имат песни с напълно нестандартна структура,нови мелодий отчасти повлияни от залязлата гръндж музика и най-вече-джонатан дейвис-най-невероятия вокалист когото някога съм чувал( а аз съм чувал мнооооого...)китарните партий на браян уелч също са уникални и въобще целия аранжимент на песните им...
друга група са лимп бизкит...преди тях много хора се опитват да направят това което те постигат но не могат...смесването на рап/хип-хоп и метъл при тях се получава изключително успешно и за това те жънат успехи...защото са различни...
няма да срещнете нюметъл група в чиято песен да има китарно соло защото един от принципите на тази музика е равенството(в случая равенството в групата...)никой не тръгва да върти сола докато другите са само фон...и никой не гледа да виртуозничи и да се прави на майстор...всички са равни...
а относно любимите ми групи...те са:
КоЯn,Limp Bizkit,Linkin Park,P.O.D.,Static X,Adema,10 Years,Staind... и т.н.
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
LorDi ....![]()
дon'т хaтэ me becausэ i'м бeaуtiфuл хaтe мe bэкause youг бoyфr!enд тhinк so !!!
Children Of Bodom
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Дълго ще е
Korn
Ill Nino
Killswitch
SOAD
Static X