- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- любима метъл група
Просто са прекалено метъл за тази тема!1!!!111 Тук се обсъждат по-простовати групи. :РПървоначално написано от marin4itu
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Nightiwish,Iron Maiden,Metallica,Hammerfall,Epica..ъм..май са това..![]()
London Tipton
DISTURBED най добрите
SOAD, ако минават за метъл.![]()
Centinex, Draconian, Wintersun, Dark Tranquillity, In Flames, Amorphis, Eluveitie, Amon Amarth, Dark Empire, Blind guardian, бла, бла, бла...много са.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Nightwishи от време на време LP
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
Хмммм Незнам Ентомбд.....или дисмембер....или болт трроуър...или обитуари канибал :Д иммортал Вейдър Бърнинг хейт....Амон Амарт МАНОЛАР ЧИЛДРЕН ОФ БОДОМ И ЕСТ ДЕФАбе мноо са ;/
Entombed For live
Napalm Death,O.L.D,S.O.B,Sore Throat,Anal Cunt,Ahumado Granujo,Cerebral Turbulency,Torsofuck,Gorerotted,Regurgitate,Disrup t,Anal Blast,XXX Maniak,Disgorge(US/Mex/Hol),Machine Head,Pantera...
Evanecense![]()
METALLICA
BLACK SABBATH
IRON MAIDEN
PANTERA
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Sentenced, Children of Bodom, Behemoth, Cannibal Corpse, Metallica, Iron Maiden и още бая ми ти![]()
А относно пича със "душевно болни хора" щом нямаш мнение по темата просто НЕ ПИШИ излишно е, и тва избягвай да го казваш пред металисти, което го казваш тука щото лично на мен ако ми го кажештрудно ще се събереш послe
айде с много обич
![]()
mayhem![]()
![]()
![]()
![]()
anorexia nervosa emperor gorgoroth
![]()
Уу, фенка на Анорексия-та.
Лейк, хорнс ъп за Wintersun! :P Ама много сдухват, ебати :/
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Metalica, Iron Maiden. I nemoga da otida na koncerta na Metalica 6toto ne sum v Bg!!![]()
The Prodigy = The legend!
-Iron Maiden
-Manowar
-Motorhead
-Helloween
-Anorexia Nervosa
-W.A.S.P
-Motley Crue
-Kiss
-Black Sabbath
-ACzDC
-Yngwie Malmsteen
-MetallicA
-Judas Priest
- Annihilator
-Sodom
-Sonata Arctica
-Anthrax
-Blind Guardian
и толкова :Р не са в някакъв ред ^^^^
бтв и аз съм фенче на Анорексията :Р
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Evanescence ne e metul, a e rock!!!!!Първоначално написано от EJI4eTy
![]()
Я,стига!Тея не са нито метъл,нито рок.Глупости говорите.Колкото Токио хотел са блек метъл или рок,толкова и ЕБАнесънс.Първоначално написано от JuSt..dO..iT
![]()
kolkoto i da gi mrazite naistina sa rock 6tom daje imat nominacii i nagradi v tazi sfera /btw v drugite temi vi govoreh za momi4encata koito pisaha v taq tema to4no zaradi takiva pikli mnenieto vi e takova za Ev/Първоначално написано от Pedigree
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Awe ei da ne si posmql da sravnqva6 EVAnescence s Tokio Hotel we!!!! I osven tva Evanescence SA rock!![]()
da izob6to ne prili4at na toaletnata hartiq danebi slu4aino amy da e travestit kato tehniq vokalist?Първоначално написано от JuSt..dO..iT
![]()
![]()
От кой са номинирани?От МТВ ли?![]()
А първо,момиче съм,и ще си ги сравнявам,с който си поискам.Що?Ке ме набиеш ли?![]()
nqma smisul......tva 4e ti si selqnka i ska4ash na boi ne ozna4ava 4e i az sum takava bitkite na seloПървоначално написано от Pedigree
![]()