- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- любима метъл група
-papa roach
-system of a down
-metallica
-stone sour/slipknot
-trivium
-limp bizkit
Aman ot nahalni hakani emota......Emi tfa sa liubimi metal grupi ne....liubimi chalgadjar4eta..So STFUПървоначално написано от r0r0
Entombed For live
Първоначално написано от r0r0
Как пък няма да си изкажа мнението като те гледам как пишеш за LP в тема, наред с групи като Hammerfall, Helloween, Judas Priest, Kamelot, Manowar......... Тва нещо, тоя пълен shit- linkin park няма място тук!
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
Първоначално написано от СмърФ
И аз не разбирам защо някои все още си мислят, че ЛП са метъл?!![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
xaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxxaxaxax Lp metal xaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxxaxaПървоначално написано от r0r0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cradle of filth !!!!!
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Линкин Паркинг метъл,няма лошо!![]()
![]()
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Pantera, Hatebreed, Agnostic Front, Кокоша Глава, 25 Ta Life, Zao, Karzer, Six Feet Under, Slipknot, Gorgoroth, Death, Dark Funeral, Exploited и още един тон други яки групи
P.S.
най любимата група ми е O.B. в която съм басист![]()
Те половината не са метЪл...Първоначално написано от HateCops
![]()
Iron Maiden,Cradle Of Filth,Helloween,Tristania,Rammstein... :smt035 :-s
Същността на истинноста е аналитично неопределима в множествеността на твърденията.
Iron Maiden,Cradle Of Filth,Helloween,Tristania,Rammstein... :smt035 :-s
Същността на истинноста е аналитично неопределима в множествеността на твърденията.
Iron Maiden,Cradle Of Filth,Helloween,Tristania,Rammstein...
Iron Maiden,Cradle Of Filth,Helloween,Tristania,Rammstein...![]()
![]()
да вземеш да го пуснеш още веднъж, че нещо не видяхме..??
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
metallica kamelot i dr![]()
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".
Therion, Crematory, The Sins Of Thy Beloved, Beseech, Tristania, Sirenia, Lake Of Tears, Darkseed, Heavenwood, Kill The Romance(не е емокор, а мелодет някой да не се обърка), Manowar, Sonata Arctica , Sclupture, Hammerfall, Blind Guardian, Pantera, Lost Horizon, Heed, CoF, SlipKnot, Metallica, Kamelot, Ambeon, Cruachan, Nightwish, Tarot, Empyrium, Demonoid, Demons and Wizards, Lacuna Coil ...ъм и още
![]()
Nickleback , Linkin park , TOKYO HOTEL![]()
![]()
![]()
![]()
(ебавам се :Р )
- Парадайз лост / Меноуор / Дрийм Тиътър . А бтв МеталиЦа не правят музика , мн са ми противни. Има 2-3 песнички техни , които ме радват , но това не ме кара да ги харесвам , още повече да са ми любими...Казвам го това , защото пак се наблюдава феномена "Аз съм ебаси фена на Металика" ... "А , добре , кои са ти любимите песни?" "Епа Ънфъргивън и Нотинг елз метърс бате , те тава е метъла!1!" ...
Иде ми да се гръмна като ги видя такиваПървоначално написано от Skullbreaker
За разлика от теб, те (Металика демек) са ми една от любимите групи - абсолютно всички албуми, обаче не всички песни, ги слушам с кеф. И тва, с "феномена", е заради тъпия им "черен" албум, с който стават комерсиално известни
Абе все е гъз...
Освен Металика - Tool, Otep, Type O Negative, Godsmack. Останалите метъл-групи, на които имам песни, ги слушам чат-пат и не ги броя за любими.
Oh, moon of Alabama,
we now must say goodbye!
We've lost our good old mama
and must have whiskey, oh, you know why!
Evanescence,Rainbow,Iron Maiden,Judas priest,Bon Jovi,Deep Purple i drugi![]()
Evanescence 4ever!!!
OOOOO mi te sa tolkova mnogo![]()
![]()
Obojavam :
HIM,Metallica,Paramore,Korn,Linkin Park,Limp Bizkit,Papa Roach,Bullet For My Valentine,Sum 41 , Bon Jovi , Dimmu Borgir,cradle of filght,nightwish,within temptation,children of bodom,iron maiden,Helloween,apocalyptica,Godsmack,the rasmus,Slipknot i o6te mnogo mnogo mnogo dr. .......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()