.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Все по-трудно става да се намери момиче, с хубава, поддържана външност и с хубав характер. Тоя свят е тръгнал по дяволите... Егати наистина дебели ама и адски отворени беее.... Сякаш света се върти около шкембетата им... Направо ужас
    Skype - detekt0441

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Цитирай Първоначално написано от detekt
    Все по-трудно става да се намери момиче, с хубава, поддържана външност и с хубав характер. Тоя свят е тръгнал по дяволите... Егати наистина дебели ама и адски отворени беее.... Сякаш света се върти около шкембетата им... Направо ужас
    Ако е около шкембетата ще трябва годината да стане 750+1-2дена
    а по темата,заглеждам повече дупитата

hottie
    Guest
    Точно като американките да То е трагично братче. Според някаква си класация българките били най-дебелите сред европейките!Уот да фък?
    Ония ден бях в 1 магазин да пробвам една блузка и излиза отстрани едно моми4е,което пробва дънки.Страшно слабо,да не кажа кльощаво. И я чувам как казва " ее тези дънки са с прекалено ниска талия за мен и ще ми се виждат паласките".
    Викам си "да бе,да - такова слабо момиче..." и като погледнах то виси от всякъде. Просто не знам ..от застоял живот ли е,от гадната храна ли...
    Както ти казваш мейк ми лаф, момчетата се тъпчат с химия, а момичетата с хамбургери и са с невероятното самочувствие и даже си подчертават паласките с ниска талия да им излизат съвсем като се наведа,т под претекст, че е секси !

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Abe hora vie dobre li ste?Kakvo iskate da kajete,che vsichki momicheta trqbva da sme kloshtavi kato shtarkeli?Imali palaski emi vzemete gi obesete togava kato imat palaski.
    I tva,che bulgarskite jeni bili nai-debelite v Evropa e nai-golqma prostotiq koqto chuvam.
    Palaskite idvat ot qdeneto na izkustveni hrani,kato naprimer:Chips i
    mayonaeza i dr.
    Az mayoneza ne qm i izbqgvam da qm kakvito i da e chipsove i drugi takiva neshta koito ne vliaqt dobre na figurata mi,no pak ne moga da se pohvalq,che teja 40 kilograma i ne me e sram to tva si e do gen.
    Imam priqtelki kato doidat u nas i sednem da qdem te se tapchat kato praseta i mi izqjdat po 4 princesi s kaima i kashkaval,a az izqjdam 2,no pak sam po-debela ot tqh i kakvo da napravq?Da spra da qm za edna godina belkim stana dostatachno dobre izglejdashta za vashite pogledi.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Abe hora vie dobre li ste?Kakvo iskate da kajete,che vsichki momicheta trqbva da sme kloshtavi kato shtarkeli?Imali palaski emi vzemete gi obesete togava kato imat palaski.
    I tva,che bulgarskite jeni bili nai-debelite v Evropa e nai-golqma prostotiq koqto chuvam.
    mayonaeza i dr.
    Az mayoneza ne qm i izbqgvam da qm kakvito i da e chipsove i drugi takiva neshta koito ne vliaqt dobre na figurata mi,no pak ne moga da se pohvalq,che teja 40 kilograma i ne me e sram to tva si e do gen.
    Imam priqtelki kato doidat u nas i sednem da qdem te se tapchat kato praseta i mi izqjdat po 4 princesi s kaima i kashkaval,a az izqjdam 2,no pak sam po-debela ot tqh i kakvo da napravq?Da spra da qm za edna godina belkim stana dostatachno dobre izglejdashta za vashite pogledi.
    аз не казвам да ги обесим ! просто е гнусно, как може да тежиш 40 кила и в същото време да ти висят сланини от страни!! Това означава, че не обръщаш внимание на себе си. Има страшно хубави пълни момичета, но са поне пропорционални !

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    mayonaeza i dr.
    аз не казвам да ги обесим ! просто е гнусно, как може да тежиш 40 кила и в същото време да ти висят сланини от страни!! Това означава, че не обръщаш внимание на себе си. Има страшно хубави пълни момичета, но са поне пропорционални !

Mi moje kakto vijdash vsichko moje,ne mojem vsichki da sme kloshtavi.

Холиганке, мисля че тук прие много лично нещатата без основание, коментираха се хората които могат да потдържат вид, но не го правят от слободия, а не такива на които гена им е да са по пълнички.
    Аз пък не харесвам много слаби жени

hottie
    Guest
    Чакай малко. Кога съм казвала, че всички трябва да сме кльощави?Само ми кажи...
    Аз НЕ харесвам кльощави момитета. Хресвам нормални и стегнати, дори и пълни пропорционални. Но тук ти говоря за момичета, на които им висят някви гнусни сланини от страни БЕЗ ДОРИ да ги прикриват. Не само им виси,ами и ходят с ниска талия. Аз като видя такова нещо ми се повдига.Навела се там, показват й се паласките и някви прашки и се мисли за много секси.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от mother
    Холиганке, мисля че тук прие много лично нещатата без основание, коментираха се хората които могат да потдържат вид, но не го правят от слободия, а не такива на които гена им е да са по пълнички.
    Аз пък не харесвам много слаби жени
    Da prieh go lichno,zashtoto bqh sportistka v prodaljenie na 2 gnoodini i treniorite mi mnogo me ogranichavaha v qdeneto na bokluci i az samata se ogranichavah i sportuvah i izglejdah perfekt,pone za moite razbiraniq za perfektno.
    Oache se naloji da spra da sportuvam i da zamina v edna strana v koqto vsichko e mnogo kalorichno i chovek ne se useshta kak napalnqva.
    Ha tuka doidat gosti edna birichka i malko chips i nqmam priqteli i ne izlizam mnogo i napalnqh,ne sam stanala nqkoq svinq,no ne se haresvam v tova si sastoqnie i sega pochti ne qm i ne piq gazirano kato cqlo izbqgvam teq laina i sled kato se varna v BG pak shte treniram i se nadqvam da vlezna v forma.
    Vinagi sam bila chustvitelna na tazi tema.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Аз НЕ харесвам кльощави момитета. Хресвам нормални и стегнати, дори и пълни пропорционални. Но тук ти говоря за момичета, на които им висят някви гнусни сланини от страни БЕЗ ДОРИ да ги прикриват. Не само им виси,ами и ходят с ниска талия. Аз като видя такова нещо ми се повдига.Навела се там, показват й се паласките и някви прашки и се мисли за много секси.
    E da tva i az ne go haresvam.Az ne sam ot nai-slabite,no ne moga da kaja,che sam nqkvo prase,no kato cqlo si kupuvam drehi koito da prikrivat defektite mi i nikoga ne bih slojila ednovremenno danki s niska taliq i nqkoq kasa teniska.

Аз не че се имам за разбирач на тая тема ама ще изкажа мнение. Че повечето момичета имат паласки имат, кои по ясно изразени кои по скрити няма да говоря. Значи мисля че момчетата ще се съгласят с мен и ще ме подкрепят в мнението че не харесват анорексички, никой не иска 40 килограма кокали, трябва да има къде да се барне. Обаче ако едно момиче е слабо и има паласки значи е виснала не само отстрани а и отзад което не е готино. Никой не иска и някоя дебелана. Аз смятам че момичетата в България се поддържат но на етап-грим, прически,облекло, ама спорта при повечето никакъф го няма Това е проблема, че повечето прекарват времето си по кафета, даскало и вкъщи, итс нот гоод. За това тези които имат паласки или са виснали и искат да променят това да вземат да запишат нещо от сорта на тае-бо или фитнес.

hottie
    Guest
    E da tva i az ne go haresvam.Az ne sam ot nai-slabite,no ne moga da kaja,che sam nqkvo prase,no kato cqlo si kupuvam drehi koito da prikrivat defektite mi i nikoga ne bih slojila ednovremenno danki s niska taliq i nqkoq kasa teniska.
    Ами и аз.Аз нямам оплаквания засега от тялото ми защото спортувам страшно много, но въпреки всичко не съм от момичетата,които ще сложат супер ниска талия и супер къса блузка и да им се вижда задника Да не говорим, че ниската талия прави краката къси Ами да така е. Аз обичам с нормална талия.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от georgi_
    Аз не че се имам за разбирач на тая тема ама ще изкажа мнение. Че повечето момичета имат паласки имат, кои по ясно изразени кои по скрити няма да говоря. Значи мисля че момчетата ще се съгласят с мен и ще ме подкрепят в мнението че не харесват анорексички, никой не иска 40 килограма кокали, трябва да има къде да се барне. Обаче ако едно момиче е слабо и има паласки значи е виснала не само отстрани а и отзад което не е готино. Никой не иска и някоя дебелана. Аз смятам че момичетата в България се поддържат но на етап-грим, прически,облекло, ама спорта при повечето никакъф го няма Това е проблема, че повечето прекарват времето си по кафета, даскало и вкъщи, итс нот гоод. За това тези които имат паласки или са виснали и искат да променят това да вземат да запишат нещо от сорта на тае-бо или фитнес.
    Подкрепям твоето мнение, въпреки че не съм момче. Това исках да каже горе-долу
    Вместо да запълват кафетата по цял ден може да променят начина им на живот с малко спорт. Дори и да ходят компания да спортуват лошо няма. Един волей бол с компания или тичане в парка, тенис...

Вместо да запълват кафетата по цял ден може да променят начина им на живот с малко спорт. Дори и да ходят компания да спортуват лошо няма. Един волей бол с компания или тичане в парка, тенис...
    Именно, аз лично играя приятели волейбол, футбол или се разхождам с приятели когато има време. Радостното е че от време на време има и момичета ентусиастки да играят с нас, ама са рядкост А пък няма ли спорт-висваш което не гот нито за пипане нито за гледане. Така че призовавам всички момичета които киснат по кафетата и единствната им по-дълга разходка е из мола да се вземат в ръце- все пак квото правите е си е за вас.

hottie
    Guest
    Именно, аз лично играя приятели волейбол, футбол или се разхождам с приятели когато има време. Радостното е че от време на време има и момичета ентусиастки да играят с нас, ама са рядкост А пък няма ли спорт-висваш което не гот нито за пипане нито за гледане. Така че призовавам всички момичета които киснат по кафетата и единствната им по-дълга разходка е из мола да се вземат в ръце- все пак квото правите е си е за вас.
    Именно - особено сега като стане хубаво времето. Разходки, спортни игри в парка,тенис,плуване и пр.. аман от тея задимени кафета.

...

Vseki sas svoite si predpo4itaniq vseki s razli4en vkus tva e istinata
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Значи като цяло при мен всичко е в златната среда. Всяко тяло е относително, с различни пропоерции.45 кг стегнатата плът не са равни като размер на 45 кг. МАС !!(несъравмерно разпределена по корема и задника)! Заминаха си часовете по физкултура. Момичетата се гордеят как са избягали от тия часове понеже било много тъпо и скучно да тичаш.Спорт - това е т`ва дето го дават след новините ... Още нещо - диетата имам в предвид хранителната диета (под това понятие нямам в предвид диети тип - не яж 5 дена нищо) Яденето на достатъчно плодове и зеленчуци.Ограниченията на мазното и т.н. Повечето момичета мислят така : По-лесно ми е да ям някакъв сандвич с пържени картофки и готово. Ето затова стигнахме до това масово явление - безформени жени - без стойка , без фигура , да не говорим за тъпите физиономии излъчващи простотия и нито капка интелект.Абсолютната смрад стана.Както каза някой нагоре за мъжете - с помпането Еми как да впечатлиш 75 кг свиня , трябва да си й в категорията .
    С една дума : ТРАГЕДИЯ
    п.с. Не отричам , има и перфектни момичета но % им е доста малък на фона на останалите което е доста тъжно...
    GL&HF

по темата ГОЛЕМИ ЦИЦИ !!! Беи кфо прикаате да си легнете и да ви скача така леко нежничко и да стискаш тфа не говорете глупости секи обича ГОЛЕМИТЕ ЦИЦИ !
    Longest Dick is shortless way to women's heart

mayonaeza i dr.
    tuk sym syglasna s hottie. naistina ne e tolkova vajno kolko sa ti golemi cicite ili zadnika, nito pyk dali imash palaski ili tejish 60 kila vmesto 50... vajno e tqloto e izglejda proporcionalno! i naistina e gnusno da gledash nqkakvi momicheta s palaski koito na vsichkoto otgore izglejda taka sqkash narochno gi podchertavat s piyrsingi na pypovete i kysi potnicheta... sega lqtoto shte e ujas pak...

Стегнатото тяло компенсира по-малките гърди. По-добре да си като фиданка от колкото като някои напращял хипопотам. :P

Град
    Botevgrad
    мммм да мен ми допадат стегнатите дупенца такива мъничи необръщам голямо внимание на гърдите
    Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P

Стегнато Дупенце...И гърди некфи нито малки нито огромни...просто да ги има казано некфи средни
    Entombed For live

malak ama ne stegnat zadnik da ne obiva i normalni cici

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си