.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ама тия мангали ли били бе

Град
    ПлуТоН

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    Каквото и да си говорим,в 99,9% от случаите това САМО циганин може да го направи...
    Зле, много.
    И ти и Зиези и другите яки нацита.
    Само едно циганите на спуун.
    Излагате се нещо днеска?
    Абе, ми к'во ще кажете за азиатците? За тях никога нищо не сте говорили ;(
    Ако се разтърсите малко в интернет може да намерите какви по-големи зверства ас правили великите хора от бялата раса на черната (опа на бялата) смърт и ужасяващото епично унищожение.
    То фаит фор уойр расе из а гифт фром абове, а?

Град
    София
    Не става въпрос за наци или не и за криворазбрана толерантност.
    Факт е, че 99 % от този и сродните видове престъпления се извършват от цигани.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Не става въпрос за наци или не и за криворазбрана толерантност.
    Факт е, че 99 % от този и сродните видове престъпления се извършват от цигани.
    Аре бе?
    И звездите ли ти говорят, че ти дадоха тая статистика? (С тая голяма глава, как Таржа никога няма да те хареса )
    Много ми е смешно, като почнете да разглеждате всяко престъпление от расова гледна точка. Разглеждайте мотива за престъплнението, не етническия произход на извършителя.
    И 90% от пилотите вечер са бели, ок?
    Абе, какво говоря и аз, айде яките атакисти и фенове на 2те С-та, първото емо (ония с мустака) и разни други яки организации да ме олюят яко, нали така трябва.
    Ако ме и напсувате сте хептен истински!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Столипиново - изостанали мангали без култура и образование...за нищо не стават в тоя живот..
    The Spark

ujas prosto nqmam dumi kak moje takoa ne6to, gorkata baba

Guest
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Столипиново - изостанали мангали без култура и образование...за нищо не стават в тоя живот..
    Абе не очаквай и от тебе да стане нещо голямо в тоя живот.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus

Re: 10-годишно момче преби до смърт 82-годишна баба

Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Не,не се сещам,щото не е било така!Тогава България беше под крилото на Русия и е логично да се сетиш,че това е достатъчен повод България да прави каквото си поиска без да се обяснява на когото и да било освен на Русия.И да,преди 20 години полицейска кола е можело да влезне в циганско гето,но не забравяй,че ако ще ми хвалиш комунизма си припомни кой ги направи циганите такива каквито са днес!Кой ги вкара в гетата и ги научи да живят на помощи!
    Да,в САЩ и в момента има много гета,в който не стъпват полицаи,но извън гетата имат пълен контрол!Сещаш ли се защо в България не се получава така?
    Пълен контрол? И после изизате тука със статистики, как 80% от изнасилванията били извършени от черни, 2/3 от тях щели да лежат в затвора и не знам си какво. и двата етноса са се лумпенизирали по абсолютно един и същ начин. БТВ по живково всички мангали работеха - дори и като чистачи, или в металургията. Безработица нямаше, даже имаха образование.
    Пълен контрол. Че, ако беше така, нямаше да има ограбени заможни бели от бедни черни, нали? Ама май не е баш така.
    Grumpy old madman

Град
    София
    Ем.. Цигани бе... Дегенерат!
    Баси гадната паплач.

"Психически не беше добре. Болно от главата си"

@Canis_Dirus Аз по едно време като четях имах чувството, че и т'ва може да е станало...

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    ама тия мангали ли били бе
    mi sigurno

da im....... of mn me draznqt tiq laina

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Е тва вече е нечувано..
    What you give is what you get!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    Каквото и да си говорим,в 99,9% от случаите това САМО циганин може да го направи...
    Зле, много.
    И ти и Зиези и другите яки нацита.
    Само едно циганите на спуун.
    Излагате се нещо днеска?
    Абе, ми к'во ще кажете за азиатците? За тях никога нищо не сте говорили ;(
    Ако се разтърсите малко в интернет може да намерите какви по-големи зверства ас правили великите хора от бялата раса на черната (опа на бялата) смърт и ужасяващото епично унищожение.
    То фаит фор уойр расе из а гифт фром абове, а?
    Вииж какво,изобщо,ама изобщо не съм расистка.Но познавам само двама или трима интегрирани цигани,от които никога не бих очаквала каквато и да е лоша проява.Това какво ще рече?!От сигурно 100ина с които съм имала контакт,САМО 3ма.И не ми излизай с това :"Ами то всички ги дискриминират и те не могат да се интегрират",защото негър,гражданин на ЗАМБИЯ например,може да се интегрира идеално.Също азиатец,гражданин на КИТАЙ или какъв ли още не...А циганин,гражданин на кое е?На ЦИГАНИЯ ли?!Просто държавите са едва ли не длъжни да ги дундуркат и да им прощават всичко,за да не излезе,че ги дискриминират.Затова си позволяват всичко,затова и 99% от престъпленията в БГ са извършени от цигани.

Град
    град София
    Леле...как може да има такива хора бе...и то деца! Та то няма още и 13 години, а тръгнало да бие човек доста по-възрастен от него..В какъв свят живеем-пикльовците да пребиват възсрастните!!! Това не е свят!

Град
    По света и у нас :)
    Ужас!
    Горката баба!
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Град
    София
    лудо или не бой и да му разпорват гъза до края на живота ( рано или късно до там ще стигне)!!!!

Голям фен Аватара на Ziezi

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Пълен контрол? И после изизате тука със статистики, как 80% от изнасилванията били извършени от черни, 2/3 от тях щели да лежат в затвора и не знам си какво. и двата етноса са се лумпенизирали по абсолютно един и същ начин. БТВ по живково всички мангали работеха - дори и като чистачи, или в металургията. Безработица нямаше, даже имаха образование.
    Пълен контрол. Че, ако беше така, нямаше да има ограбени заможни бели от бедни черни, нали? Ама май не е баш така.
    Вълчо,обичам те!!!!Въпросът не е кой колко престъпления извършва ами как се наказват бе,красавец!Аз си спомням даже преди не повече от година няколко черни организации се разпищяха,че черните извършители на убийства са били наказвани с около 60-70% повече със смърт отколкото бели убийци..На никой не му пука,а и не трябва да му пука какво става в гетата,важното е извън тях
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Мега фен Аватара на Canis_Dirus

Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Вълчо,обичам те!!!!Въпросът не е кой колко престъпления извършва ами как се наказват бе,красавец!Аз си спомням даже преди не повече от година няколко черни организации се разпищяха,че черните извършители на убийства са били наказвани с около 60-70% повече със смърт отколкото бели убийци..На никой не му пука,а и не трябва да му пука какво става в гетата,важното е извън тях
    И аз те обичам. Искам ти да ми родиш децата! и все пак. Що не пишеш в някой американски тиин форум и в подписа си не сложиш нещо като "Негрите на веро"? Щото няма да ти сменят само подписа...

Е виж сега, онзи мангал, дето прегази пиян момчето във Варна ще го осъдят. А Кирил маричков, Георги Калоянчев и Максим Ставииски ги пуснаха.
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си