.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 114
    Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    от какво се страхуваш ? От нищо конкретно.Като е напечено ме е страх да не оплета конците,ама не знам дали това ще го броиш.
    суеверна ли си ? Не,обаче като се стресна си 'плюя' в пазвзата,не знам що
    обичаш ли шкембе чроба ?
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    unknown
    Какво предпочитатш - боксерки или прашки?

Какво ще направиш, ако видиш застрашено от изчезване животно да яде застрашено от изчезване растение?

Щом любовта е сляпа, защо еротичното бельо е толкова популярно?

Как са се озовали по местата си табелите с надпис "Не гази тревата"?

Щом за тефлона не залепва нищо, как тефлонът залепва за тигана?

Диетичната кока-кола води ли до отслабване?

Каква е скоростта на тъмнината?

Ако денонощните магазини са отворени 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, защо имат ключалки на вратите?

Защо, когато мъж говори мръсотии на жена, е сексуална обида, а когато жена говори мръсотии на мъж, е 12 импулса на минута?

Можеш ли да си насаме с още някого?

Кой ти пере чорапите?

Коя е най-съблазнителната част на една жена?

Защо е различно отношението към педалите и лесбийките?
    хайде сега да те видя

Lestat357
    Guest
    Добър ден!))

1) Твое ли беше решението да учиш Европеистика във Франция? Питам, защото от темата оставам с впечатление, че може би си леко объркана и при всички положения възнамеряваш да се върнеш the sooner the better за постоянно(?). Освен това
    въпросната специалност я има в доста нашенски университети, включително и в СУ, а Ректората ти е на 10-на мин пеш от вкъщи когато си тук (да му се не види))? Защо точно тази специалност? При положение, че решиш да я смениш (както, ако не се лъжа спомена и тук) и от догодина отново да си весел първокурсник)) къде би било това? Имам предвид – ще кандидастваш отново тук или във Франция? Ако тук – университет и специалност? Така де, ако вече си мислила по-сериозно по въпроса. *(added later; after edit)Къде и какво е завършила сестра ти, учи ли все още нещо и какво e то, ако да?

2) Изключваш ли вероятността някога да се влюбиш в цветнокож (в частност чернокож) и да имате заедно семейство и деца? Знам, че на теория няма невъзможни неща и все пак държа да чуя твоят отговор на този въпрос, бил той и шеговит и лаконичен, както повечето ти отговори в темата дотук. Дори предпочитам да е поднесен така. Как би постъпила, ако в даден момент осъзнаеш, че именно цветнокож е Човекът За Теб с когото би могла да бъдеш дори още 50 години..като от някой чудесен пример в киното? По-скоро би се отдала на емоцията или би се замонашила, например?)) Въобще на какво се дължи тази твоя неприязън към чернокожите и смесените бракове? (ако правилно съм осмислил всичко прочетено от тази тема дотук) Откога е така – просто я има или след някаква конкретна лична случка, която ти или някой твой близък е преживял?

3) Какъв трудов стаж имаш досега, като не броим студентската бригада в САЩ? Къде? Бъдещи творчески планове в това отношение?))

3) Любими дискотека, ресторант, закусвалня и клуб в София? Любим концерт? Съответно къде и кога?

4) Ако все пак направиш своя избор по-нататък в темата относно последния въпрос на Canis_Dirus дотук – къде би го целунала? И все пак кой от двамата? Оставям ти удобно вратичка за по-умело измъкване с този въпрос освен тоталното му игнориране.))

5) На кеф ли си днес?

П.С.: Благодаря ти предварително, че този път отговори макар и с по една-две думи на всеки мой зададен тук въпрос, нищо че не си длъжна да го правиш! Ок, 4) няма никакъв проблем да го пропуснеш.)

П.С.(2): Да се застраховам и аз(lol) - извини ме (отново) предварително, ако някой от зададените от мен сега въпроси вече е бил зададен по-назад в темата и поради някаква причина това ми е убягнало. Ще съм ти благодарен само, ако уточниш на коя страница да търся Своят Отговор.

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    отношението ти към секса с (почти) непознати ???
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Град
    вввдотайемапигдотком
    Ебати,тука ме закопахте..човек да не отиде на лекция

Какво предпочитатш - боксерки или прашки? За ежедневието прашки,ама ако тренирам - абсурд

Какво ще направиш, ако видиш застрашено от изчезване животно да яде застрашено от изчезване растение?
    Е как кво,ще го оставя да се наяде.

Щом любовта е сляпа, защо еротичното бельо е толкова популярно?
    Аз нося хубаво бельо за себе си,иначе и на мен ми прави впечатление,че повечето мъже оценяват това,което е под него.

Как са се озовали по местата си табелите с надпис "Не гази тревата"?
    Боднали са ги и после са ръснали семенцата.

Щом за тефлона не залепва нищо, как тефлонът залепва за тигана?
    Тефал,той мисли за всичко.

Диетичната кока-кола води ли до отслабване?
    Секви газирани шитове са гадни.Аз предпочитал нормална кола,тея Зиро,Диетична,с череша,с ванилия..гадни са ми.

Ако денонощните магазини са отворени 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, защо имат ключалки на вратите?
    За да имат хората обедна почивка

Защо, когато мъж говори мръсотии на жена, е сексуална обида, а когато жена говори мръсотии на мъж, е 12 импулса на минута?
    Не мисля,че е обида,стига да идват от човека,с когото съм.

Можеш ли да си насаме с още някого?
    Мога,да.С майка ми и с най-добрата ми приятелка.Дори и когато седим в една стая и си мълчим ми е комфортно.Само дето майка ми обикновено не млъква.

Кой ти пере чорапите?
    Аз си пера и чорапите,и гащите.

Коя е най-съблазнителната част на една жена?
    Според мен е ханшът.Ако една жена е права като тесла - няма да ме изкефи.Друго си е да има извивки.

Защо е различно отношението към педалите и лесбийките?
    За всеки е различно.Мен не ме бърка дали някой мъж или жена си пада по себеподобни.
    Лятото бях в един град(Provincetown),който е нещо като 'световната столица на гейовете'.В началото ми беше супер неприятно да гледам по улиците ебаси мъжагите,държащи се в най-добрия случай за ръце(иначе не питайте за какво ),ама то човек привиква и в края на сезона не ми правеше впечатление.

хайде сега да те видя

Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Lestat357
    Добър ден!))

1)Не мисля,че професионалното ми развитие и реализация е толкова интересно,тъй че ще запазя отговорите за себе си.Темата е доста обширна и не ми се навлиза в подробности.

2) Всички хора са различни,тва ми е ясно.Винаги съм била за равноправието,сещаш се - all different,all equal.Да,ама във Франция(а и в САЩ)черните винаги се изкарват жертви(не казвам,че винаги е без причина),дискриминирани и с по-малко възможности за реализация от останалите и това дразни.Тука имиграцията от френските колонии навсякъде по света беше голям проблем(не,че и на имигрантите от източна Европа много са се кефили ).Сарко малко расистче си пада,но аз го харесвам като президент,все пак той ми дава стипендията

3) Какъв трудов стаж имаш досега, като не броим студентската бригада в САЩ? Къде? Бъдещи творчески планове в това отношение?))
    Като бях малка продавах рисунки пред Народния театър с най-добрата ми приятела.И супер много вървяха. ТОва са първите ми стъпки на работния пазар.'99(или когато там беше слънчевото затъмнение) пак с нея продавахме очила за него,та това е 2рата ми работа.Иначе съм бачкала като сервитьорка и барманка,ноо веднага разбрах,че първото не е за мен.Превеждах преди време,ама след сесията януари не съм.Също така гледах едни деца тука,още си поддържаме контакт,защото са приятелско семейство и мисля,че това е най-полезното,което съм вършила - най-малкото се научих да готвя и имам вече опит за времето,когато стана мама.

3) Любими дискотека, ресторант, закусвалня и клуб в София? Любим концерт? Съответно къде и кога?
    Не обичам да се храня навън(защото ям като прасе ),затова и рядко ходя по ресторанти.Нооо ако все пак ми се наложи да избирам - или Хепи на Раковска,или един много як ресторант в една стара къща на малките 5 кьошета.За дискотека..хммм...Ялта и Май клъб.За кафенце - Катерина на Славейков,Да Винчи до МакДо пак там(все я забравям как се казва тая улица,а все оттам минавах за даскало ) ии Оскар,ама през деня.

5) На кеф ли си днес? Не.Имах да представям един проект днес,едвам се навих да отида и професорката я нямаше по 'семейни причини'

Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Како Марти,като ходиш в Ялта пудриш ли носленцето в кенефите?
    Аз пудри и фон-дьо-тен-и не използвам(или е сууупер рядко).Натурално красива съм си.
    Иначе специално в тоя кенеф се бавя като се зазяпам в ТВ–то.

Като малка пишкала ли си до някое дърво в оная градинка на Солунска,в която си си играла?
    Не на Солунска,бе,на Народния.Като съвсем малка по-скоро са ме изпишквали. Иначе си ходех до нас,аз съм на 2мин. пеш оттам.

А предимство ли е това,че си бивша гимнастичка,по време на секс?
    Може да се каже.Някои пози,които на простосмъртните им се виждат невъзможни,за мен са изи.Ама нали знаеш,че то не само това е достатъчно.
    Цитирай Първоначално написано от Alcohooligan
    отношението ти към секса с (почти) непознати ???
    Зависи кого визираш.Аз Джоnи Деп не го познавам,ама..

Град
    unknown
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    не съм задоволен от отговора на иначе изключително смисленият ми въпрос

на колко години загуби девствеността си ?

( съжелявам ако въпроса се повтаря)

а след като я изгуби кефеше ли се ?

o.O

[Кой ти е любимият сезон ?]

[Сняг или дъжд? :Р]
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен
    Град
    SF
    Съжалявам, любопитна съм - с колко 4овека си спала?

Не знам дали са те питали, ама какво мислиш за секса с 4овек от твоя пол? Опитвала ли си, би ли опитала някога? Защо?

Най не-любим от форума? А най-любим?

Робинята на Quench

Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от NH3
    на колко години загуби девствеността си ? 16,по-клонящо към 17

а след като я изгуби кефеше ли се ?
    На какво по-точно?Че съм станала по-отворена? Никаква промяна не е настъпила в мен след това,пък и само най-добрата ми приятелка знаеше.
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    [Кой ти е любимият сезон ?]
    Много мразя зимата(и като цяло да ми е студено),въпреки,че съм родена през януари. Май най-много обичам пролетта,когато цъфтят цветенцата И лятото обичам,сега например как ми се ходи на морееее

[Сняг или дъжд? :Р] Дъжд.
    Съжалявам, любопитна съм - с колко 4овека си спала?
    Роси,'любопитството погуби котката'

Не знам дали са те питали, ама какво мислиш за секса с 4овек от твоя пол? Опитвала ли си, би ли опитала някога? Защо?
    Хмм..секс с жена не съм правила,но ако в даден момент реша,че ми се иска,не бих се спряла заради предрасъдъци.На тоя етап обаче не ми се иска.

Най не-любим от форума?
    Е тоя,26 годишният.Изобщо не ми би направл впечатление,ако не лъжеше толкова много,обаче просто си дразни.
    А най-любим? Имам доста такива,ама няма да изброявам,че ше им се вдигнат акциите.

Град
    Hard Rock Cafe
    1. drazni6 li se ot fakta, 4e seksat e stanal vode6t aspekt v jivota na tiineijarite ?
    2. ne ti li pisna da te pitat ne6ta, svarzani sas seksa v tazi tema?
    3. misli6 li me za palen tapanar, 6tom i az zasqgam seksa i po tozi na4in do izvestna stepen si protivore4a ?

p.s. 4. na kakva vazrast bi iskala da spre6 da pravi6 sex ? :d

[Лесно ли се натъжаваш/плачеш?]
    [За слънчев човек ли се имаш принципно?]
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    София
    Кой е любимият ти виц, бе како?

Хехе аз съм нова във форума, но темата ме заинтригува. Така като гледах постовете в темата останах с впечатлението, че държанието ти към мъжката част от форума, се изразява в нещо повече от общителност... Та моя въпрос е на какво си готова за да свалиш един мъж и би ли се занимавала с обвъзан мъж?

Имаш като мойто име/ъм доколкото съм разбрала /..
    Харесваш ли си го?
    Колко градове си посещавала?
    Кой град ти е харесал най-много и с какво?

Едит:Ааа да..харесваш ли си ноктите?
    С какъв лак най-често се лакирваш?
    London Tipton

Град
    Hard Rock Cafe
    "лакирВаш" ?????

Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
    1. drazni6 li se ot fakta, 4e seksat e stanal vode6t aspekt v jivota na tiineijarite ?
    Дразя се от факта,че за днешните тийнейджъри сексът е мерило за 'класа'.Прави ми и впечатление,че искат да пораснат прекалено бързо и ми е мъчно,защото си пропускат детството.

2. ne ti li pisna da te pitat ne6ta, svarzani sas seksa v tazi tema?
    Все ми е едно,пък и аз,както виждаш,не си пея всичко.

3. misli6 li me za palen tapanar, 6tom i az zasqgam seksa i po tozi na4in do izvestna stepen si protivore4a ?
    Не,ти не засягаш личния ми живот,а просто искаш мнението ми.
    p.s. 4. na kakva vazrast bi iskala da spre6 da pravi6 sex ?
    Докато физически е възможно - ще си правя.
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    [Лесно ли се натъжаваш/плачеш?]
    Не.С годините не само помъдрявам,но забелязвам и друга тенденция - I care less

[За слънчев човек ли се имаш принципно?]
    Да,приятелите ми казават,че даже ги зареждам с енергия(стига да съм в добро настроение де) :P
    Цитирай Първоначално написано от _showy_
    Кой е любимият ти виц, бе како?
    Много мразя да разказвам вицове..както и да слушам тея шегички от типа 'мъничко червеничко'..(сори,Зизко )

Цитирай Първоначално написано от limonka
    Хехе аз съм нова във форума, но темата ме заинтригува. Така като гледах постовете в темата останах с впечатлението, че държанието ти към мъжката част от форума, се изразява в нещо повече от общителност... Та моя въпрос е на какво си готова за да свалиш един мъж и би ли се занимавала с обвъзан мъж?
    Обичам съревнованието.Спортната злоба ми е останала от едно време. Ноо не преследвам мъжете,ако усетя,че се дърпа - не го закачам повече.
    С обвързаните е по-сложно.Преди време бях с мъж,които се оказа,че си има приятелка от 4г и ихо ахо големите планове имали.Стана ми тъпо,доста се тормозих,но за кратко.Както казах и преди - бързо ми минава.
    Един мъж трябва много да ме впечатли,за да спечели вниманието ми.Принципно не си падам по идеята да съм 3ти човек в една връзка.Но ако Той наистина е много специален - кой знае,може и да се боря.Засега обаче не съм срещала такъв.

Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    Имаш като мойто име/ъм доколкото съм разбрала Cool /..Харесваш ли си го?
    Като малка много си го мразех. Сега положението е различно - харесвам си го и даже предпочитам да ме наричат с цялото ми име,а не с производни,нарицателни или прякори,както повечето ми приятели са свикнали.

Колко градове си посещавала?
    Като бях по-малка с родителите ми много често палехме колата и ходехме на различни места през уикенда.Може да се каже,че почти цяла България съм обиколила с тях.Хубави времена бяха..

Кой град ти е харесал най-много и с какво?
    Колкото и да съм обикаляла - вкъщи си е най-хубаво.Знам,че много хора няма да се съгласят,но София за мен си е най-хубавият град.
    Обичам също така Пловдив,Велико Търново,Варна,Хисаря..много мога да изброявам,причини мога да дам безброй,но ще спра до тук.

Едит:Ааа да..харесваш ли си ноктите?
    Да.Докато тренирах нямах възможност да ги пускам дълги,сега си наваксвам

С какъв лак най-често се лакирваш?
    Ако ходя на маникюристка - всеки път различен.Иначе аз си ги правя най-често червени.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Мартино, що така всички за секс те питат? Защо тези въпроси са толкова чести към теб?
    Смяташ ли, че си сексуалната фантазия на някои от членовете на форума?
    Grumpy old madman

Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Мартино, що така всички за секс те питат? Защо тези въпроси са толкова чести към теб?
    Хехе,ами както вече изяснихме,днешната младеж само от това се вълнува.

Смяташ ли, че си сексуалната фантазия на някои от членовете на форума?
    Някои си мечтаят за секс с животно,що някой да не си мечтае и за мен?

Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Ако мъжа на мечтите ти, с една дума - ТОЙ (с главни букви!) те покани у тях на вечеря и видиш, че е сготвил една голяяяяяяяяяяяяяяма пица с много видове сирена (предимно френски)... как ще постъпиш??
    Мъжът на мечтите ми знае,че не обичам пица

Град
    unknown
    Суетна ли си?

На какъв подарък би се зарадвала най-много?

Доказани марки дрехи или на добре изглеждаща и по-евтина стока?

Ако се наложи в един момент какво би жертвала - кариерата или личния живот?

Град
    вввдотайемапигдотком
    Суетна ли си? 'ич

На какъв подарък би се зарадвала най-много? Ръчно изработен

Доказани марки дрехи или на добре изглеждаща и по-евтина стока?
    Аз пазарувам дрехи точно в 4 магазина.И все там си ходя,защото винаги има всичко,което искам.Но ако,да кажем,мина покрай няква витрина и си харесам нещо - ще си го взема.Не съм предубедена,обаче си държа на мнението,че евтиното накрая излиза по-скъпо.

Ако се наложи в един момент какво би жертвала - кариерата или личния живот?
    Надявам се да не се стига до там.Иначе кариерата.

Град
    Hard Rock Cafe
    1. 4tiq mi vapros be6e "bazik", nqma zna4enie ^^

2. 3te ti lubimi pesni
    3. gledah edno klip4e v youtube na nqkakva psihopatka.. ta vaprosat i be6e "are you anybody's favourite person?".. kakvo misli6 po vaprosa
    4. kogo smqta6 da izbere6 za sledva6tiq vazka4en na gore6tiq stol ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си