- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол тази седмица - ABSOLUT`me :)
Първоначално написано от Lunatic-
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Какво предпочитатш - боксерки или прашки?
Какво ще направиш, ако видиш застрашено от изчезване животно да яде застрашено от изчезване растение?
Щом любовта е сляпа, защо еротичното бельо е толкова популярно?
Как са се озовали по местата си табелите с надпис "Не гази тревата"?
Щом за тефлона не залепва нищо, как тефлонът залепва за тигана?
Диетичната кока-кола води ли до отслабване?
Каква е скоростта на тъмнината?
Ако денонощните магазини са отворени 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, защо имат ключалки на вратите?
Защо, когато мъж говори мръсотии на жена, е сексуална обида, а когато жена говори мръсотии на мъж, е 12 импулса на минута?
Можеш ли да си насаме с още някого?
Кой ти пере чорапите?
Коя е най-съблазнителната част на една жена?
Защо е различно отношението към педалите и лесбийките?
хайде сега да те видя![]()
Добър ден!))
1) Твое ли беше решението да учиш Европеистика във Франция? Питам, защото от темата оставам с впечатление, че може би си леко объркана и при всички положения възнамеряваш да се върнеш the sooner the better за постоянно(?). Освен това
въпросната специалност я има в доста нашенски университети, включително и в СУ, а Ректората ти е на 10-на мин пеш от вкъщи когато си тук (да му се не види))? Защо точно тази специалност? При положение, че решиш да я смениш (както, ако не се лъжа спомена и тук) и от догодина отново да си весел първокурсник)) къде би било това? Имам предвид – ще кандидастваш отново тук или във Франция? Ако тук – университет и специалност? Така де, ако вече си мислила по-сериозно по въпроса. *(added later; after edit)Къде и какво е завършила сестра ти, учи ли все още нещо и какво e то, ако да?
2) Изключваш ли вероятността някога да се влюбиш в цветнокож (в частност чернокож) и да имате заедно семейство и деца? Знам, че на теория няма невъзможни неща и все пак държа да чуя твоят отговор на този въпрос, бил той и шеговит и лаконичен, както повечето ти отговори в темата дотук. Дори предпочитам да е поднесен така. Как би постъпила, ако в даден момент осъзнаеш, че именно цветнокож е Човекът За Теб с когото би могла да бъдеш дори още 50 години..като от някой чудесен пример в киното? По-скоро би се отдала на емоцията или би се замонашила, например?)) Въобще на какво се дължи тази твоя неприязън към чернокожите и смесените бракове? (ако правилно съм осмислил всичко прочетено от тази тема дотук) Откога е така – просто я има или след някаква конкретна лична случка, която ти или някой твой близък е преживял?
3) Какъв трудов стаж имаш досега, като не броим студентската бригада в САЩ? Къде? Бъдещи творчески планове в това отношение?))
3) Любими дискотека, ресторант, закусвалня и клуб в София? Любим концерт? Съответно къде и кога?
4) Ако все пак направиш своя избор по-нататък в темата относно последния въпрос на Canis_Dirus дотук – къде би го целунала? И все пак кой от двамата? Оставям ти удобно вратичка за по-умело измъкване с този въпрос освен тоталното му игнориране.))
5) На кеф ли си днес?
П.С.: Благодаря ти предварително, че този път отговори макар и с по една-две думи на всеки мой зададен тук въпрос, нищо че не си длъжна да го правиш! Ок, 4) няма никакъв проблем да го пропуснеш.)
П.С.(2): Да се застраховам и аз(lol) - извини ме (отново) предварително, ако някой от зададените от мен сега въпроси вече е бил зададен по-назад в темата и поради някаква причина това ми е убягнало. Ще съм ти благодарен само, ако уточниш на коя страница да търся Своят Отговор.![]()
отношението ти към секса с (почти) непознати ???![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Ебати,тука ме закопахте..човек да не отиде на лекция
Първоначално написано от Lestat357
Първоначално написано от ATAKABG
Зависи кого визираш.Аз Джоnи Деп не го познавам,ама..Първоначално написано от Alcohooligan
![]()
![]()
не съм задоволен от отговора на иначе изключително смисленият ми въпросПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
на колко години загуби девствеността си ?
( съжелявам ако въпроса се повтаря)
а след като я изгуби кефеше ли се ?
o.O
[Кой ти е любимият сезон?]
[Сняг или дъжд? :Р]
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Съжалявам, любопитна съм - с колко 4овека си спала?
Не знам дали са те питали, ама какво мислиш за секса с 4овек от твоя пол? Опитвала ли си, би ли опитала някога? Защо?
Най не-любим от форума? А най-любим?
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от NH3
Първоначално написано от ScionOfStorm
Съжалявам, любопитна съм - с колко 4овека си спала?
Роси,'любопитството погуби котката'
Не знам дали са те питали, ама какво мислиш за секса с 4овек от твоя пол? Опитвала ли си, би ли опитала някога? Защо?
Хмм..секс с жена не съм правила,но ако в даден момент реша,че ми се иска,не бих се спряла заради предрасъдъци.На тоя етап обаче не ми се иска.
Най не-любим от форума?
Е тоя,26 годишният.Изобщо не ми би направл впечатление,ако не лъжеше толкова много,обаче просто си дразни.
А най-любим? Имам доста такива,ама няма да изброявам,че ше им се вдигнат акциите.![]()
1. drazni6 li se ot fakta, 4e seksat e stanal vode6t aspekt v jivota na tiineijarite ?
2. ne ti li pisna da te pitat ne6ta, svarzani sas seksa v tazi tema?
3. misli6 li me za palen tapanar, 6tom i az zasqgam seksa i po tozi na4in do izvestna stepen si protivore4a ?
p.s. 4. na kakva vazrast bi iskala da spre6 da pravi6 sex ? :d
[Лесно ли се натъжаваш/плачеш?]
[За слънчев човек ли се имаш принципно?]
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Хехе аз съм нова във форума, но темата ме заинтригува. Така като гледах постовете в темата останах с впечатлението, че държанието ти към мъжката част от форума, се изразява в нещо повече от общителност... Та моя въпрос е на какво си готова за да свалиш един мъж и би ли се занимавала с обвъзан мъж?
Имаш като мойто име/ъм доколкото съм разбрала/..
Харесваш ли си го?
Колко градове си посещавала?
Кой град ти е харесал най-много и с какво?
Едит:Ааа да..харесваш ли си ноктите?
С какъв лак най-често се лакирваш?![]()
London Tipton
Първоначално написано от eu.hyricane
Първоначално написано от ScionOfStorm
Много мразя да разказвам вицове..както и да слушам тея шегички от типа 'мъничко червеничко'..(сори,ЗизкоПървоначално написано от _showy_
)
Обичам съревнованието.Спортната злоба ми е останала от едно време.Първоначално написано от limonka
Ноо не преследвам мъжете,ако усетя,че се дърпа - не го закачам повече.
С обвързаните е по-сложно.Преди време бях с мъж,които се оказа,че си има приятелка от 4г и ихо ахо големите планове имали.Стана ми тъпо,доста се тормозих,но за кратко.Както казах и преди - бързо ми минава.
Един мъж трябва много да ме впечатли,за да спечели вниманието ми.Принципно не си падам по идеята да съм 3ти човек в една връзка.Но ако Той наистина е много специален - кой знае,може и да се боря.Засега обаче не съм срещала такъв.
Първоначално написано от Your Nightmare
Мартино, що така всички за секс те питат? Защо тези въпроси са толкова чести към теб?
Смяташ ли, че си сексуалната фантазия на някои от членовете на форума?
Grumpy old madman
Първоначално написано от Canis_Dirus
Мъжът на мечтите ми знае,че не обичам пицаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
Суетна ли си?
На какъв подарък би се зарадвала най-много?
Доказани марки дрехи или на добре изглеждаща и по-евтина стока?
Ако се наложи в един момент какво би жертвала - кариерата или личния живот?
1. 4tiq mi vapros be6e "bazik", nqma zna4enie ^^
2. 3te ti lubimi pesni
3. gledah edno klip4e v youtube na nqkakva psihopatka.. ta vaprosat i be6e "are you anybody's favourite person?".. kakvo misli6 po vaprosa
4. kogo smqta6 da izbere6 za sledva6tiq vazka4en na gore6tiq stol ?