.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Българи в Италия

Poznavate li bulgari koito jiveqt v Italiq? Bihte li iskali da jiveete tam? Az jiveq tuk i e superrr!

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    The Prodigy = The legend!

mnogo cigani ima v rim ... po zle i ot sofia

Ne e vqrno tva !

ami ne poznavam radvam se,che na teb ti haresva

Just laying on the beach and having fun...

само 20 000 от кюстендилския край

аз живея/уча в италия ама нещо не ми харесва особено щото не мога да се запозная с никой все още и ми е самотно
    M2O Musica allo stato puro!

Цитирай Първоначално написано от nekaduren
    аз живея/уча в италия ама нещо не ми харесва особено щото не мога да се запозная с никой все още и ми е самотно

и аз така ....
    Se continui cos

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Леля ми отиде в Италия да работи и е много доволна. Аз лично не бих напуснала Б-я но ако го направя ще бъде в САЩ
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Фен
    Град
    Мездра
    аз сега след 2 седмици утивам при наще в рим някой има ли там?

Аз сега уча в Италия за първа година и е мн мн яко! Всички тук са толкова добри; намерих си приятили; класът ми е мн як; горе долу знам италиански, (защото идвах и ваканоците за малко миналата и по - миналата год.) и съм доволна, че доидох!

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от visok
    само 20 000 от кюстендилския край
    Аз съм една от тях..

Тук съм от 7 години и не мисля да се връщам в България, дойдох малка и вече свикнах, тук бяха най-хубавите ми години и самото ми израстване за което културата и общоприетите норми много помогнаха.. Обичам България и се връщам доста често, о не виждам своето бъдеще там.. Имам много приятели, италианците са много ценни такива ако попаднеш на точните хора 'щото има и много боклуци ..

Аз съм в Legnano, Милано.. Видях, че има доста от Рим ..

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Имам роднини в Милано - леля ми и братовчедката и един др братчед
    хах ... имала съм възможността да отида, но .. не съм

Еми майка ми работи в Италия, но единствено нещо което я задържа там са парите.. Иначе каза че хората са отвратителни
    ПП. Тя е в северната част
    Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..

Град
    Милано
    ^ Ами тя работи, не е дошла за да опознава хората, тоест да са фр..

Не съм била в Италия, но много искам да отида. Харесала съм си 1 университет NABA (Nuova Accademia di Belle Arti) в Милано с графичен дизайн и се надявам, че ще уча там. За тези, които живеят в Италия как са хората според вас като характер. Много ми се ще да срещна хора, с които може да се разговаря, да се интересуват от изкуство и да се забавляват. Според вас италианците такива ли са?

Az moga da vi kaja za6to ne im haresva v 4ujbina,za6toto nqma takiva selski beci kato v blagariq da kre6tat i vikat kato zaklani zatova.Za6toto sa vazpitani horata a balagrite sa carvuli (ne vsi4ki i az se radvam 4e ne sam ot tqh).Horata sa vazpitani kato te vidat 6te te pitat kak si dobre li si...Apak balagrite kato se vidat poznaite kvo se pitat osbedno v 4ujbina (Kade raboti6 i kolko pari vzima6) te carvulite nqma da te pitat kak si ama kade raboti i kolko pari vzima6.Izsara me e da se nareka balagriq i mi e mnogo gadno 4e dicite selqni sa oti6li da zlepostavqt balgariq i v 4ujbina imame prekrasna strana s nekadarni opravni i prosti hora.Eto tova e balagriq.Tova lqto bqh na po4ivka!Poznaite kade?Ami v balagriq ot 3 god ne bqh se pribiral.I da vi kaja nqma nikakva promqna moqt krad Yambol ot koito sam rodom ni6to ne se e promenilo daje e stana o6te po zle ima nqkoi drug nov magazin i bakna i tova e.I nai gadnoto e 4e kato ima kaje6 4e ne jivee6 v balgariq i te sa super zavistlivi i mrasni.Kogato vlqzah v edin magazin stoq i 4akam da doide prodava4kata i i vikam zdravei imate li (ciagri primerno zabravih kvo izkah si kupq) i tq vika da imam drugo ko 6e izka6???...Oh tova e ot men i sled 50 nqma da se varna v balgariq.Tam vlastva6 mutrite i ciganite!!!

Izvinete che ne pisah na kirilica!

Цитирай Първоначално написано от devi
    Не съм била в Италия, но много искам да отида. Харесала съм си 1 университет NABA (Nuova Accademia di Belle Arti) в Милано с графичен дизайн и се надявам, че ще уча там. За тези, които живеят в Италия как са хората според вас като характер. Много ми се ще да срещна хора, с които може да се разговаря, да се интересуват от изкуство и да се забавляват. Според вас италианците такива ли са?
    В Италия съм от 1 година.. е, какво да ти кажа.. има мн добри хора(говоря за по-порасналите) ,а иначе младеща е като нашите Teen-ове, даже по-изперкала Забелязал съм още, че са много набожни
    Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Преди три месеца баща ми отриде в Италия да работи.

Оо да.. познавам.. себе си.. живея тук от 5 месеца и определено бих дала и живота си да се върна в България, защото може да е мизерия и т.н. както всички я наричате, но когато я напуснете разбирате колко всъщност сте си свикнали с тази мизерия и как като родината втора няма И така де.. аз ако можех да се върна.. жалко, че нямам право на избор.. но повярвайте Италия далеч не е по цвете от България.. все едно и също е.. тука даже хората са много по ограничени и глупави.. аз лично ги мразя

България ис дъ бест!
    Don't stop..make it pop..DJ..blow my speakers up..tonight..Imma fight..til we see the sunlight..tick tock on the click..but the party don't stop..

Цитирай Първоначално написано от c4
    Az moga da vi kaja za6to ne im haresva v 4ujbina,za6toto nqma takiva selski beci kato v blagariq da kre6tat i vikat kato zaklani zatova.Za6toto sa vazpitani horata a balagrite sa carvuli (ne vsi4ki i az se radvam 4e ne sam ot tqh).Horata sa vazpitani kato te vidat 6te te pitat kak si dobre li si...Apak balagrite kato se vidat poznaite kvo se pitat osbedno v 4ujbina (Kade raboti6 i kolko pari vzima6) te carvulite nqma da te pitat kak si ama kade raboti i kolko pari vzima6.Izsara me e da se nareka balagriq i mi e mnogo gadno 4e dicite selqni sa oti6li da zlepostavqt balgariq i v 4ujbina imame prekrasna strana s nekadarni opravni i prosti hora.Eto tova e balagriq.Tova lqto bqh na po4ivka!Poznaite kade?Ami v balagriq ot 3 god ne bqh se pribiral.I da vi kaja nqma nikakva promqna moqt krad Yambol ot koito sam rodom ni6to ne se e promenilo daje e stana o6te po zle ima nqkoi drug nov magazin i bakna i tova e.I nai gadnoto e 4e kato ima kaje6 4e ne jivee6 v balgariq i te sa super zavistlivi i mrasni.Kogato vlqzah v edin magazin stoq i 4akam da doide prodava4kata i i vikam zdravei imate li (ciagri primerno zabravih kvo izkah si kupq) i tq vika da imam drugo ko 6e izka6???...Oh tova e ot men i sled 50 nqma da se varna v balgariq.Tam vlastva6 mutrite i ciganite!!!

Аз само като виждам колко грамотно пишеш (нямам предвид латиницата) и си изваждам изводите.. България за теб защо е такава.. защото си много горд, че живееш в друга държава ли.. но ако трябва да сме честни Италия е същото като България.. а ако трябва да сме още по честни хората в Италия са много по - ограничени, глупави, лицемерни и т.н. Но всеки си има право на мнение де!
    Don't stop..make it pop..DJ..blow my speakers up..tonight..Imma fight..til we see the sunlight..tick tock on the click..but the party don't stop..

Цитирай Първоначално написано от vikanri96
    Аз сега уча в Италия за първа година и е мн мн яко! Всички тук са толкова добри; намерих си приятили; класът ми е мн як; горе долу знам италиански, (защото идвах и ваканоците за малко миналата и по - миналата год.) и съм доволна, че доидох!
    Момиче,бях на твоите години когато отидох във Италя да живея при майка ми и брат ми.първата година беше рай-без проблеми,на всички в даскало си им интересен и те водят по кафета,нагоре-надолу..в училище сичко е перфе..не знаеш още езика,даскалите ти пишат яки оценки ..айляк от всякъде...докато на втората година ти се ебава майката от всякаде ...тогава идват проблемите,наркотиците [всеки втори],нощните клубове е дискотеки,момчета,вечерен час,проблеми с родителите... тогава заебх всичко защото с майка ми не се понасяхме...бях bucciata [преповтарях в училище] и заобиколена от проблеми и нерви ...много кофти се получи ...и все пак се прибрах в Б-я е си чувствам по щастлива от всякога...вече се връщам само да ваканцийте да видя майка ми и някои приятели....
    надявам се при теб да се получи различно наистина ти желая успех!

Град
    Милано
    ^ Да ти кажа честно забелязвам защо си била bUcciata !

Цитирай Първоначално написано от InvaiDeR
    Забелязал съм още, че са много набожни
    Ужасно набожни!! Тва тяхното никъде не съм го виждала..

AniChka37, за 5 месеца успя да опознаеш всички италианци и да разбереш какви са, каква е държавата им и какво ли още не.. Така като гледам ти си ограничената, не те.. Аз съм тук от 7 години и мисля, че съм видяла много много повече от теб и въобще и през ум не ми минава да ги нарека ограничени, лицемерни и не знам си още какви.. Просто още не си разбрала много неща.. Но всеки с мнението си..

Сестра ми се ожени в Южна Италия и хода при нея за лятото , майка ми иска веднага след като завърша средно, да ме изпрати там да уча више .Кво мога да кажа за хората там...Ми там си беше нещо като в провинцията .Много са мързеливи , набожни ии неграмотни.Никой не знаеше английски или немски, да не говорим за лекарите как мъчиха сестра ми Но ми харесва да някъде , че са по-освободени от българите не са толкова консервативни.Как може да отидеш в съседката за да си направиш макароните Без покана.Рядко съм ги чувала да се карат или нерват , друг е въпроса , че тяхното говорене е викане и ми беше трудно да свикна.Хареса ми , че не приемат повечето неща толкова на сериозно
    You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.

Цитирай Първоначално написано от c4

Не си прав/а!! Ако отидеш например в Белгия хората те подминават на улицата и въобще не те забелязват защото всеки е сноб и се мисли за нещо повче от останалите ... нещо което в българия не се случва. Ти срещал ли си българин в чужбина и заговарял ли си го? Ако не си казвам ти държат се с тебе се едно са видяли господ! Аз супер много се гордея с България! Италиянците са също яки хора и са близо до нашите характери.. и са много емоционални аз хубаво написах темата, но за съжаление вече не живея в италия и много ми липсва!!

Цитирай Първоначално написано от Linns
    ^ Да ти кажа честно забелязвам защо си била bUcciata !

Цитирай Първоначално написано от InvaiDeR
    Забелязал съм още, че са много набожни
    Ужасно набожни!! Тва тяхното никъде не съм го виждала..

AniChka37, за 5 месеца успя да опознаеш всички италианци и да разбереш какви са, каква е държавата им и какво ли още не.. Така като гледам ти си ограничената, не те.. Аз съм тук от 7 години и мисля, че съм видяла много много повече от теб и въобще и през ум не ми минава да ги нарека ограничени, лицемерни и не знам си още какви.. Просто още не си разбрала много неща.. Но всеки с мнението си..
    +1111!!! мноооого правилно .. всичко което каза

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си