- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква е Средна продължителност на секса при вас?
Около половин час и ми е напълно достатъчно.![]()
Левски шампион але але!
Зависи от настроението, както моето, така и това на партньора ми... но да не е по-малко от половин час...![]()
Зависи какво включваш в понятието секс..
Обикновено предигра 10-20 минути и същинска част пак 10-20..
Повече от 1 час секс си е загуба на време,поне за мен.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
i az taka mislq... i posle, eventualno povtorenie. No takova dvuchasovo shlqpkane, vyobshte ne me vleche. Predpochitam nqkolko pyti po malko i s po cigarka i birichka pomejduПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Мн тъп въпрос ..:> Предлога се, че всеки път е различно..Та не вярвам някой да си засича след това да ги смята и да дели на броя пъти който е правил секс..
The Spark
V tova vreme lubovnata igra vliza li? Za chistoto klatene li si govorim. Ako govorim s lubovna igra nqkolko chasa obiknoveno. Ne sum golqm privurjenik na burziq sex bez igra. Zavisi razbira se ot partniora i obstoyatelstvata. V sluchaq govorim za gadje i normalni obstoyatelstva.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
1-2 4asa
emi na men mi e nai-dobre maraton primerno 1 pat sedmi4no.Sex cqla no6t s prekasvaniq za 1 cigara ili za gu6kanici,tva mi e nai-golqmoto udovolstvie da go pravim mnooooogoooo vreme i da ne ni puka>ina4e okklo 2 4asa 3 mi stigat
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ай, сега като се замисля, съм бил много издръжлив бе... Последния път беяе 4 часа... след това обаче имах жестока мускулна треска![]()
Skype - detekt0441
Ami liubovnata igra pri men prodyljava okolo 30 min., a drugotookolo.... pak gore-dolu tolkova
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти
Около час и ми е напълно достатъчно. Няма смисъл да ме клати 2-3 часа и после да не мога да ходя и седя![]()
Първоначално написано от Sexapilna_kukla
+1![]()
Половин час с любовната игра.Не харесвам прекалено дългото..обичам да е бурно и страсно.
1 час и с любовната игра,и със всичко ми е достатъчно![]()
Около час без любовната игра...
Napylno syglasenПървоначално написано от RAWRRR
Без любовната игра-от 10 до към 40 минутки сме стигали....Най-често 20-30.
И аз не си падам по едночасово клатене!
![]()
ot 30min do 14as-1i30 min
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Si4ko zavisi ot nastroenieto![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Sredno li ... 1 chas i 40 minuti ...![]()
No BaSs No FuN !!!
1 4as e ok![]()
С любовната игра около час идва понякога, когато ни е по-спокойно, а същинският секс в това число е не повече от 10-15 минути......даже толкова ми е много. Предпочитам други ласки.