- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква е Средна продължителност на секса при вас?
От 4-те страници коментари разбрах, че едно 25% от тези, които са писали правят секс. Лошото е, че другите като лъжат сами си вЕрват. Невърмайнд.
При мен е около 25-30 мин, не виждам смисъл от повече. Както някои казаха по-добре да е бурно отколкото да се отегча.
Don't tell me what I can or can't do !
3 дена и 3 нощи.
Половин/ един час.. там някъде
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
10 минути любовна игра и 20 секс са ни абсолютно достатъчни.![]()
ami nqkadee okolo 4as obiknovenno ako e pove4e posle imam muskulna treska cql den
Обичам Андриан
е па след 45тата минута ми става тъпо![]()
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
И аз така най-обичам. Половин час е напълно достатъчен за всичко. Имала съм и по-кратки актове даже но с невероятни оргазми.Първоначално написано от the_hottie
Знам ся че сте рекордиори всички еб..те с дни и нощи та по темата ..Продължителноста .. ми различно зависи от партниоркатаСлед 30 40 мин по принцип спада овлажняването и става малко отегчително затова мисля че 30 мин секс е напълно достатачно има много други фактори по които можем да съдим за добрия секс ..
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
ехеее ... добре .. аз не съм го правил още .. а мисля че и 5 мин няма да мога да издържа .. страх ме е да не свърша толкова бързоа тука по половин час .. 1 4ас
![]()
durex performa ли какво да използвам![]()
![]()
Загуба на времеПървоначално написано от RAWRRR
ти пък....
A.D.I.D.A.S.
хаха...ами щом го правя с любимия човек и 10 минути биха ме задоволили ....иначе 30 мин и повече...![]()
A.D.I.D.A.S.
15-20-25 min ( говоря само за акта )
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Към 20-30 минутки, понякога и повечко![]()
ЮПървоначално написано от Marto_92
и аз така се претеснявах като теб .. самоче първия път искарах 40 мин .. не от друго а от претеснение .. следващия път около 5 мин ..![]()
![]()
ама от тогава мина много време и сега около 30 40 мин .. понякога няма смисал от повече
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
бахти не бих издържала някой цял час да ме клатиПървоначално написано от meri88
![]()
Ми поне 2 часа не ни мърдат, като изключим преди това играта![]()
да не се обърка с ден два ?Първоначално написано от SJD
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?