- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- висока сам 158 и сам 54 кг - много ли е ?
Абе хоране разбрахте ли че не е важно колко кг сте а е важно как изглеждате в смисъл телосложението Ви.При всеки е индивидуално...тя може да е 54 кг ама да не и личат а някоя друга може да е също 54 кг ама да и личат всичко си е до самата структоура..
П.П иначе аз съм 157 и съм 45 кг може вече и 46![]()
Да, определено си с наднормено тегло При това според мен - доста.Първоначално написано от val_
ее незнам ама аз съм 1.70 и тежа 52 и сваааааалям ..
mi dosta si e ama az ko da kaja kato sum 169 i sum 62 kga si4ki ki kazvat 4e sum izglejdala slaba a imam stomah4e http://gal.impulse.bg/upload/2008/02...5496995d43.jpg
Ne se pritesnqvai !! Az Sum drebnichka,a v 10 klas tejah 55kg !![]()
Zavurshih i sega sum 47 ..
Vsichko si e ot puberteta ! Shte se opravish spoko ...
E sq vse pak ne se naguvai kato svinq de..![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
моля??Първоначално написано от Pliok0019
как наднормено тегло,при това доста..зарежи тва,че темата и е супер идиотска..но тва е тъпоо..по-добре да свали,както някой беше писал 5-6 килограма и да прилича на анорексичка..защото това е стандартът за хубаво тяло..даааа....отслабваите си..
обичкам си наскоОо!!
![]()
и според мен е много![]()
не мога да кажа . че е МНОГО ама може да свали няколко килца![]()
mi ddz az sum 1.70 i sum 55 kg ti si 12 sm po niska mai trqq si po malko ot men ...ako trqq sme 4estni teq formuli me oburkvat vajno e kvo kazva ogledaloto po vuprosa
da mnogo e
ami az sum 172 i sum 54 kila ... mislq 4e e mnogo
GiVE Me a ReASon To Kill YoU anD I WiLL maKe YoU ImMortal ...
A аз съм 1.70 и съм 58 килограма-много ли е?А по темата-мисля, че не е чак много ама си е доста трябва малко да свалиш!Първоначално написано от extaz_93
"Да, много е, аз съм 40 кила и съм висока колкото тебе... бла-бла-бла"
Ей, че сте умни!
"С наднормено тегло си!"
Абе хора, добре ли сте?
Знаете ли какво е наднормено тегло?
Тегло, което е НАД нормата! Момичето е 158 и тежи 54, значи си е в нормата - нито е дебела, нито е слаба.
Не може да е само кокали... тцтц, да ви имам и мненията дето ги пишете, я се стегнете! НЕ може всичко на тоя свят да е манекени и анорексички.
Аз съм 168 и тежа 58, знам, че не съм перфектна и се опитвам да смъкна някое и друго килце, но не казвам на другите, че са дебели.
И както виждам въпросното момиче не е, но все пак ако иска да си свали някое и друго килце - ок.
Пфф...![]()
Еми .. не знамАко се харесваш такава .. кво ти пука малко ли е много ли е ? Аз съм 158см, но съм 43 килограма .. и според мен съм си нормална, харесвам си се .
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Има си нещо,наречено bmi.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
http://www.nhlbisupport.com/bmi/bmi-m.htm
Тук се изчислява,на metric.
Твоето е 21.6,което за мен е много (моето е 18.6) .
Не си дебела,но това не трябва да те успокоява.
Аз лично не бих се чувствала добре,ако бях твоите килограми.
Бих свалила поне 5 кг.Това е приятелски съвет-не го приемай като обида.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
i spored men trqbva malko da otslabne6![]()
Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много
Ми според мен ,аз като бях така щях да полудея!нЕ можех да се гледамПървоначално написано от bonbon4e__f
![]()
И направих всичко възможно,за да съм 45 ся
вечи
и се чувствам превъзходно в кожата си
ама тряяше през много глупости да премина преди да разбера кой е правилния начин!
![]()
Защо пък да е много.. Така като вземете да се хвалите аз сам 1 70 и сам 45 кг и кво да.. все едно срещу теб скелет стои.. не разбирате ли че това си зависи от самия човек може да е тежка, но да не й личи.. кви са тия глупости.. докато не видите не може да преценитеЗатфа мацка качи една снимка и тогава питай
![]()
![]()
Love Ickooo
Първоначално написано от RAWRRR
Normal weight = 18.5-24.9
Overweight = 25-29.9
Obesity = BMI of 30 or greater АМИ то си пише, че нормалното е от 18.5 до 24.9, а нейното е 21.6!Значи си е нормално!!!!!!
ДА трябва да отслабваш !!! аз съм висока точно колкото теб само че съм 43 кг и тялото ми е повече от перфектно !!! нито съм дебела нито съм като клечка ... а ти като си с 10 килца отгоре има ли смисъл да питаш ?! ... искаш мнението на другите пък не го приемаш
Значи не се депресирай,но найстина повечето ти казват истината,някой беше писал за една формула и е верно ти си 158см. и 58кг.=158-110=48кг.от височината вадиш 110 и колко то се получи толкова трябва да е теглото ти.
омг аз съм абсолютно същите мерки и като общо впечатление се харесвам как изглеждам (е не говорим за по бански) така че според мен е добре.. Ама зависи на теб как ти стоят килограмите
На кратко- ако се харесавш така-браво, ако не-отслабвай:Р
П.П. А да това за идеалното тегло се сетих ей сега. Ем честно казано като си го представя и ми се доплаква ;( Но вече не му се връзам чак толкова![]()
ЛелееХора имате супер изкривени представи за красота.Как може да казвате, че била с наднормено тегло,дебела и какво ли още не.Ама в днешното извратено време трябва да си 40 мах 45 кила, да няма за кво да се хване човек, за да си нормална
Просто нямам думи...Давайте в същият дух..Продължавайте да се надпреварвате коя повръща по-често, и коя издържа повече дни без храна.
![]()
Е тук вече се уля според мен..скромността краси човека, но не и в твоя случай.. Това си зависи само и единствено от индивидуалния човек.. Как можете да прецените дали са в повече или не като не сте я виждали..Първоначално написано от EJI4eTy
Попринцип може да свали някое килце,но за да се чувства сама добре и да няма нещо, което да я притеснява.. не може всички да са идеални все пак..
![]()
Love Ickooo
:P