.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 153
    Град
    in your sweet dreams
    аз съм висока 110см и съм 100 кг ... перфектна съм нали ?! знаам знааам че ми завиждате и се комплексирате ама аз се харесвам ...
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Голям фен
    ми не е чак много ама не е и малко с една дума имаш нужда да свалиш 2-3 килца ама не прекалявай

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    идеалното тегло за момичето е ръста й - (минус) 110

смятайте
    Това са глупости.Понятието за красотата се мени с времето.А това с -110 е доста остаряло.Аз съм 175 см висока - 110 ,трябва идеалното ми тегло да е 65кг.
    Аз ако бях 65кг, щях се гръмна.65кг за съвременното общество е много .
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    аз съм висока 110см и съм 100 кг ... перфектна съм нали ?! знаам знааам че ми завиждате и се комплексирате ама аз се харесвам ...
    ахахаха не ти завиждаме просто моми4ето търси помощ а тука повечето само се хвалят кой колко е то и аз ъм 170 и 50 кг. ама има ли значение?
    Love Ickooo

Според мен не си ДЕБЕЛА!
    Просто имаш от всичко-и дупе,и крака и.т.н...но не е прекалено или НАДнормено А и щом се чувстваш добре-къв е проблема

Хахахахаха - да, много са. Стани 20! Не, даже десет! Ще си чудна!
    Memento moriendum esse!

az sam 1-20 stapil na taboretka s racete vav vazduha

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Да, май са ти много, защото аз съм 177 и съм 57 смятай сама
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

emiiii malko si e mnogko ama ne se pritesnqvai.ima periodi v koito naddava6,a posle svalq6 taka 4e ne se li6avai ot hrana,no i ne prekalqvai.moje da po4ne6 da sportuva6 ne6y.i takaa..
    I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
    All I have to do is think of me and I've peace of mind

Така само по една височина и едно тегло,нищо не може да се каже,трябва да се види.Ако повечето от тея килограми са мускулна маса,няма да е много,ако са мазнини обаче-да.Така че има значение как изглеждаш,а не просто някви цифри,те са само ориентировачно.Зависи и колко ти тежат костите и от много други неща.Така,че верно дай една снимка и тогава питай.

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    Да, май са ти много, защото аз съм 177 и съм 57 смятай сама
    аз съм 170 и съм 50

по темата: ами мила зависи как изглеждаш, защото може да си имаш много килограни, ама да ти отиват, аз познавам едно момиче, има си мноогоо килограми и е ниска ама на нея си и стоят перфектно и си е голяма мацка със самочувствие и си знае цената, ходи с 4 момчета... така че не се притеснявай за килограмите, важното е ти да се чувстваш добре и другите да го виждат че не се притесняваш и се харесваш и така и те самите те харесват... така че не се притеснявай, важното е на теб да ти е добре
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Супер фен Аватара на Barbie
    От къде се навъдихте такива специалисти (и такива манекентки!) в тоя форум.
    Теглото ти е нормално. Не е нездравословно и е абсолютно в норма. Но щом пускаш тема, значи нещо те притеснява. Ти живееш в това тяло, ти се гледаш всеки ден в огледалото - ако имаш желание спортувай или се храни по-качествено и полезно. Не са ти нужни ударни диети, а един по-здравословен начин на живот вероятно. (Но не се вманиачавай, не се депресирай и не прави тия 4-5 кг по-малко единствената цел в живота си.) Не смятам, че светът ще свърши ако не отслабнеш - още повече, тялото ти сега се оформя. Ако си още малка е твърде вероятно да не си израстнала детската...пухкавина. Спокойно с тия кантари, диети, килограми, калории...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Аз съм 175 и тежа колкото теб!Вместо да питаш много ли са ти килограмите направи нещо по въпроса,бягай в парка,на стадиона,спазвай диета,било то разделно хранене или просто мини само на плодове,пий повече течности,не се застоявай пред измарящия комп!

Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Аз съм 175 и тежа колкото теб!Вместо да питаш много ли са ти килограмите направи нещо по въпроса,бягай в парка,на стадиона,спазвай диета,било то разделно хранене или просто мини само на плодове,пий повече течности,не се застоявай пред измарящия комп!

Да бе точно така,да мине само на плодове и определено ще има сили да бяга или да тренира каквото и да е,най-много да се разболее.Разделното хранене,също е глупост,не бива да се яде само един вид храна.Немога да разбера мислите ли изобщо като пишете.

Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от bibi_bibi

Да бе точно така,да мине само на плодове и определено ще има сили да бяга или да тренира каквото и да е,най-много да се разболее.Разделното хранене,също е глупост,не бива да се яде само един вид храна.Немога да разбера мислите ли изобщо като пишете.
    От ядене на храна с витамини човек неможе да се разболее,плюс това ако генетично ти е заложено да си дебел,то искаш не искаш ще си такъв.Да не говорим,че въобще не се храним правилно.Яде се бавно,хапките се дъвчат а не се гълтат направо,яде се колкото да заситиш глада,а не докато неможеш да станеш от масата.По-добре да ядеш 5 пъти на ден,но по малко,от колкото 2 и да се освиниш!Разделното хранене не е ядене на една и съща храна,а комбинираш храните,съчетаваш определени продукти с цел да се подобри храносмилането.И аз немога да разбера,ти мисли ли като писа ...

Е така се минава то "само на плодове". На плодове не се живее.

Град
    Sunny Beach
    Ок.Да живее затлъстяването!

Работата е там, че нейното тегло не е наднормено.

Не казвам да не спортува, не казвам да не се храни здравословно - напротив. Но да мине само на плодове?! Отново - само на плодове не се живее. Тялото има нужда от всичко.

Цитирай Първоначално написано от bibi_bibi

От ядене на храна с витамини човек неможе да се разболее,плюс това ако генетично ти е заложено да си дебел,то искаш не искаш ще си такъв.Да не говорим,че въобще не се храним правилно.Яде се бавно,хапките се дъвчат а не се гълтат направо,яде се колкото да заситиш глада,а не докато неможеш да станеш от масата.По-добре да ядеш 5 пъти на ден,но по малко,от колкото 2 и да се освиниш!Разделното хранене не е ядене на една и съща храна,а комбинираш храните,съчетаваш определени продукти с цел да се подобри храносмилането.И аз немога да разбера,ти мисли ли като писа ...

Мислих да. С тези неща вече съм съгласна.Но не може да се ядът САМО плодове,както ти каза,то всъщност може,но не трябва.А и разделното хранене никак не е здравословно.

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Работата е там, че нейното тегло не е наднормено.

Не казвам да не спортува, не казвам да не се храни здравословно - напротив. Но да мине само на плодове?! Отново - само на плодове не се живее. Тялото има нужда от всичко.
    Така е.

Град
    Where streets have no name
    Неточен изказ!В тоя форум човек убивате за сгрешена буква!
    ti otidi vij kfo gi pravqt v potter-mania...

Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Не ме интересува кой,къде и защо.Всички тук са големи критици,много компетентни и простосмъртните сгрешат ли нещо очите му ще извадят.

Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Не ме интересува кой,къде и защо.Всички тук са големи критици,много компетентни и простосмъртните сгрешат ли нещо очите му ще извадят.
    А ако случайно нечие тегло не влиза в някакви, криворазбрани, формули и рамки или пък, недай си Боже, твоят кантар показва по-ниска стойност, моментално изстрелвате по няколко възмутени фрази и някоя и друга вредна диета. Разликата между височината и теглото не е равна на 110?!?! Смърт! Off with her head (дето викаше кралицата в "Алиса в страната на чудесата")!

Има здравословно и нездравословно тегло. Другото е въпрос на вкус, чувство за естетика и самочувствие. Нейното тегло не е нездравословно.

Девойката ако иска коректен отговор да отиде на диетолог.

ем аз съм 1.60 и съм 45 .. не мисля ,че е малко и за мен ;[[ ама твоето ми се струва доста..

ем мацка аз примерно см съ6тия ръст но съм 50 кг и смятам да сфаля поне 5 кг..зависи кфа ти е структурата..може и просто да си по тежки костите ако пък ти се 4увства6 пълни4ка свали някое килце :P
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си