- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- висока сам 158 и сам 54 кг - много ли е ?
Ох ма четете и не дочитате .. той говореше за 158 см че 54 кг са много .. а до He}|{Ha_Dpo|`a да й кажа, че перфектно 52 са все пак не 54 ... така че има как дори според твойта формулка да посвали ... според мен трябва да тежиш около 50кг ... аз ако съм бих тежала и по-малко, но да кажем около 50 !Първоначално написано от slun4ice
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
ne wsichki iskali da sa kato tezi w spisaniqta.. drug put porednata ti glypostПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
kwo da q gledam na formulata?pokazwa mi neshto weche koeto znam .. i golqma chast ot naselenieto kato strada ot zatlustqwane i dawai da go okurajawame da qdat oshte? ti si adski zabludena towa che ne moje wsichki da sa s takiwa proporcii ne oznachawa,che ne biwa da se stremite kym tqh
Да и че трябва да е около 38кгПървоначално написано от Friend_witH_Benefit
Освен това става дума за начина по които някои хора тук си изказват мнението и изобщо не мислят и не осъзнават какви последствия могат да имат коментарите им. Едно е да кажеш "ми добре си но ако свалиш 5 кг и не повече ще си супер" и друго е "ууу мн си дебела поне 8 кг свали"!
Да, но и коментарите от типа на добре си си - стой си такава даже качвай не им правят услуга ... защото това е лъжа .. дори един пълничък човек може да бъде симпатичен, но тук говорим перфектните килограми горе-долу според височината! Та нито едното нито другото е добре ..Първоначално написано от slun4ice
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Според мен килограмите и наистина не са много и може да си стои така тъй че един коментар "ок си но си на границата така че внимавай да не напълнееш" би бил от по-голяма полза отколкото някой да я стресира че трябва да свали 8-10кг и да си докара някоя болест в стремежа си да ги смъкне колкото се може по-бързо защото виждате ли иначе никой няма да я харесва...Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
glypak..ako ne mojesh bez ubidi po-dobre si trai 2ro otiwai ti na spisaniqta da te obrabotqt da widim kak shte stane,m?momicheto pitashe za mnenie kazah mnenie i drugi hora shte go potwurdqt shtom se interesuwa znachi iska da izglejda po dobre kazwam malkoto momicheta na tazi wisochina che sa okolo 40-te kilograma i im stoqt dobreПървоначално написано от slun4ice
a prawish li razlika m/u anoreksichka i dobre izglejdashta dama?
Имах предвид че няма проблем да снимат някоя кльоща защото после могат да я пооправят с фотошоп.Разгледа ли снимките на Анна Каролина? Не изглежда дебела нали? Ама умря...Първоначално написано от EnriqueIglesias
Освен това не бъди краен. Нямаш си на представа как ще изглежда жена която е 38кг пък било то и при ръст 1.58 тъй че не се изхвърляй. Пък и никой не ти е забранил да си изказваш мнението но според мен го правиш по много погрешен начин и не осъзнаваш че коментарите ти ги четат 13-16 годишни момиченца които на всяка цена искат да са харесвани и биха направили всичко за да са "перфектни" в очите на другите.
werno?po tazi logika mogat da snimat i nekoq debelana i posle da q 'pooprawqt' s photoshopa?zashto ne wzemat nikakwi sluchaini a gi tursqt s idealnata figura?glyposti goworish za oprawdanie s photoshop ..edna golqma glypost goworissh..razgledah gi da ne sym naqsno ot kakwo e pochinala,no weroqtno e wzemala nqkakwi hapcehta za otslabwane az ne kazah gultai hapcheta a wlez wyw fitnesa prawish li razlikata?moeto e wlez i sportuwai twoeto e dobre si hodi qj..nqmam na predstawa kak shte izglejda jena 38 kg bratowchedka mi e na 20 godini 38-9 kg 157 wisoka tochat se ligi po neq taka che ne mi kazwai che ne znaem kogato neznaeshtata si tiПървоначално написано от slun4ice
a naprawi li ti wpechatlenie,che kogato imashe hora na moeto mnenie ne ti kazah taq glypost koqto ti napisa poradi prostata prichina,che ne se chudq kakwo weche da napisha?Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Их бе значиииии...."много начетени" и " умни" има в тоя форум бе.Тцтцтц...на хората ше казваш,че е съвсем нормално да са по на 20 години и да са 38 кг.Кви са тия измишльотини бе....Божеееее!
ah ne sym kazwal che e normalno da si 38 na 20 godini,ne mi izwurtai dumite, a kazah che stoqt dobre na wisochina ot 158 sm get it?;)kakto i ne e normalno na 20 da si 157Първоначално написано от Anabel
nejna droga, s twoqta 'moda' prosto stana qsno ot kude ti e izmislenoto mnenie;)aide uspeh spiram da pisha,che wzeh da se draznq ot mnogo razbirashti zanimawashti se s moda izwurtashti dumite modelki
He}|{Ha_Dpo|`a,qwno ne ti e naprawilo wpechatlenie poneje oswen twurdoglawa i zabludena si i dosta nenabliudatelna
Майка ми е 1.51 - какво трябва да е 30кг?! Жената тежи 46 кг и не може да си намери дрехи, защото всичко й е широко. Братовчедка ми е 1.55, тежи 48-9 кг и е едно фино, слабичко джобно гадже. Хора, повечето манекенки са неестествено слаби - не ги сравнявайте с нормалните, здрави момичета. По-голямата част от жените по подиумите имат психически заболявания (защото булимията и анорексията са именно това) - жени, които пресмятат всяка калория, която влиза в тялото им...и която излиза от там. Заедно с това имат силно увредени вътрешни органи (заради недохранване). Може на корицата на списанието да не си личи, но отвътре тялото страда. Ако едно момиче не е родено с такова тяло и тегло...по-разумно е да не се опитва да се вмества в такива повърхностни и безмозъчни рамки. В някакъв момент дори спира да бъде естетично...Първоначално написано от EnriqueIglesias
Barbie,ne razbira se;)shtom maika ti e 151 znachi samata tq e drebna i to ne samo na wisochina za towa ne i stawat drehite ne sam kazal 30;)po skoro 40 osobeno kogato stawa wupros za takiwa malki wisochini stiga mi izwurtahte dumite wse pak:)
kakto i kazah oshte otnachalo45 kg biha i stoqli dosta po dobre ot kolkoto 54 towa e! a i pak kazwam kilogramite na wseki stoqt razlichno!m dosta sa da,no na wseki kilogramite mu stoqt po razlichen nachin inache pri jenite idealnoto teglo se wodi wisochinata-120=tegloto ti si nisichka weroqtno i 115-110 shte ti e dobre![]()
ami ako si 1.58 trea si 48 kg tva e normalnoto ama sq zavisi kak izglejda6 de az naprimer sum 1.68 i sum 53 kg sq nz az sa smqtam za debela ama vs taka smqtat mai za sebe si ama mai sa dosti4ku da si tolkoa kilca![]()
ми според мен е много. Аз съм 1.68 и тежа 51кг. Ако ти свалиш 6,7 кг. и ще си с нормално тегло
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Kak da ti kajem nie dali e mnogo ? Temata e mnogo banalna i glupava ! Tegloto ne zavisi samo ot slaninite ! Horata imat i kosti i muskoli ! Moje da imash dosta muskulna masa ili pukprosto kostite ti da sa tejki ! Ne mojem da ti kajem !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от dark_sw
+1
aninceto написа:
И аз съм съгласна с това,че темата е банална,но ще ти отговоря Razz Има една формула с която според височината на даден човек се определя и нормалното за него тегло:
М=(P-100)- _P-150_
х
като М=маса,Р=височина и "х" за жени е 2,а за мъже е 4 Wink
Смятай ~~~>
funfunfun Very Happy funfunfun Very Happy Cool
B.T.W. "х" е точно под _P-150_ Wink
ей пЛс някой да ми обясни как се смята по тая схемапишете на лично ... и мерси предварителноо
![]()
а иначее...мми и аз мисля че са достаа килцата за височината ти:P
+ 1Първоначално написано от val_
![]()
ем аз съм съ6то толкова висока и тежа 50 кг и за мен са много..даже в момента см на строга диета и искам да сфаля поне 5 кг..мисля 4е 45 6е см екстра..така 4е нз ти как се приема6...пък и ако не ти ли4ат мн не отслабвай..нз зависи и от костите може да са ти тежки...
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.