- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- висока сам 158 и сам 54 кг - много ли е ?
Дамз , ама важното е да си имаш самочувствие и да не ти пука колко кила си !
ти си некфа тулуба според мен може ли да си хапна от тебе![]()
и аз мисля че е мн. не че нарочно ти го казвам но е така-смята се нормално да е от ръста се вади 110 и толко тря да си...
Амии аз съм 54 някъде и съм 163.. Абе ако сравнявам по себе си,значи можеш да свалиш около 5 кг..То и на мен ми трябват толкова де ама ддз..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
mda moje da si naprawite smetka kolko e wqrna formulata-'100'weroqtno jena wisoka 170 trqbwa da e 70 kg?mmmmm da perfektna figura bih kazal
alooooooooooooou ..
Това твое твърдение въобще не е вярно ! Хората имат и мускули и кости , някои имат дори мозък . ! Кво теглото да не би да е само на сланините ? Мислете малко , бе хора ! Тази формула може да важи за всички манекенки -анорексички , ама за нормалните хора - НЕ ВАЖИ !Първоначално написано от EnriqueIglesias
![]()
![]()
![]()
zavisi ot strukturata na kokala ti! ima hora deto tejat kolko tebe no e za6toto imat mesce i celolit4eima dr deto hi4 nemoje6 da kaje6 4e tejat tolkova 6toto kokala im e mn tejak
![]()
Твърде се фиксирате над теглото. Ако си здрав(да включим и козметичните фактори - целулит и тн) , влизаш вконфекцията и имаш пропорционална фигура - какво ти пука колко тежиш?
формулите са ок за някои, други просто не пасват по тях. вместо да опитвате да паснете на нечии си стандарти се грижете за себе си.
колкото до девойката от темата - по килограми само не може да се отсъди, разбери го. няколко пъти беше казано. най-искреният ми съвет е - формули и кантарчета до минимум и една спокойна, адекватна преценка в огледалото. не си струва да разчиташ на мненията на хора, които дори не са те виждали.
пък и нека не забравяме... все пак дрехите ни трябва да бъдат с нашите размери... не ние с размера на дрехите.
Ми според мене са горе-долу добре...е можеш да свалиш 2-3 кг.но всичко зависи и от самия огранизъм...и разни такива формули понякой път въобще не са правилни.Зависи колко ти тежът костите и с каква плътност са това също е от значение при теглото.И все пак застани пред огледалото и виж всеки см от тялото си и накрая си направи заключаващ извод какво да правиш.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Не просто не разбирам как може да мислите, че е дебела!![]()
Вие тука по 35-40 кг я "съветвате" да сваля 8-10 кг!!!
Напълно НОРМАЛНО тегло си има момичето,няма никаква нужда да сваля килограми, че ако вземе да прилича на Вас ще се поболее![]()
![]()
Как може да си правите такива изводи при положение, че не сте я и виждали!!!![]()
EnriqueIglesias 45 кг, ако остане ще заприлича на скелет.ОК не точно скелет ами някво клъощаво момиче.Както много други написаха не знаеш колко тежат мускулите и костите й. Относно формулата височината -110 това е няква огромна заблуда и ако всеки я следваше хората щяха да измират много по-бързо и от сега!![]()
![]()
Тя сигурно си изглежда много добре, а Вие които сте се втренчили в глупавите диети и днешните стандарти изглеждате зле! По-добре да виждаш някво тяло, отколкото кокали, очертали кожата.
Точно такива хора ще се разболеят млади и ще си прекарат годините в борба срещу такива болести!
Наистина не трябва да се спазват диети, а хранителния режим да е разнообразен и да не включва само плодове и зленчуци!![]()
Формулата ръстът -110 си е много правилна даже,че това е идеалното тегло.Друг е въпросът дали на всеки тези килограми му стоят добре,има хора на които им отива да са по-пухкави (така да го кажа) и други,които са много слаби,дори с поднормено тегло,но изглеждат добре(познавам много такива,които просто такава им е структурата и не могат да напалнеят)но тези килограми им стоя страхотно.Някои беше казал обаче че от ръста се вадело 120![]()
Извинявай,ама имам една приятелка дето е висока 151 см. 31 кг ли трябва да бъде?!?Щото аз не си мисля,че нормално здраво момиче може да тежи 31 кг на 18 год.
![]()
+1 А отностно EnriqueIglesias - това момче не е добреПървоначално написано от sweet alba_600
Гледах му постовете за да намеря един негов коментар,в който каза на едно момиче,че нормалните и кг. са 37 (или някъде там,но бяха под 40) И чета аз негови коментари и навсякъде различно
На едно място казва,че "формулата" за мужете е -100 после казва,че е -110
За момичетата била -110,после -120
... Абеее не ми се коментира
![]()
А за авторката - Ние не можем да ти кажем дали са ти много или непоради простата причина,че не сме те виждали и нз как ти стоят тези килограми
Ако според теб тези 54 кг. ти стоят добре не се подлагай на някакви диети
Ако мислиш,че са ти повечко започни да спортуваш повече
и ще свалиш 1-2 кг. ,но не прави простутии от рода на гладуване или някаква друга "тежка" диета ... Не си струва заради някви ... дет не са те виждали и ти казват да смъкваш по 5-10 кг. да си тормозиш организма
![]()
Формулата : вадиш от височината си 120 и намираш колко е идеалното тегло !Първоначално написано от EnriqueIglesias
![]()
He}|{Ha_Dpo|`a наистина много си права!!! Най- хубаво ще е момичето да не гладува, а да спортува. И да не сваля повече от 2 кг !!!!
Не ги слушай другите и не ставай като тях- само ще се мъчиш!![]()
ПС: Как може някои да си мислят, че нормалното тегло ще е под 40 кг
![]()
Много се дразня от такива![]()
Напълно съгласна.Миличка не ги слушай кфо ти дрънкат да отслабваш с толкова кг.Ти кфо искаш да станеш някоя грозна и слаба анорексичка ли?Където никое момче няма да я погледне.А и формулата не беше ли -110 а не -120?Незнам до колко е вярна.Кви сте такива хора да се усланяте на едни формулиПървоначално написано от sweet alba_600
![]()
А така не ни слушай , а престани с малоумните теми ! 1000000 пъти ти се повтори , че трябва да имаш самочувствие !Първоначално написано от Anabel
![]()
![]()
Пуууу , като не се харесваш отслабвай , като не искаш стой си и се чувствай зле !
![]()
![]()
![]()
![]()
"Отслабвай, отслабвай!!!" То ако става на въпрос само за теглото мислите тука и критикувате останалите!![]()
![]()
Много малко са разумните за съжаление![]()
Към авторката на темата : Ако не се харесваш или се смяташ за дебела (НЕ СИ ДЕБЕЛА) се подложи на диета , ако ти е толкова мерак . Ама не пускай малоумни теми ! Ние не може да преценим как са ти разположени тези килограми и още повече костите и мускулите ти също влизат в теглото ти !И още нещо : ИМАЙ САМОЧУВСТВИЕ , ДОРИ И ДА МИСЛИШ ,ЧЕ ТЕЗИ КИЛОГРАМИ СА ТИ В ПОВЕЧЕ ! Съжалявам за предишното ми мнение , където се отнесох малко по-грубо , ама се ядосах !
![]()
![]()
He}|{Ha_Dpo|`a,prati mi na pm wsichkite komentari lubopiten sym za -100,-110 -120
weroqtno towa?koeto shte reche 45 che biha i stoeli dalech po dobre?Първоначално написано от EnriqueIglesias
kazwate che ne znam kolko i tejat muskolite i kostite.. a wie znaete li?
weroqtno 30 ot momichetata koito poznawam sa 165-170 i sa okolo 50-te kilograma i malko nad tqh i moga da twurdq kakto i mnogo drugi hora koito sa gi wijdali che sa s nikak ne loshi tela otdelno ne sym widql nqkoq da trugne da pishe iz foruma mnogo li sa mi NITO bratowchedka mi koqto nikak ne i lipswa mujko wnimanie i e 40 kg na 157
nejna droga,a ti si zamulchi i ne mi izwurtai dumite poneje sam kazal che i -110 biha stoeli dobre na po niskite
ami ako si 1.58 trea si 48 kg tva e normalnoto ama sq zavisi kak izglejda6 de az naprimer sum 1.68 i sum 53 kg sq nz az sa smqtam za debela ama vs taka smqtat mai za sebe si ama mai sa dosti4ku da si tolkoa kilca Sadми според мен е много. Аз съм 1.68 и тежа 51кг. Ако ти свалиш 6,7 кг. и ще си с нормално теглоем аз съм съ6то толкова висока и тежа 50 кг и за мен са много..даже в момента см на строга диета и искам да сфаля поне 5 кг..мисля 4е 45 6е см екстра..така 4е нз ти как се приема6...пък и ако не ти ли4ат мн не отслабвай..нз зависи и от костите може да са ти тежки...aide malko tishina weche ima i drugi mneniq koito potwurdjawat moeto -45-48 kg towa kazah a ne da wadi -120 kato e 150 !nqma da mi izwurtate dumite za wseki sluchai go kazwam po razlichen nachinАмии аз съм 54 някъде и съм 163.. Абе ако сравнявам по себе си,значи можеш да свалиш около 5 кг..То и на мен ми трябват толкова де ама ддз..
i ne mi go goworete che -110 ako go spazwali shteli da izmirat i da se razbolqwat poneje wie ste s nadnormeno teglo i daite da zashtitawame pylnite
kakto i-110 bilo frenskiq wariatn za slabite gajdeta.. aha dai da ne go wodim po 'frenskiq' i da im slojim-100 ? kwo se poluchawa? momiche wisoko 160 trqbwa da e 60 kg za idealno teglo.. molq wi se
ti to kude znaesh kolko kilograma sme?ako zaprilicha na nas shte se pobolee.. porednata glypost ne kazwam da prilicha na skelet a da ima oformeno tqlo prawi razlikata 45 kg na skelet shte zaprilicha wurwi se pregledai..ti weroqtno znaesh kolko tejat muskolite i kokalite i?-110 ako q spazwaha nqmashe da ima zatlastqwane i da izmirat poradi slaninite okolo surceto si i ot infarkti..na 45 kg garantiram che kokal nqma da se wijda po skoro po oformeno tqlo
az sushto sam protiw dietite po skoro sym za sporta
i ako nqkoi oshte mi izwurti dumite shte sam prinuden da mu teglq edna maina poneje wse da mi omruzwa
jena wisoka 180-80 kg.. idealno a weroqtno modelite gi tursqt poneje im se 'wijdat' kokalite wupreki che takawa ne sym wijdal a ne zashtoto telata sa im perfektni?sumnqwa me che e 2roto ako beshe poneje sa wisoki shtqha da wzemat ei takiwa 180-80 kg,no az ne sym zabelqzal za sega i dano da nqma
modelite i manekenkite ne gi wzemat poneje sa slabi!wzemat gi poneje telata sa im hubawi .. razlikata e golqma
towa primerno?Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
towa namerih?weroqtno moje da sym spomenal za nqkoq tema ako e 155 che i 110 biha stoeli dobre no mi izwurtash dumite po nqkakyw adski glypaw nachin.. towa li ti e jalkata taktika?i drugo dadoh 3-4 citata poneje mi kazwash che wsichki sa bili sreshtu men.. da ti dam oshte 20 ot temata jelaesh li?wupreki che az sushto wqrwam che ne si tolkowa TYPA za da si anprawish truda sama da poglednesh ili pone se nadqwam da e takapri momchetata i momichetata e razlichno razbira se
pri momchetata-110 pri momichetata -120 primer momiche 170 50-55 kg sa mu dobremomche 180-70-75
pone towa e za modelite koito gledame po spisaniqta i koito spored men imat nai dobrite tela![]()
ne sam kazwal da e 38-40 kg a kazah 45-46 !!!!!!!!!!!!!!!!!
AKO uspeesh da namerish podobno neshto-koeto e newuzmojno poneje go nqma MI PRATI NA PM!!!На едно място казва,че "формулата" за мужете е -100 после казва,че е -110 Razz За момичетата била -110,после -120 Razz ... Абеее не ми се коментира Razz
ako ne samo shte se pokaje za poreden put che izwurtash dumi i goworish na izust !