- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Да спра ли да пуша марихуана
Първоначално написано от Sam Rothstein
Ami az pu6a ot 2 godini bez da sam propuskal.. i ne samo pu6a i drugi ne6ta ot vreme na vreme ... no da se varnem na pu6eneto ti qvno naistina si nqma6 naideq za moza4nite kletki i t.n. ima razlika v psihikata naistina no ne e 4ak do tam da stane6 oligofren razbira6 likara me da mislq mnogo pove4e nad si4ko i go pravq dosta dobre pod vliqnieto i sled kato sam pu6il i dori ostavat nqkoi raboti vatre iz glavata .... kakto i rabotq v bara na maika mi i za da me ostavq da se opravqm sas po4ti si4ko v bara qdene piene servirane obu4avam novite hora koito idvat nau4ih po4ti perfekten angliiski i dosta ispanski si4ko mi e qsno i prodaljavam da se u4a za tozi biznes kakto i iska da otvarq o6te edin bar i da ostavi men na tozi .... eto ti edin jiv primer kak marihuanata mi ostavi 3 moza4ni kletki v glavata
molq ti se ne pi6i i ne komentirai kato si nqma6 napredstava a si 4el prosto tam 10 statii i nqkoi ti e kazal... ako obi4a6 i hora kato teb koito sa na mnenie koeto idva ot nqkade drugade bez da se opita da zamal4at i da ne se izlagat
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !