Цитирай Първоначално написано от swords1010
Nik4o_Spain, казваш, че за теб и милиарди е хубаво. Това не отричам. Вероятно е приятно, за да бъде практика сред толкова много хора. Но дали е полезно? Мисля, че по този въпрос, няма чак толкова много мнения.
Заговаряш за живота. Даден ни е за живеене, да. Но само аз ли имам различна представа за пълноценен живот? Колкото до мнението, което обичаш да изразяваш... нали знаеш? То е като задника - всеки го има. Имай го, но когато някой изправи срещу теб достатъчно стойностни аргументи, оборващи твоите, трябва да позволиш на това мнение да се промени. В противен случай... чакай, има един хубав израз - "кон с капаци".

Pak kazvam az kazvam vinagi kakvoto mislq i zatova vinagi se 4ustvam dobre taka 4e v slu4eq momi4eto pita ne6to i az kazah kakvo mislq po vaprosa .... tova mislq 4e e forum i tuka se pita i se davat otgovori ... sajelqvam ako ne ti e haresal moq no e fakt az mislq taka az jiveq taka moje i da pravq gre6ka za v bade6te i da mi povliqe da se razboleq ot ne6to no ... sega sam na 19 i mislq da si pojiveq dokato doide sled 10-tina godini vreme za semeistva i t.n. sega mi e vremeto da jiveq i nqmam vreme za gubene pravq tova koeto me kara da se 4ustvam 6tasliv