- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хорски приказки
Та коя беше последната измишльотина която чухте за вас? (някоя лъжа за вас или преувеличено.. )
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
ooooooo sqsakviestestveno vinagi ''s1m xaresvala'' mom4eto koeto vs16tnost ne xaresvam xaxa
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Че съм лезбийка!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
омфг..че съм позьорка на фешъна![]()
![]()
това го е казало момичето, което носи ръкавички с отрязани пръстчета и калци от съдран пуловер от времето на баба му![]()
еми за последно чух че съм пласирал наркотици(бил съм дилар) и че съм се грижил за курвите на един приятел(той си ги има ама аз не се бъркам)!
ооо на мен никой никога не ми вика, че съм курвааз съм примерно детенце
не ходя по момченца
![]()
и по момиченца не ходя де, да не си помислите нещо![]()
Е...не съм чул какво се говори зад гърба ми, така е по-интересно, но предполагам неща от сорта на това, че съм несериозен и т.н....абре простотии.
![]()
че съм лигла,клюкарка,анорексичка и че харесвам едно момче(той ми е само приятел) и че завиждам на гаджето му![]()
![]()
![]()
Ами, чух че съм била пълната кучка (тука мога само отчасти да се съглася), че съм била гледала змия (това нз откъде им е хрумнало) и че съм абсолютната фетишистка
май най-последното беше, че съм в няква секта. ама ха, друга работа си нямат. Ама нека говорят де, данък обществено мнение не плащам.
edna babi4ka ot purviq etaj mi kaza 4e sum satanistka i za tova si sloji krust na vhodnata vrata....![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
офф ми най- редовно ми казват че съм зубърказаха ми че едно момче ме харесва
- саученик, един от най добрите фр и си има гадже
, а редовно чувам че сам била мн компетентна (смис че все съм се обаждала
) Абе простотии кво друго от тъпи хора
![]()
че се друсам, това най-често казват по мой адрес..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
редовните са, че друсам и ходя с най-добрия си приятел...boring
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
че съм емои че съм лигла нито едно от двете няма почва но хората си нямат работа
![]()
и при менПървоначално написано от ЕPu
![]()
we give it all.
4e sam propadnalo degrade,koeto samo drusa
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
че съм емо
и че съм духала там на един, който даже не познавам![]()
Че съм бил казал за едни от квартала че се друсат по пейките?!
Също и че съм педофил ... но това придоби такива застрашителни размери че нищо чудно скоро МВР да ми почука на вратата!Това е сериозно!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Че съм идиот, ама то частично е истина ;д
Иначе не съм хващал лъжи особени за мен, поне в последно време![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Предпоследното беше много отдавна (едва бях навършила 15 хах) - всяка вечер съм се прибирала с 30-40 годишни мъже. Клюкарката на блока...
А баш си последното - че съм го правила с един, с който също от много време сме скарани. А незнайно защо той го беше казал...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!