- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- колко често се къпете през седмицата ?
Всяка сутрин и вечер си слагам душ,а косата си я мия всяка сряда и неделя.![]()
Каква е трактовката на къпя се. Аз под къпя се разбирам да си измия косата. Това правя 1 път седмично. А иначе да си взема душ, т.е. да измия цялото си тяло без да си мия косата е ежедневно, а лятото и по 2-3-4 пъти на ден.
Ако си мия косата по-ечсто ще се омазни много жестоко.
И какво е това къпане 40 минути. Когато се къпя с дългата ми къдрава коса, която разресвам само мокра, ми отнема не повече от 20 минути. Иначе с всички подготовки преди и случващото се след ми отиват наистина около 2 часа за къпане (с косата), ако е суша със сешоар. Ако не я суша, няма да изсъхне самостоянелно и в най-голямвмата жега за по-малко от 5-6 часа.
Повече от 7 пъти
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
:P
Ако си мия косата веднъж в седмицата не знам на какво ще прилича,бе![]()
Особено лятото![]()
Аз се къпя постоянно...поне веднъж на ден,може и два-три пъти...със косата,не винаги със шампоани и балсами(ебаси ако и слагам 2 пъти на ден шампоан о.О)...и е така
а и не знам вие как се къпете без косата,то като влезеш по душа се мокриш целия ебати![]()
Имам подвижен душ.....с него се къпя. А иначе има шапки за баня, може да се вързва косата и прочие. И си я мия откакто се помня само събота. В петък стои най-добре. Вече е леко мръсна и ме слуша накъде искам да стои. 2 дни след като я измия изобщо не мога да я укротя. Помня, че за бала с роднините ми преди 4 години беше коса на 3 дни мита......ттоя прекрасно. За другия ми бал си я измих същия ден и стоя доста гадно, хем бях ходила на фризьор да я пооформи и поукроти......Преди няколко седмици ми се наложи да си измия косата през 2 дни, защото хосдих на 1 парти с барбекю.....стоя ми ужасно, омазни се...гадна работа. От честото миене всъщност се омазнява повече, а и има повече пърхут. Никога не съм имала мазна коса и никога не съм имала и 1 прашинка пърхут. А постоянно тъйпча гриваята си с балсами без отмиване.....
Мда... след миене с шампоан е някак "твърде чиста".Моят проблем е, че ми е къса, и когато стана, съм с ебати прическата, дето по никакъв начин не може да се оправи... така че е наложително да я мия всеки ден, но само с вода. Веднъж седмично с шампоан.
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
pone vednuj dnevno si miq tqloto,a kosata prez den,prez dva![]()
Ако под 'къпя се' се има предвид да си мия косата - 2 или 3 пъти седми4но. Не пове4е. Ина4е душ си взимам всеки ден по няколко пъти, 4е в жегите няма оцеляване ина4е...
![]()
Робинята на Quench
krem4et0,другия път я остави немита 1 месец та да я оформяш по-лесно и да те слуша![]()
ебавам се
Ами, само с тялото всеки ден, иначе с косата-през един ден.
Гласувах за 6 пъти щото понякога ставам мързелива![]()
между 6 и 21 пъти
256 bit crypt -> xelA evol I <-
всекидневно,но понякога съм много изморена и пропускам(на следващия ден се чувствам неква мръсна),а понякога се къпя по 2-3 пъти в денонощието...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
2 пъти на ден минимум. В тая жега
... затова и идват уникални сметки за вода![]()
ауу колко гнусни момичето имало във форума, чак мнението си развалих.. пфффффффффффффффффффффффф ффффф
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
По принцип се къпя всеки ден.Главата си мия 2 пъти седмично.Иначе напоследък в тия жеги по 2,даже понякога и по 3 пъти дневно.Но иначе не мога..или се чувствам мръсна,или просто ми е топло и влизам,за да се разхладя!
![]()
Сигурно ще стои невероятно...А и като е къдрава и пухкава, никога не може да изглежда мазна, сплетена или нещо такова.Първоначално написано от Madness
всеки ден![]()
И азПървоначално написано от SeXyL[!
![]()
Много обичам,пък и като си напълня ваната и кисна в нея 1 час някъде..
Обичам да се чипкам. :P
Тялото 2-3 пъти минимум на ден,косата-през ден-два.Колкото и да ми се спи или да съм уморена,задължително се шмугвам под душа.Много е противно цял ден да съм била някъде навън(покупки,разходки и прочие),да съм била в тоя градски транспорт,дето мирише на потни чичковци,или пък да съм ходила пеш цял ден,и да не вляза да се изкъпя.