.

Виж резултатите на анкетата: колко често се къпете през седмицата ?

Гласували
272. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • По - малко от 2 пъти

28 10,29%
  • 3 пъти

38 13,97%
  • 4 пъти

28 10,29%
  • 5 пъти

17 6,25%
  • 6 пъти

37 13,60%
  • Повече от 7 пъти

124 45,59%
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 203
    Всяка сутрин и вечер си слагам душ,а косата си я мия всяка сряда и неделя.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Каква е трактовката на къпя се. Аз под къпя се разбирам да си измия косата. Това правя 1 път седмично. А иначе да си взема душ, т.е. да измия цялото си тяло без да си мия косата е ежедневно, а лятото и по 2-3-4 пъти на ден.

Ако си мия косата по-ечсто ще се омазни много жестоко.
    И какво е това къпане 40 минути. Когато се къпя с дългата ми къдрава коса, която разресвам само мокра, ми отнема не повече от 20 минути. Иначе с всички подготовки преди и случващото се след ми отиват наистина около 2 часа за къпане (с косата), ако е суша със сешоар. Ако не я суша, няма да изсъхне самостоянелно и в най-голямвмата жега за по-малко от 5-6 часа.

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    6-7
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Повече от 7 пъти

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Ако си мия косата веднъж в седмицата не знам на какво ще прилича,бе
    Особено лятото

Аз се къпя постоянно...поне веднъж на ден,може и два-три пъти...със косата,не винаги със шампоани и балсами(ебаси ако и слагам 2 пъти на ден шампоан о.О)...и е така

а и не знам вие как се къпете без косата,то като влезеш по душа се мокриш целия ебати

Град
    Свищов
    Имам подвижен душ.....с него се къпя. А иначе има шапки за баня, може да се вързва косата и прочие. И си я мия откакто се помня само събота. В петък стои най-добре. Вече е леко мръсна и ме слуша накъде искам да стои. 2 дни след като я измия изобщо не мога да я укротя. Помня, че за бала с роднините ми преди 4 години беше коса на 3 дни мита......ттоя прекрасно. За другия ми бал си я измих същия ден и стоя доста гадно, хем бях ходила на фризьор да я пооформи и поукроти......Преди няколко седмици ми се наложи да си измия косата през 2 дни, защото хосдих на 1 парти с барбекю.....стоя ми ужасно, омазни се...гадна работа. От честото миене всъщност се омазнява повече, а и има повече пърхут. Никога не съм имала мазна коса и никога не съм имала и 1 прашинка пърхут. А постоянно тъйпча гриваята си с балсами без отмиване.....

Мда... след миене с шампоан е някак "твърде чиста". Моят проблем е, че ми е къса, и когато стана, съм с ебати прическата, дето по никакъв начин не може да се оправи... така че е наложително да я мия всеки ден, но само с вода. Веднъж седмично с шампоан.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    Пловдив
    pone vednuj dnevno si miq tqloto,a kosata prez den,prez dva

Мега фен
    Град
    SF
    Ако под 'къпя се' се има предвид да си мия косата - 2 или 3 пъти седми4но. Не пове4е. Ина4е душ си взимам всеки ден по няколко пъти, 4е в жегите няма оцеляване ина4е...

Робинята на Quench

krem4et0,другия път я остави немита 1 месец та да я оформяш по-лесно и да те слуша

ебавам се

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от rUffLes
    ми понякога толкова мнго ме мързи че забравям да се изкъпа и 5 пъти на седмица някадее . на седмица да забрава да се изкъпа 2 дена
    +1

Мега фен
    Ами, само с тялото всеки ден, иначе с косата-през един ден.

Гласувах за 6 пъти щото понякога ставам мързелива

Град
    на майната си
    между 6 и 21 пъти
    256 bit crypt -> xelA evol I <-

Град
    Between The Hell and The Heaven
    всекидневно,но понякога съм много изморена и пропускам(на следващия ден се чувствам неква мръсна),а понякога се къпя по 2-3 пъти в денонощието...

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

2 пъти на ден минимум. В тая жега

... затова и идват уникални сметки за вода

ауу колко гнусни момичето имало във форума, чак мнението си развалих.. пфффффффффффффффффффффффф ффффф
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    По принцип се къпя всеки ден.Главата си мия 2 пъти седмично.Иначе напоследък в тия жеги по 2,даже понякога и по 3 пъти дневно. Но иначе не мога..или се чувствам мръсна,или просто ми е топло и влизам,за да се разхладя!

Град
    РЮАР
    най - малко два п1ти на ден...

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    krem4et0,другия път я остави немита 1 месец та да я оформяш по-лесно и да те слуша

ебавам се
    Сигурно ще стои невероятно...А и като е къдрава и пухкава, никога не може да изглежда мазна, сплетена или нещо такова.

Град
    в мазето ;dd
    всеки ден

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]Повече от 7 пъти
    АЗ многооо държа на личната си хигиена!Пък и..се ми е горещо...
    И аз Много обичам,пък и като си напълня ваната и кисна в нея 1 час някъде.. Обичам да се чипкам. :P

Тялото 2-3 пъти минимум на ден,косата-през ден-два.Колкото и да ми се спи или да съм уморена,задължително се шмугвам под душа.Много е противно цял ден да съм била някъде навън(покупки,разходки и прочие),да съм била в тоя градски транспорт,дето мирише на потни чичковци ,или пък да съм ходила пеш цял ден,и да не вляза да се изкъпя.

Град
    София
    Всеки ден,даже по няколко пъти...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си