.

Виж резултатите на анкетата: колко често се къпете през седмицата ?

Гласували
272. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • По - малко от 2 пъти

28 10,29%
  • 3 пъти

38 13,97%
  • 4 пъти

28 10,29%
  • 5 пъти

17 6,25%
  • 6 пъти

37 13,60%
  • Повече от 7 пъти

124 45,59%
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 203
    Тая тема кърти....
    по темата: сега е лято и най малко по веднъж на ден
    NormaL PeopLe wWorry Me...!

Голям фен
    поне по веднъж на ден

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Всяка сутрин,а понякога и вечер.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Всеки ден по най-малко два пъти.

Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..

Мега фен Аватара на quench
    трябва да спомена, че ако живеех в Свищов, щях да преварявам водата 3 пъти, преди да взема душ

тече кал и ръжда

не знам как се оправяте лятото с тоя проблем - или не е масов, или има хитър метод да се справяте с неразбориите в тоя адски град

не стига, че градът ще западне като направят академията частна, ами не става и за туризъм с това ВиК
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    "градът на мечтите"
    Ми всеки ден по 2-3 пъти
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    мии тялото всяка сутрин и вечер...

косата 3 пъти в седмицата.
    И аз така :P
    За да има дъга,трябва да присъстват всички цветове

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от quench
    трябва да спомена, че ако живеех в Свищов, щях да преварявам водата 3 пъти, преди да взема душ

тече кал и ръжда

не знам как се оправяте лятото с тоя проблем - или не е масов, или има хитър метод да се справяте с неразбориите в тоя адски град

не стига, че градът ще западне като направят академията частна, ами не става и за туризъм с това ВиК
    Как така ще ни правят академията частна? Сефте го чувам. А всъщност когато има вода лятото (много често я спират), е значително по-добре от миналата година например. Отдавна не е телко кал и боклуци.....Поне аз не съм засичала скоро.

СВАСТИКА
    Guest
    Нека да спомена, че епидермиса се приспособява към определено състояние и рязката промяна би довела до аномалии.
    Да се къпеш всеки ден или на ден по 100 пъти не е полезно. Ако си се изпотил като прасе - ок, къпи се, няма как..., но да се къпеш за да се правиш на чист е тъпо и рисковано. Ако не извършваш физическа работа и не се изпотяваш, кожата ти е чиста за седмица напред след къпане. Многократното къпане води до изнежване на кожата и повишаване на вероятността от зараза с контактен дерматид с 67%. Трудно се лекува, а и сърби много гадно ( Да, знам, защото го имам - проблем? Освен, че ти спрях сарказма, бейби?).
    И Кремче да ми се скъсат чорапите ако се лъжа, но "СЕФТЕ" си е чисто турска дума...

Град
    Свищов
    Е, и? В случая я използвах като жаргон. И да допалня нещо по-специално към момичетата-да не си мият често половите органи. По-скоро е вредно, отколкото полезно.

Мега фен Аватара на machoka
    СЕФТЕ да се съглася със Свастика.

До известна степен и аз съм съгласен, даже и за косата не е добре (макар че за това може да се компенсира с подходящ балсам и витамини), но просто няма как Особено лятото...
    Да, когато използваш добър дезодорант против изпотяване, не се потиш. Но въпреки това се чувстваш мръсен.
    А пък и косата не може да не се мие повече от 2 дни, защото вече й личи... което не е красива гледка

Иначе, ако примерно лятото не правиш нищо и си стоиш повече в къщи, няма проблем да се къпеш на няколко дни. Но ако работиш или учиш... забрави Поне аз не мога да си представя как може в тая жега да не се къпеш всеки ден ако работиш ^^
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    До известна степен и аз съм съгласен, даже и за косата не е добре (макар че за това може да се компенсира с подходящ балсам и витамини), но просто няма как Особено лятото...
    Да, когато използваш добър дезодорант против изпотяване, не се потиш. Но въпреки това се чувстваш мръсен.
    А пък и косата не може да не се мие повече от 2 дни, защото вече й личи... което не е красива гледка

Иначе, ако примерно лятото не правиш нищо и си стоиш повече в къщи, няма проблем да се къпеш на няколко дни. Но ако работиш или учиш... забрави Поне аз не мога да си представя как може в тая жега да не се къпеш всеки ден ако работиш ^^
    хм, аз да вметна само - дори когато използвам дезодоранти се потя, и зимата, хах. Всичко е до кожа. Индивидуално си е.

И аз не си представям да не се къпя всеки ден, най-малкото като пообиколя по центъра/в квартала и като ми се налепят всякакви прахоляци.. То само в автобуса като видя колко прах има и настръхвам.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Е, и? В случая я използвах като жаргон. И да допалня нещо по-специално към момичетата-да не си мият често половите органи. По-скоро е вредно, отколкото полезно.
    и тях ли веднъж на седмица?

Голям фен Аватара на nia711
    Град
    в последния дъх на всеки умиращ
    мии по 5-6 пъти зависи какво е времето ако е много жега по 2-3 пъти на ден

Пхах повече от 7 пъти естествено..Всеки ден посещавам банята
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Град
    sofia
    vseki den

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    и тях ли веднъж на седмица?
    С вода може и 1 път дневно, но с разни козметични продукти....не прекалявай.
    Sam, аз си мия косата 1 път седмично и стои добре и на 7-мия ден. сега ми е на 2 дни и е така чиста, чене мога да се гледам чак...Мразя като е така....много е пухкава, стои на 100 посоки, ако ще и 1 тон балсам да сложа и няма помен от къдрица.

Повече от 7 пъти. Особено през лятото - по няколко пъти на ден, страшна жега е.
    **

ми всеки ден по 2 пъти..а с косата 4-5 пъти
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Повече от 7
    а косата 3-4 пъти щото ми е много дълга и ми се омазнява като я къпя често

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Всеки ден, а косата веднъж седмично, щото оята мн бързо ми пада като си мия косата и всичко става в червено след баня.... хафлията, възглавницата.. тениските ми за спане... ужас!
    По-добре мазна коса, отколкото с избледняло червено (щото червеното като пада и става някво светло кафеникаво като гомно).
    Ма утре че се правиме черни.

ами.. по 1 път на ден, ама написах пове4е от 7 6тото няма отговор 7 въпреки че са ми казвали, че косата не трябва да се мие всеки ден, аз я мия, за6тото иначе на следва6тия ден е мазна и някак си тъпа

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Тялото всеки ден,някой път по два,косата през 3 дни
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    избягвам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове