.

Виж резултатите на анкетата: колко често се къпете през седмицата ?

Гласували
272. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • По - малко от 2 пъти

28 10,29%
  • 3 пъти

38 13,97%
  • 4 пъти

28 10,29%
  • 5 пъти

17 6,25%
  • 6 пъти

37 13,60%
  • Повече от 7 пъти

124 45,59%
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 203
    Тялото-всеки ден , а косата през два дни
    98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

По един път на ден тялото , а косата на 3 дена.
    Баси 'кво прайте ?! 3 пъти на ден ?!
    Вие само във банята ли висите..

Повече от фен Аватара на Forester
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Е, и? В случая я използвах като жаргон. И да допалня нещо по-специално към момичетата-да не си мият често половите органи. По-скоро е вредно, отколкото полезно.
    и тях ли веднъж на седмица?
    С вода може и 1 път дневно, но с разни козметични продукти....не прекалявай.
    Sam, аз си мия косата 1 път седмично и стои добре и на 7-мия ден. сега ми е на 2 дни и е така чиста, чене мога да се гледам чак...Мразя като е така....много е пухкава, стои на 100 посоки, ако ще и 1 тон балсам да сложа и няма помен от къдрица.
    krem4et0 , С какъв шампоан се къпеш ?
    А по темата .. Тялото всеки ден а косата на 3 дена..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Е, и? В случая я използвах като жаргон. И да допалня нещо по-специално към момичетата-да не си мият често половите органи. По-скоро е вредно, отколкото полезно.
    Кремче, а как ще влезнеш да си вземеш душ, без да си намокриш и половите органи?
    Да знам, сега ще ми кажеш че по този начин се отнема от влажността и, че там кожата се изсушава, като се промени и нивото на пе-ха и все пак, хигиената преди всичко.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Всеки ден по еди н път . Когато ми прищракне нещо се случва и по два пъти .

Тялото всеки ден,косата през ден.
    London Tipton

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Кремче, а как ще влезнеш да си вземеш душ, без да си намокриш и половите органи?
    Да знам, сега ще ми кажеш че по този начин се отнема от влажността и, че там кожата се изсушава, като се промени и нивото на пе-ха и все пак, хигиената преди всичко.
    Ти си ги намокри, но не и да ги миеш с интимни гелове, да разтваряш срамните устни, да търкаш винаги. А и аз както казах съм с подвижен душ....мога да си измия само едното рамо ако искам.

Иначе за шампоана. Приятелите ми за РД ми подариха маска, шампоан и балсам без отмиване на BIO Shine за къдрава коса. Стои доста добре и го няма обичайното хвърчене. Но косата ми взе да свиква и ще го сменя с нещо за 2-3 седмици. А преди това се къпх с Калеа, български, за 1-2 лева и стоеше също много добре. Този с мед. Това са 2-те неща, от соито косата ми не изглежд като че сам бръкнала в контакта. Всичко друго прави ужасен обем и няма помен от къдрица.

Тялото попринцип всяк сутрин а главата имаше една седмица в която я миех всеки ден но после започнах през 1 през 2 дни но аз сум чувала че косата опадва като я миеш всеки ден и за това спях да я мия толков често

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Косата мия 2-3 пъти седмично, а за "вземане на душ"-2-3 пъти дневно А за "половите органи" си имам Lactacyd и не ме бърка колко пъти ще ги мия.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    с косата 2-3 пъти седмично...а само тялото по няколко пъти на ден ..особено в жегата..
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Повече от 7

Re: колко често се къпете през седмицата ?

През 3 високосни години в полунощ.Ако е пълнолуние по-добре.Ако не е,може и да пропусна.Но поне месец преди това трябва да се подготвя психически.Много щуро преживяване е това къпането.Чудя им се на другите от къде го вадят този адреналин да се къпят всяка седмица,че и повече от един път.Наистина не мога да ги разбера.
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Косата мия 2-3 пъти седмично, а за "вземане на душ"-2-3 пъти дневно А за "половите органи" си имам Lactacyd и не ме бърка колко пъти ще ги мия.
    Само дето на някои това ни причинява ужасно бяло течение. На Bilka с невен за сега е единственото нещо за интимни части, което не ми причинява дразнене, сърбеж или бяло течение...от останалите е просто ужас. Особено от Лактацид....

Повече от фен Аватара на Forester
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Ти си ги намокри, но не и да ги миеш с интимни гелове, да разтваряш срамните устни, да търкаш винаги. А и аз както казах съм с подвижен душ....мога да си измия само едното рамо ако искам.

Иначе за шампоана. Приятелите ми за РД ми подариха маска, шампоан и балсам без отмиване на BIO Shine за къдрава коса. Стои доста добре и го няма обичайното хвърчене. Но косата ми взе да свиква и ще го сменя с нещо за 2-3 седмици. А преди това се къпх с Калеа, български, за 1-2 лева и стоеше също много добре. Този с мед. Това са 2-те неща, от соито косата ми не изглежд като че сам бръкнала в контакта. Всичко друго прави ужасен обем и няма помен от къдрица.
    Пробвай с Shauma . Аз преди имах един гаден обем,но от както ползвам този шампоан нямам никакъв проблем ..

Град
    ManchesterRr..:p
    Лятото на ден по 2 пъти..нЯКога и три пъти за разхлаждане.. :} На седмица от 14 до 20 пъти ..А зимата 3 пъти на седмица
    If You LoVe Me, don’t KiSs Me...!♥
    If yoU KiSS Me, don`t toUch me..!♥
    If yoU ToUch me Don`t FucK me..!♥
    If yOu fuck me..DON'T STOP..!!!

Летото се къпем веднъж за целото лето, а зимата по-редко.
    Ама тя зимата колко е, 3-4 месеца...

Град
    mezdra
    всеки ден как иначе то в тая жега ще изгинеме

Анкетата е направо плашеща,колко малко се къпят хората.Зимата 2-3 пъти на ден,лятото по 4 някъде,обичам да се къпя.

Град
    някъде там...
    Всеки ден

Град
    mezdra
    е то някои кат казват секи ден тва не означава че се къпат само по веднъж на ден \/

7 puti v sedmica dva puti na den
    THUNDERDOME ANGERFIST ROTTERDAM TERROR CORPS

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Оо.. аз през седмицата не се къпя.Само извън нея
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Цитирай Първоначално написано от ^LoLiPoP^
    Всеки ден.Понякога дори и по два пъти на ден.
    +1

Град
    РЮАР

Re: колко често се къпете през седмицата ?

На ден по 3 п1ти минимум...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си