- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- колко често се къпете през седмицата ?
Тялото-всеки ден , а косата през два дни
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
По един път на ден тялото , а косата на 3 дена.
Баси 'кво прайте ?! 3 пъти на ден ?!
Вие само във банята ли висите..
krem4et0 , С какъв шампоан се къпеш ?Първоначално написано от krem4et0
А по темата .. Тялото всеки ден а косата на 3 дена..
Кремче, а как ще влезнеш да си вземеш душ, без да си намокриш и половите органи?Първоначално написано от Madness
Да знам, сега ще ми кажеш че по този начин се отнема от влажността и, че там кожата се изсушава, като се промени и нивото на пе-ха и все пак, хигиената преди всичко.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Всеки ден по еди н път . Когато ми прищракне нещо се случва и по два пъти .
Ти си ги намокри, но не и да ги миеш с интимни гелове, да разтваряш срамните устни, да търкаш винаги. А и аз както казах съм с подвижен душ....мога да си измия само едното рамо ако искам.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Иначе за шампоана. Приятелите ми за РД ми подариха маска, шампоан и балсам без отмиване на BIO Shine за къдрава коса. Стои доста добре и го няма обичайното хвърчене. Но косата ми взе да свиква и ще го сменя с нещо за 2-3 седмици. А преди това се къпх с Калеа, български, за 1-2 лева и стоеше също много добре. Този с мед. Това са 2-те неща, от соито косата ми не изглежд като че сам бръкнала в контакта. Всичко друго прави ужасен обем и няма помен от къдрица.
Тялото попринцип всяк сутрин а главата имаше една седмица в която я миех всеки ден но после започнах през 1 през 2 дни но аз сум чувала че косата опадва като я миеш всеки дени за това спях да я мия толков често
Косата мия 2-3 пъти седмично, а за "вземане на душ"-2-3 пъти дневноА за "половите органи" си имам Lactacyd и не ме бърка колко пъти ще ги мия.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
с косата 2-3 пъти седмично...а само тялото по няколко пъти на ден ..особено в жегата..![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
През 3 високосни години в полунощ.Ако е пълнолуние по-добре.Ако не е,може и да пропусна.Но поне месец преди това трябва да се подготвя психически.Много щуро преживяване е това къпането.Чудя им се на другите от къде го вадят този адреналин да се къпят всяка седмица,че и повече от един път.Наистина не мога да ги разбера.![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
Само дето на някои това ни причинява ужасно бяло течение. На Bilka с невен за сега е единственото нещо за интимни части, което не ми причинява дразнене, сърбеж или бяло течение...от останалите е просто ужас. Особено от Лактацид....Първоначално написано от kalpazanka
Пробвай с Shauma . Аз преди имах един гаден обем,но от както ползвам този шампоан нямам никакъв проблем ..Първоначално написано от krem4et0
Лятото на ден по 2 пъти..нЯКога и три пъти за разхлаждане.. :} На седмица от 14 до 20 пъти ..А зимата 3 пъти на седмица![]()
If You LoVe Me, don’t KiSs Me...!♥
If yoU KiSS Me, don`t toUch me..!♥
If yoU ToUch me Don`t FucK me..!♥
If yOu fuck me..DON'T STOP..!!!
Летото се къпем веднъж за целото лето, а зимата по-редко.![]()
Ама тя зимата колко е, 3-4 месеца...![]()
Минимум веднъж дневно.
Анкетата е направо плашеща,колко малко се къпят хората.Зимата 2-3 пъти на ден,лятото по 4 някъде,обичам да се къпя.
е то някои кат казват секи ден тва не означава че се къпат само по веднъж на ден \/
7 puti v sedmica dva puti na den
THUNDERDOME ANGERFIST ROTTERDAM TERROR CORPS
Оо.. аз през седмицата не се къпя.Само извън нея![]()
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
На ден по 3 п1ти минимум...![]()