- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ОМГ случи ми се за 2ри път ...
Ебаси за 2ри път ми се случва да свърша точно на входа на влагалището ... Значи случи ми се първият път (на сефтето) , след това имам 3-4 успешни опита и сега ми се случва за 2ри път. Супер мн се здухах и 2та пътии ако може да ми кажете какво да правя за да няма 3ти щото ше се комплексирам направо ...
![]()
Най-важно е да си спокоен да не мислиш за друго и да го искаш наи-вечеможе пак и да е генетично питай бащати (
базикам се )
Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI
Ми да яко кво, тъкмо ще имаш повече време за други работи, какво ще се мориш 1 час![]()
The Spark
opredeleno e nqkva slu4ainost ili ot nevnimanie)) ama gledai da si po sredodoto4en
)
LIVERPOOL FOREVER !!!
Сорка пич ама не мога да се ударжаЕбаси за 2ри път ми се случва да свърша точно на входа на влагалището .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз не разбрах...Първоначално написано от panther
![]()
Е да супр яко .... посмеите се още ... ама мене не ми е хич смешноаиде ако може натам коментарите да са от друго естество.
на вкарванеПървоначално написано от Vampirella
![]()
Ако свършваш съвсем в началото - най-простото нещо е една бърза ... преди срещата, ако мислиш че мацката ще ти пусне. Като ти е втори оргазъм тр повече да издържиш.
ХАХАхХАхаха
Ама как бе, ти дори не си го вкарал и Цвъъърррр![]()
![]()
Споко ся, има доста такива случаи честно казано
Слушай ся:
Бий си една чекия 2 часа преди сексаТова помага.
Прави го по-често секса за да свикнеш.
Или си бий по-често чекии за да свикнеш да се контролираш.
И го прави с презерватив да се намали чувствителността и да издържаш повече. Има едни Durex Preforma, един мой познат ги похвали че с тях си ставал доста издръжлив..
С времето ще подбряваш рекордите си споко![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ако си стоял по-дълго време без секс е нормално, или ако практикуваш от скоро, или ако партньорката те е възбудила прекалено...Първоначално написано от anonim4o
поне за това се сещам...
Вмомента и лампата е угасена и клавиатурата ми е на тъмно място как да пиша правилно при такива условияфешънче,научи се да пишеш правилно plss Mad![]()
6te natrupa6 opit i 6te bade6 gotov .... sa6toto kakto za kazarmata
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
И при мен положението е същото и като добавим факта, че съм с лаптоп и клавиятурата е по-особена... И не допускам грешки. Нали знаеш лафа с "Кривата ракета"Първоначално написано от FiEшЪнChE
А относно пича с бързото свършване - недей да се притисняваш. С времето проблема ще се разреши. Всичко е от нерви и липса на опит.
Хубаво е като имаш самочувствие, лошо е като не e с покритие.Първоначално написано от Pliok0019
Да!Първоначално написано от seed
А по темата-варианта с чикията 2 часа преди това не е лош! :P
Не казвам, че АБСОЛЮТНО винаги всичко е вярно. Под "не допускам грешки" се има в предвид, че не са груби и са чисто и просто от бързане, недоглежда и поради количеството изпит алкохол.Първоначално написано от seed
Така че - да, радвам се на завидно самочувствие, за щастие и с покритие.
+1Първоначално написано от Make_Me_Laugh
А далаверата с тревата , дето четох по другите теми дали ще подеиства ?
Отпосни са не само психически но и физически, гледаи да не се стягаш, така се отпусни че все едно ще заспиваш това би трябвало да помогне (тезата ми не е подкрепена с практически опит)
Да. Определено ще подейства. И амфетамините и екстазито.Първоначално написано от anonim4o
е не тнх ако ще пробвам с нещо такова ще е с трева , с друго не смеяПървоначално написано от Pliok0019
, а и не изкам
shemata s trevata ne e da pushishi vednyj treva i ve4e da izdarja6 pove4e.Trqbva da zapo4ne6 redovno da pushish treva i togava,s dve dumi da stane6 narkoman4e,koeto ne ti go prepory4vam.Taka 4e izklu4i trevata ot uravnenieto :P