- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- любимите ви филми и последния готин филм който гледахте?
Хайде кажете вашите любими филми , че да имам в предвид какво да си пускам занапред![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Stra6no mnogo sa no moga da ti kaja posledniq sno6ti koito gledah .... RISE OF THE FOOTSOLDIER se kazva neveroqten film za carlton leeds realna istoriq za turskata mafiq v london i si4ko vatre e deistvitelno istina angli4ani sa mi kazvali 4e pomnqt nqkoi ot ne6tata vav vesnicite i po novinite koito predi godini sa davali i filma e napraven po istinskiq jivot na tozi 4ovek ... gledai go tova moje da se kaje 4e mi e liubimiqt film obojavam realni istorii![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Снайперист (Shooter- няма много смисъл с превода май..)
Кралството
Пропукване
Американски пай Бета хаус
Единакът (War - няма много смисъл с превода май..)
Тези 5 нови филма от тази година задължително гледай!
Дявола носи Прада
Идеалната непозната
Дневна стража
Самоличността на Борн
Превъзходството на Борн
3-тата част новата на Борн
Умирай трудно 4
Рамбо 4
Погрешен завой 1/2
Преедизвестена Смърт 1/2/3
Убийствен пъзел 1/2/3/4
Дежа-вю
Огън в кръвта
Транспортер 1/2
Лигата на необикновените
300
Небесно царство
Враг пред портите
Grudge 1/2
hitch
50 first dates
Win a Date with Ted Hamilton
Ако ти се плаче - If only
Работя във видеотекаизбрал съм ти стойностните филми, които се сещам като цяло в момента, дето наистина стават
Гледай ги смело наред![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Любимия ми е Prestige.![]()
Падам си по хорорчетата - "Текскаско клане","Убийствен пъзел 1,2,3,4","Последен изход 1,2,3","Тамара".Скоро гледах "The mist" по книга на Стивън Кинг и що годе става.Но обичам и старите филми като "Creepsgow","Nightmeer on Elm Street","Jeepers Creepers".
Но за къде и без комедии като "American pie","Борат".Много харесвам "Властелинът на пръстените","Star Wars","Мумията 2"Вчера пак гледах "To fast to furious:Tokyo drift",че ми е любим.
МнОгу ФиЛми ГлеДаМ ПоследНИя БеШе "Сиропиталището" инАче Преди ТоВа "Американски пай-Бета Хаус" "Алвин и Катеричоците" и "Южняшки истории" дРъГиТе ВечЕ Не Ги ПоМня![]()
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Вчера гледах "Алвин и катериците" - страшно мил филм.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Последният готин филм , който гледах беше "Държавен глава"(Head of state)
дам американски пай - бета хаус е много як филм! Сега ще си дръпна кралството да гледам надявам се , че ще е хубав .
Аз ви препоръчвам да гледате Michael Clayton![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
The Hot Chich
13 Going On 30
Aquamarine
Bratz
Garfield
The 4400
Това с ами любими а да забравих Грозна като смърта![]()