- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По колко пати е нормално да се прави sex
Седмично колко пати е нормално да се прави секс и понеже аз сам малко срамежлив някои би ли ми казал как да си поискам от момичето секс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По колкото ти е кеф или по колкот имаш възможност.Първоначално написано от Peshkata
Koлкот ти душа сака![]()
![]()
![]()
Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI
Mi .... po 2-3 za da ne stava bezinteresno a ako ima raznoobrazie v parniorkata ... sqka ve4er![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Гледай, та се пресрами, че иначе на ръчна ще го даваш...![]()
Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Trqbva da preodolei srama ... na tezi godini 100% sam sigoren 4e moje bi 2 momi4eta na 1000 v bg biha tragnali da si go poiskat![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
по много малко.Първоначално написано от Peshkata
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Mi az pravq sex prez vecher,ponqkoga vsqka vecher zavisi kakvo mi e nastroenieto i na partniora mi sashto.
Ne znam kak da si poiskash sex,trqva da ima nqkoe momiche s koeto iskash da badesh i da se zaribqvate tva onva,ima si stapki v tova neshto.
po kolkot ti e gotqno
тей тей![]()
Първоначално написано от Say It Right
Колкото повече,толкова повече!
Колкото искаш!Всеки си има различни предпочитания.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Ами най-добрият начин да си поискаш секс(при начинаещи) е хубавата страстна чувствена,пълна с желание целувка....Постепенно ако тя ти отвръща по същия начин можеш лекичко да си плъзнеш ръцете по тялото й,ама не да се нахвърляш веднага на топ-местата,ако не ти хване ръката,ок,продължаваш към по-горещите места,но не като невидял,ако пак е ок и не спира да те целува,значи е 'за' и така .... после си пъхаш ръката под блузката ,махаш блузката ...Ако тя ти вдигне твоята,махаш я на мига и вече работата е опечена...Успех!
mi nie s partniora mi v na4aloto na vrazkata ni kato zajivqhme zaedno pravihme sex po 2-3 puti na den,vseki den.sega ve4e vseki se zanimava s ne6to i obiknoveno se slu4va ili vsqka ve4er ili prez ve4er,no po na rqdko ne se slu4va za6toto ne izdurjam
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
kolkto ti se iska i za kolkoto ima6 vazmono mi namknii na bazik ne6to ot roda bih iskal da mi namine6 nqkoi ve4er na gosti ydoma i vij kakvo 6te kaje ili ne6to podobno
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Я виж ,кой е гледал "Мечо Пух" като малъкПървоначално написано от the_hottie
![]()
Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.
А мен питаш ли ме бе 24 / 7 не е лесно .. Повярвай ми ..Първоначално написано от biorkes
![]()
![]()
![]()
Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.
=Ем земеш направиш някои намек на някое момиче което те харесва да я поканиш да гледате филм започвате да се натиската .. и така.... просто каквото доиде на момента.... ама ако чакаш жена да ти доиде на вратата и да ти каже искам да те чукам или направо да ти налети това наистина доста... рядко се случва.. ако не си го поискаш сам.Аз моята приятелка съм я пробвал дали ще започне ....но се е случило 1 път на 50 опита да речем,ако аз не започна можем да стоим и цял ден да се целуваме и да се натискаме сиг и мен като ми писне вече я почвам (това малко не е баш по темата,а е въпрос кои ще започне контакта но както и да е ).
Един път само ми се е случвало тя да започне сичко и то беше след една караница...тя ще си тръгва вече бесове глупости нерви и хоп по едно време ми налита почва да ме саблича и тн. а аз оше бесен....направо как я къртих тогава.. олелеле...![]()
ами, преди колко си лъскал бастуна бе мен? сего секс толкова прави и това е
ако не знаеш как да искаш секс аз щи кажа, много е лесно
напиши на едно листче "искам да правим секс" и кажи на приятелката ти да го прочете на глас...
след като тя го направи и кажи:
"ами ок, след като искаш, няма да ти откажа"![]()
Do you speak Salsa? .......
ами когато ти се прииска няма определен брой пъти..
а относно как да кажеш че искаш секс - покажи го с действия -например усамотете се някъде започни да я целуваш да я докосваш и то ще се случи......
повече от 3 пъти седмично е безинтересно. по-добре да има посъбрано напрежение 3-4 дни и тогава. разбира се всеки е индивидуален. Както за 3 дни сме го правили 10 пъти, така и за 2 месеца се е случвало 1-2 пъти. Когато има време, настроение, терен и предпазни средства.
Ami zavisi. Hubaviq i dulug sex ne se pravi vseki den.
Eating isn't cheating - Arnold