- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По колко пати е нормално да се прави sex
Аз обичам когато имам сериозна приятелка да го правя доста често![]()
Първоначално написано от FiEшЪнChE
:P :P
![]()
![]()
![]()
+1 nqma to4no opredelen broi vseki organizum e razli4en i vuzmojnostite i jelanieto my sa razli4ni.spored men vsi4ko e normalno ve4e na toq svqt 6toto vseki ima pravo na izborПървоначално написано от ville baby
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Напълно подкрепям мнението.Първоначално написано от ville baby
колкот ти душа иска![]()
+1Първоначално написано от FiEшЪнChE
![]()
ako znae6 4e nqma da ti umrazne i si ti dava sa6tiq kef NON STOP !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
1-2 пъти седми4но е нормално за мен поне![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
по мноуПървоначално написано от Peshkata
Don't worry, be happy!
зависи кога ти се иска може всеки ден може и през ден..два и тн.![]()
![]()
stiga da ima kade i da ima vreme sex moje da se pravi na den po 4-5 pati,ta i pove4e,a i zavisi ot partniora,moq pone izdarja adski mn,taka 4e i 5 pati sa mu malkoabe qko e.......az bih go praila den i no6t sled kato e s4oveka kogoto obojavam
![]()
![]()
![]()
mi po kolkoto moje6 pove4e Xaixa am pi4 mi kazva6 nqkaf predtekst da otidete u vas puska6 qka musika predlaga6 i ne6to za piene a ako e nqkoi prase i za qdene ..... razbira se trqbva da predpolaga6 4e i tq go iska i si q podhva6ta6 kakvo slojno ima ne moa razbera
Shat a fuckam
Айде бе! 2 момичета на 1000. Много ти е куца статистиката!Първоначално написано от Nik4o_Spain
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от lwsu
ахахаха![]()
тва и аз съм го правила, на човека като му дадох бележката и той мноо здраво се шашардиса ^^
po kolkoto du6a ti iska! :P :P :P :P :P :P
Колкот ти харесва![]()
Колкото повече толкова по-добре![]()
![]()
![]()
:P
Обичам кратко, целувам сладко,
без подпис, без дата- направо в устата!!!
по 3 пъти на вечер![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
po kolkoto du6a ti iska!
+1[/list]
а на моменти - колкото по-малко,толкова по-малко...Първоначално написано от the_hottie
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
по колкото ти е приятно... и ако ти харесва и се възбуждаш истински всеки път прави по колкото си искаш
.....Love You Forever..........
nqmam absoliutno ni6to protiv nachestqvaneto...no kogato se pravi primerno 1 v sedmicata ...jelanieto e po-golqmo...zavisi de .. :P
ami zavisi kolko sexualno e nastroeno momi4eto ami moje i seki den no moje i na den po 2-3 puti sq zavisi
a za dr vupros zapo4ni nejno s celuvki to 6te si pokaje dali tq iska ili ne![]()