.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    мразя мърсотията... супер девъзбуждащо е когато едно момче си чеша топките или гъза...
    Възбуждам се от доста повече работи - стегнат корем, сладко дупе, изразителни очи, властно държане (по време на секс става дума), разнообразието и изненадите във секса са невероятно възбуждащи, а девъзбуждащо е един и същи сценарий да се повтаря постоянно ;/.... Френската любов за кой не е възбуждаща?! поза лъжички ми е фаворите и само като си помисля за нея и се настървявам за това се сещам в момента

Най- много се възбуждам от погледа му докато му правя орална любов в банята, от гушкане и от целувки по врата.
    Отвращават ме нечистоплътност и срамежливост.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    поза лъжички ми е фаворите и само като си помисля за нея и се настървявам за това се сещам в момента
    И приятелят ми много я обича тази поза. Наистина е много приятна.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Пловдив
    Мииии красиви тела,сладурски физниономии,погледи тип "Искам те" ,разкрепостени приказки ме възбуждат...Отвращават ме гадни миризми,косми,глупаво поведение,тъпи шеги и ненужни коментари
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Възбужда ме самият той Много се раздава като цяло и това ми харесва
    Възбужда ме, когато е потен ..

Не харесвам в едно момче всичко просташко - оригване, псуване и т.н..
    Не обичам и момчета, които смятат, че за да си мъжествен не трябва да се къпеш, да се бръснеш и т.н
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

отвръщава ме мазна коса,жълти криви зъбки и най - вече когато момчетата ходейки си наместват или почесват топките на обществени места...много е селяндурско и просташко...

а какво по възбуждащо от една сбъдната еротична фантазя
    По-добре да влагаш чувства, отколкото да чувстваш влага

Простотията е като лъч-има начало,но не и край.

Да.. мазната коса.. и мазната кожа също са отвратителни.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    Цитирай Първоначално написано от Strifonov
    Отвръщава ме когато някое момиче вуни на пот .. Имам една такава от моя клас, хубава е но вуни на кисело нарпавооо ... и също ненавиждам когато едно момиче се оригне .Има и такъв пример в моят клас
    и ние имаме такава..ама ме възбужда
    щом е хубава не ме интересува дали е потна
    Е така е прическа за чикията не ти трябва контакт с момичето следователно не усещаш как приятно понамирисва
    още в колко теми ще се заядеш с мен

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Отвращава ме мазната коса, нечистоплътност.. (конкретно за мъжете) В момичетата не ми харесва напуканата кожа по ръцете, изпочупени и криви нокти, миризма на пот..
    Какво ме възбуждаааа... доста неща... но най-вече ЦИЦИ ........ "Цицоманка" съм или както искате го наречете..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Възбуждам се само при мисълта... за секс с бившото си гадже.... а ме отвръщава някой да е изпотен.... и от километри да миреше лошо...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от lov3m3
    Аз много мразя и наистита се отвръщавам и ми е адски гнусно когато някое момче се орига а ако е момиче 10000000 пъти повече
    ++++
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

...vyzbujda me kogato usetq che nqkoi myj e po-silen po harakter ot men....ot samo sebe si idva prosto veche v takyv myj ili momche vsichko me vyznujda...aa otvrashtavam se ot nechistoplytieto....mejduu drugoto mnogo se kefq,kogato nqkoi do men se urigne!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy

още в колко теми ще се заядеш с мен
    Свиквай прическа
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Sofia
    Най-много се възбуждам когато приятелката ми се възбужда от всичко което правя за нея и това мене страшно мн ме възбужда,а най-много се отвращавам от сръдните и гадното поведение

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от Mamar4o
    Най-много се възбуждам когато приятелката ми се възбужда от всичко което правя за нея и това мене страшно мн ме възбужда,а най-много се отвращавам от сръдните и гадното поведение
    М да

мм дам определено факта че той е доста по властен от мен ме стимулира... както и атлетично тяло иии о боже много са нещата просто когато харесам някого то е цялостно...
    нещото което много ме дразни то е в леглото да мълчи като пън и да не показва емоциите си (също вс за нечистоплътието и мазното!)
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Мн ме възбуждат като ми сготвят една муската
    Един много мъдър човек, които аз никога няма да спра да обичам, казваше че перфектната жена трябва да умее да прави само 2 неща - мусака и свирки, ама и без свирките може да мине
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    ...vyzbujda me kogato usetq che nqkoi myj e po-silen po harakter ot men....ot samo sebe si idva prosto veche v takyv myj ili momche vsichko me vyznujda...aa otvrashtavam se ot nechistoplytieto

Не мога да се сетя нещо конкретно,което ме възбужда,но Лошата хигиена ме отвръщава или някой да си хапе ръцете-било то хапане на нокти или кожички
    Сетих се за нещо,което страшно много ми хареса в приятеля ми един ден-Самоувереността,но не прекалената.Харесвам момчета със самочувствие,но дотолкова,че да има покритие.

Град
    everywhere
    for: нормално момиче, с нормално държание, но палав поглед (тъпо е да казвам какво ме възбужда по време на секс, се едно през 5 минути трябва да го вдигам )

anti: готина мацка, всичко й е 6, а мозъчното развитие е в едноклетъчен период... превзетостта, контенето. Някоя може да ми хареса само ако е себе си, иначе за какво ми е

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Super macka, sus super tqlo i super drehi v super poza ili prosto malkata i praskovka na ezika mi. Kakvo li me otvrashtava ... nechistoplutnost, nepoddurjanost i gadno gurjanie.

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Възбужда ме, когато доставя до такава степен голямо удоволствие на някое момиче, че тя започне да стене и затвори очи, извивайки вратлето си..

Отвращава ме нечистоплътността (както споменаха).. също и начина, по който се държат някои хора.. и грешните изводи, които си вадят за човек, за когото само и единствено са слушали от другите, които пък са лицемери и единствено се опитват да издигнат себе си на гърба на другите, измисляйки глупости за тях..

въбужда ме погледат на приятелят ми,голото му тяло, абее той си ме възбужда отвръщава ме момиче което мирише на кисело от толкоз много пот отврат!има една "колежка" от танците и абсолутно винаги мирише отвратително!

И мен, както и повечето, мен отвръщава мръсотия, лоша миризма, кофти поведение.
    Възбуждам се ужасно много, когато усетя, че на приятеля ми му е много, много приятно. Колкото повече е възбуден той, толкова повече съм и аз.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

...обожавам -френски лак (перфектно направен,не много дълъг),червени прашки(или черни прозрачни с дантелка),меко дупе с точици от малко руси косъмчета,прави крака,меки гърди,яки устни с безцветен гланц и приятен парфюм(нежен)

кво ме дразни в едно момиче ли?!- " ВСИЧКО" !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си