.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

От какво може да е?

Здравейте!Може би ще ме помислите за необразована,обаче искам да ви питам знаете ли от какво се получават болки в яйчниците?Казаха ми ,че от настинка.Но аз не съм настинала пък и винаги когато са ме преболявали е било за около 1-2 часа,а сега вече втори ден.Та искам да знам освен от настинка от какво друго могат да ме боля.Благодаря!

Град
    Русе
    не искам да те плаша, но може да имаш киста на яечниците и от това може да боли...също и от настинка...и преди да ти дойде може също да те болят
    ...

Град
    Варна морето сините вълни....
    ами ако ще ти идва е нормално да те боли ....
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Работата е там, че няма да ми идва Трябва да ми дойде чак на 13 Април :с Много е рано още..

Град
    Ha MopeTo (sun)
    най-добре иди на лекар,ако недай си Боже има нещо-да хо разберат по- с време

Ами никой не може ей така да ти даде диагноза за жалост. Просто иди на лекар и му сподели вскичко, което те тревожи ако трябва ще те прегледа ще ти изпише медикаменти и всичко ще е ок Само не се притеснявай и недей да чакаш, защото ако ти има нещо то е по-добре да се открие на време, за да се излекуваш по-бързо и лесно без да имаш усложнения

Ами ако обичаш да ходиш по голо кръстче........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си