.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

как да се задържи ефекта през но6та...

хора са 6е си права косата на вафли4ки с пресата и тъй като винаги като се права ве4ер и като преспа и на другия ден трия сутрин пак да повтарям 6тото по4ти се е изгубил ефекта..та сега да ви питам като я направа какфо да права 4е утре сутринта да не я пресовам пак..или поне по малко да трябва да я оправям,ако я вържа на опа6ка дали ефекта 6е си остане или не6тъ друго да я права?
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Ми то май си звиси от пресата.Аз със мойта като се направя вечерта на другия ден си е същата и ви държи 5 дена някъде.А и може да ти е била мазна косата.
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Probvai s plitki. Ako ne te murzi, de. Hem nqma da si iztoshtavash kosata tolkova chesto, hem moge da durgi poveche, zavisi kolko vreme sedish, no nali shte e cqla nosht.. Aide, pogertvai se, v imeto na kosata ti. Inache tva s presata sled vreme moge mn da ti uvredi kosata.. e i go prichinqvai, molq te
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
    Probvai s plitki. Ako ne te murzi, de. Hem nqma da si iztoshtavash kosata tolkova chesto, hem moge da durgi poveche, zavisi kolko vreme sedish, no nali shte e cqla nosht.. Aide, pogertvai se, v imeto na kosata ti. Inache tva s presata sled vreme moge mn da ti uvredi kosata.. e i go prichinqvai, molq te
    Ефекта на "вафличките" не се получава с плитки.Те се правят на корените на косата,а не на цяло,както се получава с плитките.Ефектите са съвсем различни Вярно,че с плитки косата не се изтощява толкова много.

Ами ако сложиш лак?

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Град
    SoFiAaAaAa
    az po princip kato si praa kosata na vafli4ki parvo si slagam piana za kosa ii posle se kudra amaa mn zavisi i ot presata

Град
    blg
    slaga6 lak i ve4erta si vrazva6 kosata dokato spi6

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    slaga6 lak i ve4erta si vrazva6 kosata dokato spi6
    aaa tuka ne sum suglasna,na sutrinta kak 6e se nare6i i nestiga,4e 6e i e kosata na pru4ki
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    blg
    ako si napravi cqlata kosa na presa i se nare6i dori i bez da e slagala lak 6te e kato gramnal boiler obema 6te e

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    ako si napravi cqlata kosa na presa i se nare6i dori i bez da e slagala lak 6te e kato gramnal boiler obema 6te e
    tuka ne6to ne te razbrah,ne naistina gore kaza da sloji lak,a tuka 4e 6e e ujasna,povtori pak plss
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    Plovdiv
    косата е хубаво да се мие и да й се оформя прическа преди 5 часа, за да може докато стане време да лягаш да се е изсушила идеално...и наистина откакто гледам да не оставям къпането за преди лягане прическата ми се задържа много по дълго... и все пак косата ми сутрин не е същата като вечерта...нормално е все пак цяла вечер се е притискала и затова се топирам

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Според мен най-добре да си сложиш пяна преди да се пресираш. Поне при мен така се запазва за по-дълго...

кво ше рече да се правиш на вафлички ?!?!?!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от enola
    кво ше рече да се правиш на вафлички ?!?!?!
    С пресата с най-дребната приставка (прави много ситни къдрички като вафлички).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си