.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    аз бих те попитал : Всички момичета ли сте толкова найвни ?
    Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.

Това са приказки на наранени момичета, с времето ще се увериш, че не си права, моите слова не ще помогнат.

това няма никога да го напрая

Цитирай Първоначално написано от muscle
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    68,4% са такива.
    kak kazaha v edin predi6en post za takova zaklu4enie triabva da ima6 bogat opit pone 1000 par4eta
    о0о даже малко повече! Само с хиляда парчета никога не бих достигнала до толкова точно заключение!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Добре ве , вие момичетата винаги сте прави и идеални , НЕ ! АЗ НЕ СЪМ ТАКЪВ И НИКОГА НЕ СЪМ ИЗПОЛЗВАЛ МОМИЧЕ САМО ЗА ТОВА ... и мразя някой от приятелите ми като каже ... " Е КВО ТИ ПУКА НАЛИ Я НА*БА" ...

ДА, такива са. Колкото и жалко да е тва. Но все още в мен има надежда,че за мен ще остане един нормален.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Не е,че са на изчезване.Тука става въпрос за възпитание и до голяма степен за зряло мислене.Ако на 13 години ти каже ,че иска да разпори всички момичета в даскало,на 18 няма да мисли така-гарантирам ти.Докато им дойде акъл в главата,че така не се прави,а напротив,трябва да видят,че е много по-интересно да си истински влюбен,отколкото да чукаш и да бягаш.
    Лол бе момиче. Аз като съм на почти 20 години и мисля само за секс и искам да се изпраскам с колкото повече момичета какво ? Да не би да съм безмозъчен ?

Цитирай Първоначално написано от DeepEnoughForYou
    Shtom momicheto si e suzdalo takova mnenie za momchetata nqma kakvo da se opitvame da q obedim v protivnoto zashtoto naistina vse shte se nameri nqkoe momche koeto shte q iska samo zaradi samiq sex i togava mnenieto i po tozi vupros shte se zatvurdi syvsem...!
    Правилно ! Всички момчета сме еднакви. Това си ни е в природата, това ни е инстинкта такъв какъвто е майчинския инстинкт при момичетата.Кога стигаме за пръв път до ерекция ? Отговор - още в утробата на майката. Сами си правете изводите. Не ги слушайте тея педалчета които твърдят че не били такива. Само ние момчетата си знаем за какво мислим преди да заспим или пък какво обсъждаме докато сме си само наша компания ( не е само футбол и коли ) . Думичките "не мога" и "не искам" не са синоними запомнете хора. Някой го могат, искат го , правят го...други не могат да бъдат курвари , но все пак го желаят и искат. Пичове поне не заблуждавайте момичетата защото ставате смешни. Като не можете да го правите признайте си го иначе става като баснята на Лафонтен за лисицата и гроздето. Това да искаш да се чукаш с повече от една не е срамно и момчета няма за какво да се притеснявате и да отричате общозизвестното. Мъжа си е мъж

Аз си го признавам. Курвар съм и гледам колкото се може по бързо да вкарам момичетата в леглото и след това със същата скорост да ги разкарам. Желая го мога го правя го. За тези които ще ме попитат дали съм горд ще им кажа да горд съм показвайки им среден пръст в лицето.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    kat si sig 6to puskash temata we xaxa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Re: всички момчета ли сте такива?

Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    ами в компанията,с която излизам от скоро,има 4 момчета и с тях си говорехме за любовта и секса...И едно от тези момчета каза,че използва момичето само за това и после го зарязва и всички други се съгласиха даже един от тях каза че ако някое момиче го хареса,тръгва с нея и като спи с него я зарязва всички момчета ли сте такива?(Всички ще кажат да не ги слагам под общ знаменател ама съм сигурна че всички сте еднакви,дори и да не си го признавате)
    не ги слушай..правят се на интересни и гъзари ..свестни момчета има,но са малко...както е и при момичетата

Град
    World Wide Web
    btw ... и аз бях на мнение че не е така но като гледам абсолютно сички околомен жестоко се съмнявам...

Цитирай Първоначално написано от 50cent
    te tiq samo sa se previli
    6toto poprincip kato ima takiva slu4ai malko mom4eta spodqlqt v golqma kompaniq tva ot men da go znaete
    Не не се правят - действително има задници, които са ми се хвалели че въртят по 3 момичета наведнъж. Веднъж един ми се хвалеше как излъгал момиче че я обича, за да я вкара в леглото.... Уви момичето не само се съгласи, а и до колкото разбрах и било за пръв път... Горкото момиче... Но както казах - Задници винаги е имало, има и ще има, само съжалявам, че съдейки по приятели и познати задниците стават все повече, за разлика от свестните...
    Skype - detekt0441

Повече от фен Аватара на bishop
    аз не съм такъв. в отговор ще попитам всички момичета ли са курви?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си