- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- всички момчета ли сте такива?
аз бих те попитал : Всички момичета ли сте толкова найвни ?
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
Това са приказки на наранени момичета, с времето ще се увериш, че не си права, моите слова не ще помогнат.
това няма никога да го напрая
http://www.impulse.bg/qven --> az
о0о даже малко повече! Само с хиляда парчета никога не бих достигнала до толкова точно заключение!Първоначално написано от muscle
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Добре ве , вие момичетата винаги сте прави и идеални , НЕ ! АЗ НЕ СЪМ ТАКЪВ И НИКОГА НЕ СЪМ ИЗПОЛЗВАЛ МОМИЧЕ САМО ЗА ТОВА ... и мразя някой от приятелите ми като каже ... " Е КВО ТИ ПУКА НАЛИ Я НА*БА" ...
ДА, такива са. Колкото и жалко да е тва. Но все още в мен има надежда,че за мен ще остане един нормален.![]()
Лол бе момиче. Аз като съм на почти 20 години и мисля само за секс и искам да се изпраскам с колкото повече момичета какво ? Да не би да съм безмозъчен ?Първоначално написано от MartyParty
Правилно ! Всички момчета сме еднакви. Това си ни е в природата, това ни е инстинкта такъв какъвто е майчинския инстинкт при момичетата.Кога стигаме за пръв път до ерекция ? Отговор - още в утробата на майката. Сами си правете изводите. Не ги слушайте тея педалчета които твърдят че не били такива. Само ние момчетата си знаем за какво мислим преди да заспим или пък какво обсъждаме докато сме си само наша компания ( не е само футбол и коли )Първоначално написано от DeepEnoughForYou
. Думичките "не мога" и "не искам" не са синоними запомнете хора. Някой го могат, искат го , правят го...други не могат да бъдат курвари , но все пак го желаят и искат. Пичове поне не заблуждавайте момичетата защото ставате смешни. Като не можете да го правите признайте си го иначе става като баснята на Лафонтен за лисицата и гроздето. Това да искаш да се чукаш с повече от една не е срамно и момчета няма за какво да се притеснявате и да отричате общозизвестното. Мъжа си е мъж
Аз си го признавам. Курвар съм и гледам колкото се може по бързо да вкарам момичетата в леглото и след това със същата скорост да ги разкарам. Желая го мога го правя го. За тези които ще ме попитат дали съм горд ще им кажа да горд съм показвайки им среден пръст в лицето.
kat si sig 6to puskash temata we xaxa![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
не ги слушай..правят се на интересни и гъзариПървоначално написано от sexy_momi4e
..свестни момчета има,но са малко...както е и при момичетата
![]()
btw ... и аз бях на мнение че не е така но като гледам абсолютно сички околомен жестоко се съмнявам...
Не не се правят - действително има задници, които са ми се хвалели че въртят по 3 момичета наведнъж. Веднъж един ми се хвалеше как излъгал момиче че я обича, за да я вкара в леглото.... Уви момичето не само се съгласи, а и до колкото разбрах и било за пръв път... Горкото момиче... Но както казах - Задници винаги е имало, има и ще има, само съжалявам, че съдейки по приятели и познати задниците стават все повече, за разлика от свестните...Първоначално написано от 50cent
Skype - detekt0441
аз не съм такъв. в отговор ще попитам всички момичета ли са курви?