Виж...Аз като малко по- интересуващ се.......Мързи ме да чета разбрах само че търсиш 7000 бензинка и понеже си момиче не ти трябва А6 или нещо такова.... по скоро нещо с лесна поддръжка което и най некъдърния майстор да може да поправи,да има климатик,ел стъкла да не те е срам от него и да не е грозно: Немско може да се насочиш към Опел.... Тигра за теб е мн добър вариант(аз лично мн се кефя на такива мацки с Tigri) Корсата е на абсолютно същата база Астрата е Комерс и за мен специално нее нищо особенно......Към Мерцедес БМВ И Ауди въобще не се насочвай.....може би БМВ 318,320 като по скоро 320-по спокойна кола е ...... VW: Голфара само ако ама наистина нищо не разбираш от коли ......виж Полото е др нещо,но не и ако търсиш лукс и красота :}]].......Има още много варианти но ме мързи сега...АКо искаш пиши ми на ЛС .....>А и Само Още Нещо: Най добрия вариат според мен за теб: Renault Megane COACH......Peugeot 306 може би дори 206 но внимавай там Citroen SaXO иииии Micrata може би също си струва но не толкова .......Има и още но ако искаш пиши на ЛС