- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какво ще кажете за прическата на SEAN PAUL
i za6to ne mogat da me napraqt nikade tei![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
7 точка от правилата
moderated by Coki
И каква е тази прическа? Дай една снимка.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
ako ti e po dalga kosata qvno ne hodi6 pri dobri friziori tva e ot negarskite plitki ako ne gre6a i lesno 6te te naptavqt
oxxxx emi men mnou me kefi ... no nz kade moje da ti napravqt takava ...........
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
am po princip kosata mi stava za pletene i e dalgaama friziorite ne znaqt kak stavalo i mn 6ibano se polu4ava :@ to4no zarad takava pri4eska si ostaih dalga kosa ama v cqlo veliko tarnovo da ne mogat da me napraqt....
sme6no e... mersi za infoto
![]()
ебати фризьорите с извинениеаз мога да ги плета тва са обикновени плитки по главата.... в случая ефекта при него се получава от разделянето на косата
ама си е доста игра... преди като имах време правих сякви лабиринти по главите на приятелките ми
някоя приятелка нямаш ли която да може да плете ?
bhxabhxahxahxahxahxhxhxah kade vika male male emi pi4 kato neznae6 kade ela v pomorie lqtoto na seki 5 metra ima 4ovek koito te plete tai ebasi tva e nekvo elementarno
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
mi tva se plete mn lesno.napravi si tynel4eto na ednata plitka kakto iska6 da e na zig zag na pravo i t.n. i sled tva zametni drygata kosa da ne pre4i i posel tynela se plete na ribena kost sus 3 ili 4 smisulk stava po plutno taka.az moga da pleta taka ama stra zagora e dosta dale4e ot v.turnovo.ako iska6 pi6i na li4no da ti obqsnq s podrobnosti i moje da nakra6 nqkoi da te napravi.a mejdy drygoto v slun4ev brqg znam kude pravat taka ako ima6 vuzmojnost idi lqtoto na glavnata aleq sre6ty hotel kyban.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Велико Търново е много голям град,трябва да има някой фризьор който да може да ти направи плитките,някой ден почни да обикаляш всички фризьорски салони и ще намериш.![]()
:P
xaxaxa май наистина трябва да пробвам така забавно ще еПървоначално написано от JuN!0r
![]()
![]()
![]()
![]()
cornrows се казват а на Български рибена кост... ако си от София мога да те свържа с 1 момиче което плете сравнително евтино... по 10 лева зима докато в фризиорските салони зимат по 30-35 лева ддз най мн ти земе 15 лева. пиши ми на скайп th3gr1mr1pp3r да те свържа.
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
Винаги съм се чудила, ако си развали плитките как ще изглежда с дълга коса![]()
A иначе тука намерих някаква схема как се прави, едва ли ще ти е от полза...
![]()