За да си фиешан трябва да имаш финанси!Amatoirum ли как беше...Не съм съгласен с теб ,че трябва да носят такъв вид обувки! Фешъните ходят с маратонки Puma,adidas,nike!Собствен стил ?Как да го изградиш като продаватн на пазара това ,което е актуално за годината? Гледам в магазина ОТ ДО всичко зелени и жълти блузки...Явно тази година , ще е годината на ЗЕЛЕНОТО и ЖЪЛТОТО!Това е просто , аз като видя ФЕШЪН момиче се кефя много от колкото някое недорасло ЕМО или пък скейтърка , та камоли тъп МЕТЪЛ!Обикновенно момиче , няма на моята възраст! То самата дреха на ФЕШЪНА те прави красив , незнам аз просто така си го обеснявам, а колкото до метъли,емота това ЧЕРНО е ебахти смахнатия цвят! Представяш ли си ти едно ЕМО през лятото с черни дрехи тръгнало или пък метал...Не моля ви! А и до колкото гледам ФЕШЪН момчетата,момичета ми изглеждат на по-потдържани!
A и според вас ФЕШЪН=ТЪПАК ? Не е вярно има много свясни хора..който са фешъни! А пък и в днешно време всякой гледа , кой от кой по-скъпо да носи! ТОВА Е 21ВЕК СМЕ СТИГА СЕ КРИТИКУВАЛИ ЕМОТА,ФЕШЪНИ ! Просто това е модата ,аз метъл бях 5 клас , рапър бях 6 клас! Скейтър в 7.За тва метъл,рапър,скейтър им мина модата!