Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
Цитирай Първоначално написано от mort
Игнорирайки всички останали коментари,ще отговоря направо на въпроса какво е да си фешън.Еми много е просто-да си част от гадната еднаква маса.Думата "фешън" в случая няма нищо общо с думата "мода" Фешъните в нашата държава не са модерни,а трагични.Момичета и момчета стараещи се да изглеждат на 20 годишни.За бога,вие сте на 16 години ! Защо се гримирвате като за Оскарите и се обличате като тъпи селски пръчки с глупави ботуши с катарами и разни поли?!В "менюто" на фешъна(бил той момиче или момче)има няколко основни точки,а именно:
-очила (10-12 лева с форма на маска за електроженист)
-тесни дънки модел "стърчащ задник"(колкото е да не е хубав и подходящ за показ той трябва да се покаже, за да сте фешън!)
-тениска или ризка ( ако носите L купете си S номер и задължително с розово и щампа - зайче за момичета и някаква random шарения за момчета)
-обувки Addidas(пазарски за масата),Full тип маратонка,биеща на обувка,за момичетата има избор и между обувка тип цвичка или ботуши
-и идва ред на якето...най-важният елемент.Сиянието на пуха по качулката и висящите конци от надписа "Diesel","Energie" или "Ferrari" заслепяват не-фешън обществото от километри
Естествено има и други елемнти от репертуара на фешъните но те са по-скоро по усет
Мисля,че не е нужно да се споменава музика и интереси,но все пак ще го направя:
-музика - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ХАОС и тайничко поп-фолк
-интереси - ходене по дискотеки и клубове и безцелно висене по кафенета
П.П. Моля нека изключенията от този списак не се засягат,защото изказването ми е насочено повече към масата.
Е,надявам се да съм ти отговорил задоволително и да си изградиш обща представа за фешън обществото.

ms pi4 \/
Също и това \/ \/ \/