.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 124
    Тъй наречените "нашенски" фешъни уж слушат хаус, но са генгстъри и рапъри, емота, мм, какво още беше там...
    Тъй наречените "нашенски" фешъни дори не могат да се гримират като хората.
    Не знаят и явно предназначението на слънчевите очила. На никой не му прилича да бъде с очи на муха... Е, да е муха без глава, вече да!

Мисля, че в този форум говорим за тези.
    А ако в момента е на мода да си МЕГАТЪП, то хора от тоя тип са абсолютни фешъни.

наПраВуу Не могЪ да повЯрвАмм... каКво Сме ви НапраВиЛи нИеЕ...зА кФо ТоЛковЪъ Ни МраЗитЕе ,,фЕшЪъниТЕе" имА НяКои СЪфОруМци ,КоИтО дОри думъТъ не МогЪът дА НапиШат праВиЛнуУ...нЗ ...защо тРябва тоЛковЪъ да се ПрЕуВеЛичАвЪъ....аЗ ниТоо СипВАм с НяКфИи гАДНи КоМеНТи ...сРЕщУу метаЛитЕе И ЕмотЪтАа ...пЪК те сРещу НаС Да.... нЕ,чЕ тоЛковЪъ ми ДремЕе..аМъЪ т'Ва Е ПросТуу еДин ВиД ,,сеЛсКа Му РаботЪъ " и Не каЗваИте ,чЕ всичКи сА еДнаКви,зАщОтО не Е ТАКА ....да ПриЗНаВъМ имЪъ няКои .....феШъЪни ДеТуу сЪъ пъЛнАа ТрагЕдиЯя .... ,Но ТОваА е ЗащОтО не СъЪ Добре ОринТирАни В ТозИ styLe ....иМа Ги всЯКвии....,.... еДни Ми ГоворЯтт За вИсшА модЪъ и ЕлЕгАнтНосТт....пъК не СЪъ вЛизАЛи...да ВидЯт в НяКой гоЛеМи сАйТовЕе...да ВидЯт ....каКвА е таЗи вИшъЪ модЪЪ ...маЛкоо СъЪ хОрЪртЪъ ,КойТо щЕ тРъГнаТ дА се РаЗхоЖдаТ по ЦентърАа нА няКоЙ ГраД тоЛкоВъЪ еЛегАнТНо ....каКто по РеВюТЪътЪъ...т'вА е Бг... вСичКи сМе РаВнИ и ИмаМе праВо На СОбСтвЕн StyLe ,kфАа МузИКаа да СлушАме и т.н.... напрАВуу имаШее НяКои коМеНтаРии няКои ХорЪъ мисЛяТт Ли кАТуу пишАТт....

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от fa$h!oN b0y
    наПраВуу Не могЪ да повЯрвАмм... каКво Сме ви НапраВиЛи нИеЕ...зА кФо ТоЛковЪъ Ни МраЗитЕе ,,фЕшЪъниТЕе" имА НяКои СЪфОруМци ,КоИтО дОри думъТъ не МогЪът дА НапиШат праВиЛнуУ...нЗ ...защо тРябва тоЛковЪъ да се ПрЕуВеЛичАвЪъ....аЗ ниТоо СипВАм с НяКфИи гАДНи КоМеНТи ...сРЕщУу метаЛитЕе И ЕмотЪтАа ...пЪК те сРещу НаС Да.... нЕ,чЕ тоЛковЪъ ми ДремЕе..аМъЪ т'Ва Е ПросТуу еДин ВиД ,,сеЛсКа Му РаботЪъ " и Не каЗваИте ,чЕ всичКи сА еДнаКви,зАщОтО не Е ТАКА ....да ПриЗНаВъМ имЪъ няКои .....феШъЪни ДеТуу сЪъ пъЛнАа ТрагЕдиЯя .... ,Но ТОваА е ЗащОтО не СъЪ Добре ОринТирАни В ТозИ styLe ....иМа Ги всЯКвии....,.... еДни Ми ГоворЯтт За вИсшА модЪъ и ЕлЕгАнтНосТт....пъК не СЪъ вЛизАЛи...да ВидЯт в НяКой гоЛеМи сАйТовЕе...да ВидЯт ....каКвА е таЗи вИшъЪ модЪЪ ...маЛкоо СъЪ хОрЪртЪъ ,КойТо щЕ тРъГнаТ дА се РаЗхоЖдаТ по ЦентърАа нА няКоЙ ГраД тоЛкоВъЪ еЛегАнТНо ....каКто по РеВюТЪътЪъ...т'вА е Бг... вСичКи сМе РаВнИ и ИмаМе праВо На СОбСтвЕн StyLe ,kфАа МузИКаа да СлушАме и т.н.... напрАВуу имаШее НяКои коМеНтаРии няКои ХорЪъ мисЛяТт Ли кАТуу пишАТт....
    Ти малоумен ли си бе? Как може да пишеш така???? Нещо ти има на главата, вземи се прегледай...божееее не сме можели да напишем вярно думата фешън пък той ми пише РеВюТЪътЪъ...вземи се хвърли отнякъде, моля те...

We're waiting for you at "Ноктопластики и декорацийки", baby! :]]]

Град
    По света и у нас :)
    наПраВуу Не могЪ да повЯрвАмм... каКво Сме ви НапраВиЛи нИеЕ...зА кФо ТоЛковЪъ Ни МраЗитЕе ,,фЕшЪъниТЕе" имА НяКои СЪфОруМци ,КоИтО дОри думъТъ не МогЪът дА НапиШат праВиЛнуУ...нЗ ...защо тРябва тоЛковЪъ да се ПрЕуВеЛичАвЪъ....аЗ ниТоо СипВАм с НяКфИи гАДНи КоМеНТи ...сРЕщУу метаЛитЕе И ЕмотЪтАа ...пЪК те сРещу НаС Да.... нЕ,чЕ тоЛковЪъ ми ДремЕе..аМъЪ т'Ва Е ПросТуу еДин ВиД ,,сеЛсКа Му РаботЪъ " и Не каЗваИте ,чЕ всичКи сА еДнаКви,зАщОтО не Е ТАКА ....да ПриЗНаВъМ имЪъ няКои .....феШъЪни ДеТуу сЪъ пъЛнАа ТрагЕдиЯя .... ,Но ТОваА е ЗащОтО не СъЪ Добре ОринТирАни В ТозИ styLe ....иМа Ги всЯКвии....,.... еДни Ми ГоворЯтт За вИсшА модЪъ и ЕлЕгАнтНосТт....пъК не СЪъ вЛизАЛи...да ВидЯт в НяКой гоЛеМи сАйТовЕе...да ВидЯт ....каКвА е таЗи вИшъЪ модЪЪ ...маЛкоо СъЪ хОрЪртЪъ ,КойТо щЕ тРъГнаТ дА се РаЗхоЖдаТ по ЦентърАа нА няКоЙ ГраД тоЛкоВъЪ еЛегАнТНо ....каКто по РеВюТЪътЪъ...т'вА е Бг... вСичКи сМе РаВнИ и ИмаМе праВо На СОбСтвЕн StyLe ,kфАа МузИКаа да СлушАме и т.н.... напрАВуу имаШее НяКои коМеНтаРии
    няКои ХорЪъ мисЛяТт Ли кАТуу пишАТт....

Аре спри да пишеш така че докъто ти прочета ПиСсААнЕтУуУ главата ми отиде в корема! Много си злееееееееее беееееее смешник грозен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Добре... кога най- после ще спрете с глупавите и повърхностни дискриминации. Смешни сте.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    В далечината... еййй там ;]

Аллл

Амии фешаните са няк'ви плиткоумни същества мразещи метълите, не различаващи метъл от имо, слушащи хаус, обличащи се по НАЙ-НОВИТЕ МОДИ, правят си няк'ви супер копиращи имо прически, ходят кат курви, слагат си адски много грим, имат големи цайси, за да прикрият грозните си очи, пишат с главни и малки буквички ..... ииии може би т'ва е един РИАЛ ФИЕШАН
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Re: Аллл

Цитирай Първоначално написано от fuck_brainpants
    Амии фешаните са няк'ви плиткоумни същества мразещи метълите, не различаващи метъл от имо, слушащи хаус, обличащи се по НАЙ-НОВИТЕ МОДИ, правят си няк'ви супер копиращи имо прически, ходят кат курви, слагат си адски много грим, имат големи цайси, за да прикрият грозните си очи, пишат с главни и малки буквички ..... ииии може би т'ва е един РИАЛ ФИЕШАН
    Не е точно така..
    Защо пък трябва да сме плиткоумни и да мразим метълите?
    Иии да ти кажа, че прическите изобщо не са "копиращи емотата"..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Re: Какво означава да си фешън ???

Абе фешъни да се скрият някаде ... малки момиченца с три тона фон дйо тен дет кат ги докоснеш и остава дупка...с издължени косички ... ужаст не ги разбирам сложи си малко ама те прекаляват а момчетата си купили една блузка и цайса от Adidas и се мислят за най големите тихо бе идиоти само ще дам да ми прочетете профила в aha.bg и ще разберете мнението ми www.reallysweet.aha.bg
    А и още нещо вижте смях
    http://be-fashion.hit.bg/ hehe FasHiOn4eT1 ;] zAdrYjtE!!!

Re: Какво означава да си фешън ???

Цитирай Първоначално написано от ReaLLy_SweeT
    Абе фешъни да се скрият някаде ... малки момиченца с три тона фон дйо тен дет кат ги докоснеш и остава дупка...с издължени косички ... ужаст не ги разбирам сложи си малко ама те прекаляват а момчетата си купили една блузка и цайса от Adidas и се мислят за най големите тихо бе идиоти само ще дам да ми прочетете профила в aha.bg и ще разберете мнението ми www.reallysweet.aha.bg
    А и още нещо вижте смях
    http://be-fashion.hit.bg/ hehe FasHiOn4eT1 ;] zAdrYjtE!!!
    Ти осъзнаваш ли, че отговаряш на всичко, което критикуваш..!?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Съжелявам,но след като емота-та и т.н. не искат да ги обиждат и дискриминират,те също да сорат да правят това с другите! Какво можем да кажем ние: Какво ти трябва за да станеш ИМО: Една ИМО прическа,блузка с Токио Хотел,едни кецове,малко черен грим,едни свлечени дънки и си готов ! Сега по-добре ли се чувствам- не.Но явно вие се чувствате по-добре когато обидите някого и докажете сами на себе си,че сте по-добри.Нямам какво друго да кажа освен : Който е прав няма какво да доказва !
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Добре... кога най- после ще спрете с глупавите и повърхностни дискриминации. Смешни сте.
    Съгласна.. не сме ли преди всичко хора?! Ужасно много се дразня на изказвания от типа "Тея са бахти шибаните фешъни/метъли/хаусъри и сички прозиводни лайна".. не бяхме ли "свободна" държава и нямаше ли всеки правото да бъде какъвто иска?!...

Та..
    Принципно не съм против тва да се водиш по модата,но,мамка му,защо никой не влага нищо от себе си? Сега,както са на мода жълти и зелени дрехи,целия град от глава до пети със зелени панталони,жълти потници и жълти/зелени пантофки.Еми банално е!
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Логично е,че "фешън" означава човек,който се води по модата.Говорим за стил на обличане и прическите.Бих казала,че доста фешъни слушат хаус музика.Но както и да е.Мисълта ми е,защо казвате,че фешъните нямат вкус,нито стил?Това,че на вас не ви допада не означава,че те нямат вкус.Естествено,че не на всички ни ще се харесва.Но това не означава,че можем да ги критикуваме по този начин.В крайна сметка всеки сам си избира пътя и какъв да бъде,не е ли така? Прекалено много сме,за да сме еднакви и да харесваме едни и същи неща.Знам,че мнението ми няма да промени вашето,но защо пък да не опитам.Какво ли не съм чувала за различните стилове...емотата до един си режели вените,фешъните били позиорчета,метълите били луди...Първо,че опира до човека и не всички са такива и второ,дори и така да е,какво ви интересува вас?
    И понеже сега със сигурност и аз ще го отнеса,ще кажа,че не съм нито емо,нито фешънка,а просто обикновено момиче.Не спадам към нито един от тези стилове.
    И нали уж имаме демокрация,тогава защо нямаме право да бъдем такива,каквито сме,без да ни критикуват?

И сега какво,всички почнахте да го критикувате,защото пише по този начин?Ами така му харесва,така ще си пише.Нали единственото правило беше да пишем на кирилица,ето,момчето си пише на кирилица.И това,че е фешън не го прави по тъп,по смотан или каквото измислите.Такъв му е стила,такъв ще си и остане,каквото и да говорите.
    П.П:Това си е мое мнение,критикувайте ме сега колкото си искате.Не мразя нито един от стиловете.Но защитавам въпросните "фешъни",защото не е честно да бъдат критикувани и да се казва,че нямат стил.

Попринцип наистина за фешън се смятат кифлите, но всъщност, човек с индивидуален стил и добре стоящи му дрехи би трябвало да се нарече фешън. И не зная каква е тази злоба срещу всеки с индивидуалност. Твърде тъпо мислене имат някои хора.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Попринцип наистина за фешън се смятат кифлите, но всъщност, човек с индивидуален стил и добре стоящи му дрехи би трябвало да се нарече фешън. И не зная каква е тази злоба срещу всеки с индивидуалност. Твърде тъпо мислене имат някои хора.
    Обясни ми какво индивиуално виждаш във фешъните? Всичките са еднакви

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Е такива коментари ме дразнят страшно много !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от barbie_94
    Убеди ме в противното тогава

Убеди ме в противното тогава
    Този,който е прав,няма какво да доказва

Мега фен
    Град
    София
    ^ Лека нощ тогава

^ Лека нощ тогава
    Фешъните не спят :P

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Съгласна съм със Сантра, абсолютно всички са еднакви :P

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Ми жалко за теб ..

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ми жалко за теб ..
    дали

Ми жалко за теб ..
    дали
    opredeleno

Мега фен
    Град
    София
    Барби 94 е определено АБСОЛЮТНО ПРАВАААА! Влезох в импулс, после в кефче, и така нататък....един с един няма еднакъв Всички се с мега различни прически, очила, дрехи, пози....един с един не пише еднакво и само един видях на снимка с устни тип "кокоши анус"...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си