- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- размерът и неговото значение
Ми да ми е удобен/за всичките процедури/.Може би някъде към....17-18![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Нормален 18 см дължина 5 см главичка (към тия 18 че иначе)15 см обиколка ... специално за тебе го премерих
![]()
No BaSs No FuN !!!
men ne me e grija kolko e dulug , normalen. no opredeleno predpo4itam kato e po debel![]()
на 14 съм 15.5 см дължина и 13 см обиколка![]()
http://www.impulse.bg/qven --> az
Първоначално написано от alek200
хаха и аз![]()
![]()
tyzaro91 някакси ми напомня на tuzaro![]()
The Spark
17 kam 14 no si vzeh pristavka za kura ot sex shopa za dami koito obi4at po golemi i tq mi dobavq o6te 10sm daljina i togaa staa 27
[quote="biorkes"]Me 3 :PПървоначално написано от banancho
![]()
Първоначално написано от alex777
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Da nee mnogo malak i da nee mnogo golqm.Da mi e dostata4en za orgazam![]()
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
1 Xtuning 4ovek do sa v pove4eto temi koito sum pro4el i ti si pisal oba4e absoliutno nikude ne videh da otgovarq6 na vuprosite v temata ili na horata a samo kritikuva6 ae zemi se pospri i parkirai nekude ... i ako ne ti e interesno ne 4eti temite ili pone ne pi6i..
2 ne pro4etoh si4ki komentari oba4e purvata stranica q pro4etoh plius,minus 1-2 komentara ii ima6e samo edin komentar po temata i po vuprosa na 4oveka...
ii sega po temata mmm moq priqtel e 16 sm...![]()
![]()
![]()
Моя е 14. Не ми изглежда много голям, но ми върши работа... Вече дамите да кажат дали на тях им стига...
Пхаххахаха , как може да си даваш парита за такива глупости ...Първоначално написано от alex777
![]()
според мен трябва д аси вземеш още 20см за да ти е 47
не смяташ ли това за добра идея
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
men me sumnqwa,che i 8-9 sm prusti ti stigat za ograzam?Първоначално написано от aanitogb
![]()
Абе то че е друго- друго е. Ама има такива "машинки" дето искат някъв голям и като го намерат се чудат какво да прават.![]()
А по темата аз съм 16см и мисля 4е от по- голям няма нужда. Не само размерът е важен, а и това как се използва този размер :P
Обичам кратко, целувам сладко,
без подпис, без дата- направо в устата!!!
15 и с голям напън 16 и съм на 15 скоро ставам на 16 то и за тва с голям напън 16 сега като стана на 16 вече постоянно ще си е 16![]()
ааа на мен ми расте когато го премерих за последно 17,1 аз съм бахти лудото копеле чудя се дали от сержант да го повиша на леитанант мисля че заслужава но трябва да минем още някои препятствия
Еххх моя е само офицер.Първоначално написано от 50cent
![]()
Първоначално написано от I_likE_Sex
няма проблем ще го изпратиш на воина с яка бронежилетка и ще го повишиш на по висок чин
Първоначално написано от 50cent
По добре каска да му сложа че да изглежда малко по висок и верно мога да го направя сержант![]()