.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Град
    В АдА

Днешната младеж адски ги е досърбяло ...

Дразнят ли ви 12-13 годишните момиченца които им се прави секс или смятате че това е нормално.?

Ами да....Не са узряли за полов живот....но се пак има изключения
    Entombed For live

пф ! не ме дразнят,супер смешни са ми,мислят си че като се наебат веднъж и вече са голямата работа...и НЕ е нормално

Супер фен
    Град
    Панацея
    Ако аз ги оправям, не ми пука
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на amatorium
    Zashto da me drazni. I az kato bqh na tiq godini i samo za tova misleh. Normalno prirodno neshto.
    Eating isn't cheating - Arnold

Фен
    Град
    вкъщи :)
    ми то горе долу е нормално да им се прави...но не и да го праат на тая възраст..
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Град
    Deathland
    Нормално е да искат да искат любопитно им е ама НЕ Е НОРМАЛНО да го правят на 13-14 години

Re: Днешната младеж адски ги е досърбяло ...

Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Дразнят ли ви 12-13 годишните момиченца които им се прави секс или смятате че това е нормално.?
    Грешно. грешно и пак грешно мислене. Да за онези които правят секс само за да се докават пред приятели колко са отракани и напред с материяла съм съгласен и вдигам 2 ръце във ваша полза. Ще ме извините, но с приятелката ми го направихме когато тя беше на 14 и го направихме само от чувства и макар да не беше перфектно ще го помним завинаги. С нея имахме връзка продължила почти 2 години, свърши преди 1 месец и във връзката наистина влагахме много чувства. И нито аз нито тя съваляваме заради това че сме го направили и то точно на онази възраст. Така че може всички да се РАЗКАРАТЕ!
    Skype - detekt0441

Супер фен
    Град
    Панацея

Цитирай Първоначално написано от detekt
    Грешно. грешно и пак грешно мислене. Да за онези които правят секс само за да се докават пред приятели колко са отракани и напред с материяла съм съгласен и вдигам 2 ръце във ваша полза. Ще ме извините, но с приятелката ми го направихме когато тя беше на 14 и го направихме само от чувства и макар да не беше перфектно ще го помним завинаги. С нея имахме връзка продължила почти 2 години, свърши преди 1 месец и във връзката наистина влагахме много чувства. И нито аз нито тя съваляваме заради това че сме го направили и то точно на онази възраст. Така че може всички да се РАЗКАРАТЕ!
    А тей - скарай им се
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Пфф супер жалки за мен .. те не знаят кое къде се пъха камо ли как се слага презерватив.. секс тръгнали да правят .. Възможно е да имат някфа уж физиологична нужда да го прават, но малкото умни разбират, че ФИЗИЧЕСКИ ТЯЛОТО ИМ НЕ Е РАЗВИТО за това и трябва да изчакат поне до 15 16 годишна възраст..

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Въобще не ме боли кой кога се ебе. Всеки има право на избор, тогава са избрали, тогава са се наебали. После те съжаляват не аз, за кво въобще да ми пука

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Az ne sam saglasna s tolkova ranno zapochvane na polov jivot.
    1.Imam ujasnite nabludeniq,che tezi podrastvashti nqmat elementarna sexualna kultura.
    2.Ako se sluchi neshto te ne mogat da otgovarqt za posledstviqta.
    3.Ne mislq,che organizma im e razvit dostatachno za takiva aktove.
    4.Ne sam mnogo golqma,no za men te sa oshte deca i az kato si spomnq kak sam iskala barzo da porasna,a sega iskam otnvo da sam dete.
    Te ne go razbirat i az na tqhnata vazrast ne go razbira,no ako malko ot malko se bqh vslushvala v savetite na po-golemite ot men mislq,che sega shtqh da sam malko po-dovolna.

Че и мен на 12-13 започна да ме 'сърби', ама не тогава започнах да правя каквото и да било, за да си начеша нагона...

Едно е да Ти се прави, съвсем различно е да правиш секс.

Ето сега - много ми се прави, ама няма да правя... греда.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

напълно нормално е да им е интересно кфо е ... и да им се прави - хормон си е пак... + тфа началото на пубертета... бума на хормони - всичко объркано - включително и те...
    Но да го правят на толкова... най малкото тоя дето им е 1я не е с всичкия си... но кфо да кажа.. сега смятам така....
    А да ме дразнат - не - съжелявам ги...

Guest
    Vseki si ima pravo na izbor na jivot, nesmeite da kritikuvate drugite vi bratq i sestri !

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Много ясно,че ме дразнят.То тука във форума ги има поне 100 хлапенца.Недораснали дечица,които още си играят със кукли барбита тръгнали за секс да ми мислят.Тцтцтц....на къде отива тва поколение.Аз на 12 още на улицата със приятелки си играехме със топка,а пък сега вместо да си играят са тръгнали секс да правят.
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

лУдоООоО

Това не само че е ненормално а е и толкова вредно за тях че ако знаеха щяха да чакат за 20 години да го направят.Едно е да го ИСКАТ друго е да го ПРАВЯТ.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Re: лУдоООоО

Цитирай Първоначално написано от small_fox
    Това не само че е ненормално а е и толкова вредно за тях че ако знаеха щяха да чакат за 20 години да го направят.Едно е да го ИСКАТ друго е да го ПРАВЯТ.
    ot ednoto ima smisal no po temata...mislite li 4e obshtesvoto po4va da stafaaa see po mlado ili kazano...nqma li da po4ne si4ko da namalqva godinite....sa seki vtori na 12 pushi....sqka treta se naliva kat svinq...e pa ako prodyljavame taka...detskata gradina she stane dolnoproben bar...s visoki ceni...i agresivni maiki
    Entombed For live

Град
    Враца

кво искаш да покажеш с тая тема
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

НЕ им се прави секс, правят се на големи или по-точно на интересни, защото на тия години е смешно да се праят на курвички/пичове...

Град
    Pazardjik
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Въобще не ме боли кой кога се ебе. Всеки има право на избор, тогава са избрали, тогава са се наебали. После те съжаляват не аз, за кво въобще да ми пука
    +1

Re: лУдоООоО

Цитирай Първоначално написано от Entombed
    e pa ako prodyljavame taka...detskata gradina she stane dolnoproben bar...s visoki ceni...i agresivni maiki
    също така и дебелите лелки ще праат стрийптиз,а татковците ше въртат кючеци

а що се отнася до въпроса... ами не мисля че са ненормални по-скоро не използват главите си или просто ги е мързел да мислят,та за тфа действат оня ден едно такова момиченце в аптеката пред мен и си зе там некъф кондом,а беше по-малко от мен или поне така ми изглеждаше.да не говоря че го говореше силно,а аптеката беше пълна

Ау много ги мразя тея , още незнаят какво правят ама не можели без това . И като ги видя направо ми се . Те го правят за да са интересни или щото си мислят че само така може да задържат едно момче ,което е тъпо. Айде и аз съм го направила рано (14) и като се сетя си викам колко ли смешна съм била . Понякого имам чувството че след 2 години ще го правят на по 10.
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Град
    Pazardjik
    mislq 4e na takava vazrast e noralno da im se pravi .. i e normalno da zapo4nat da se samozaduvolqvat ,no v nikakav slu4ai sex

Град
    Варна морето сините вълни....
    как няма да ме дразни бе аз на техните години още с куклите си играех пък те тука ми се правят на магистрални феи
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си