- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем ли е за вас мъжеее...
Що, няма ли да раждат, или да напълнеят в някакъв период от живота си?Първоначално написано от Liar
![]()
Левски шампион але але!
Ами всеки път като някое момиче помисли ''Ох тия стрий...'' Трябва да се сети че не е единствена. Дори и когато израстват на височина някои момичета имат стрий. Имаше период в които и аз се притеснявах но като ходех на басейн през лятото нямаше жена или момиоче без стрий по нея! Така поне се успокоявам че не съм само аз белязана така...
А ако на момчетата топва не им харесва - Предстои ви дъъъъълго търсене на жената за вас...
[img][/img]
ето ти линк по тва време ги мажех още ся поспрях малко щото тва лекарство струва 25 лв ииии....
То много зависи от типа на кожата. Аз за щастие нямам, въпреки че в пубертета както качих за една година така и бързо свалих килограми. Трябва яко крем и хидратирана кожа. Не знам дали спортуването помага по някакъв начин , но и много спортувам. Абе дано не се урочасах сега![]()
Иначе не е задължителни да имаш стрии след бременност ако се мажеш - обиновено бременните се мажат постоянно с олио именно за да предотвратят стриите и ставаПървоначално написано от the_hottie
![]()
Е, като не са стрии, ще е целули, или бричове.Първоначално написано от the_hottie
![]()
Левски шампион але але!
еее ти пък ! аз много внимавам с тялото си. Мразя целулит, не бих го допуснала. Бричовете..като поостарея... има време.Първоначално написано от air_J
Иначе майка ми няма нито целулит нито стрии, дано съм я наследила
Съгласен съм с тебПървоначално написано от air_J
![]()
Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.
Аз като бях на 13 много рязко отслабнах (дори не нарочно) и естествено получих стрии. Но пък са едва забележими, не са някакви черти, които се натрапват на окото...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
lele ti go opisa kato nqkva smyrtonosna zarazna bolest i sled tova gi pita6 dali bi gi pritesnilo!edin syvet: koito ima strii i palaski i takiva gadni masni obrazuvaniq, syvetvam go da virti obry4! taka se ovormq mn hubava taliq i mislq 4e vs moje da otdeli polovin 4as na den za ne6to tolkova priqtno i neizmoritelno!
![]()
Първоначално написано от Riot
i az imam a priqtelq mi ve4e 9 mesetsa dori ne gi e vidqltui 4e smqtai kolko obru6ta vnimanie i da gi vidi nqma da zn kakvo sa smqtai kolko 6te oburne vnimanie a i da go napravi nqma i da me pita kakvo sasmqtai i tolko my pyka 90% ot horata sa taka spoki4![]()
![]()
sys sigurnost na men ne biha mi poprechili tezi drebni detaili![]()
Lekuvai se... Ne ako naistina te haresva tvoq 4ovek nqma
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
4eta si as temata i vijdam dumata strii i duha mi sprq! mrazq tazi duma. grozna kato tova koeto zna4i! i as imam strii a sum gimnasti4ka!polu4avat se ne samo ot napulnqvane i otslabvane a i ot rastej!ako nqkoi ima strii i gi pogledne to ima vertikalni i horizontalni to4no ot razli4nite pri4ini zaradi koito sa se poqvili!naisitna nqma 100% efikasno le4enie! letnia ten gi pravi o6te po-o4evidni, no vse pak ima proceduri koito mogat da gi namalqt i nai-ve4e da zazadravqt nejnata koja za da bude predpazena ot bude6ti "nacepvania"!
Ако се вземат мерки веднага,съвсем не остават за цял живот.Преди две години бях много слаба (42кг,166см),но с навлизането в пубертета качих около 8 килограма... което си е доста. И с качването им се появиха стрий в долната част на гърдите,слава богу само там.Почнах да се маха с бебшко олио ,такова на джонсънс и сегасъм си съвсем гладичка и нищо ми няма. :P така че взимайте мерки,докато му е времето.