.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от koman
    аз имам на гърба мажа ги с Percutalfa emulsion почти не си личат вече
    Клко време ги мажеш и дълбоки ли бяха ото мойте на гърдата и бецепса са ужасни ... Ако искаш ми пиши на ЛС да ме светнеш малко ?
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Пфф Еър джи,как разбра,че на всяка щели да и се появят стрии ???
    Що, няма ли да раждат, или да напълнеят в някакъв период от живота си?
    Левски шампион але але!

Ами всеки път като някое момиче помисли ''Ох тия стрий...'' Трябва да се сети че не е единствена. Дори и когато израстват на височина някои момичета имат стрий. Имаше период в които и аз се притеснявах но като ходех на басейн през лятото нямаше жена или момиоче без стрий по нея! Така поне се успокоявам че не съм само аз белязана така...

А ако на момчетата топва не им харесва - Предстои ви дъъъъълго търсене на жената за вас...
    [img][/img]

ето ти линк по тва време ги мажех още ся поспрях малко щото тва лекарство струва 25 лв ииии....

hottie
    Guest
    То много зависи от типа на кожата. Аз за щастие нямам, въпреки че в пубертета както качих за една година така и бързо свалих килограми. Трябва яко крем и хидратирана кожа. Не знам дали спортуването помага по някакъв начин , но и много спортувам. Абе дано не се урочасах сега

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    То много зависи от типа на кожата. Аз за щастие нямам, въпреки че в пубертета както качих за една година така и бързо свалих килограми. Трябва яко крем и хидратирана кожа. Не знам дали спортуването помага по някакъв начин , но и много спортувам. Абе дано не се урочасах сега
    Иначе не е задължителни да имаш стрии след бременност ако се мажеш - обиновено бременните се мажат постоянно с олио именно за да предотвратят стриите и става

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Иначе не е задължителни да имаш стрии след бременност ако се мажеш - обиновено бременните се мажат постоянно с олио именно за да предотвратят стриите и става
    Е, като не са стрии, ще е целули, или бричове.
    Левски шампион але але!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Е, като не са стрии, ще е целули, или бричове.
    еее ти пък ! аз много внимавам с тялото си. Мразя целулит, не бих го допуснала. Бричовете..като поостарея... има време.
    Иначе майка ми няма нито целулит нито стрии, дано съм я наследила

Град
    И аз незнам вече къде живея ..
    Ето до какви въпроси води прекомерното използване на Фотошоп! Почти е изключено сред днешната младеж да не срещнеш задник с кусури. Като не стрии ще са бричове, като не са бричове ще е целулит... Човек може да се отврати от стрии, само ако не е виждал истински задник и мисли, че това, което гледа в Интернет, Плейбой, Максим, ФХМ и разни такива е реалната действителност... Стрии така или иначе всяка девойка ще има, най-хубавото което може да направи е да се постарае да ги получи възможно най-късно, щото е гадно да гледаш 14-15 годишни момичета с разплути задници с един куп кусури (и то през дрехите, а на голо не ми се мисли). Та накратко - не бих се отвратил от стриите, просто ми харесва да живея в реалния свят, където има стрии, целулит и бричове. Защото, когато съблечеш и последната дреха при реалния контакт и фотошопа няма да ти помогне, а понякога сблъсъка с реалността е с пагубен край... О, Боже, какво лирично отклонение от моя страна!
    Съгласен съм с теб
    Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.

Ето до какви въпроси води прекомерното използване на Фотошоп! Почти е изключено сред днешната младеж да не срещнеш задник с кусури. Като не стрии ще са бричове, като не са бричове ще е целулит... Човек може да се отврати от стрии, само ако не е виждал истински задник и мисли, че това, което гледа в Интернет, Плейбой, Максим, ФХМ и разни такива е реалната действителност... Стрии така или иначе всяка девойка ще има, най-хубавото което може да направи е да се постарае да ги получи възможно най-късно, щото е гадно да гледаш 14-15 годишни момичета с разплути задници с един куп кусури (и то през дрехите, а на голо не ми се мисли). Та накратко - не бих се отвратил от стриите, просто ми харесва да живея в реалния свят, където има стрии, целулит и бричове. Защото, когато съблечеш и последната дреха при реалния контакт и фотошопа няма да ти помогне, а понякога сблъсъка с реалността е с пагубен край... О, Боже, какво лирично отклонение от моя страна!

Най-сетне,обмислено мнение...

Аз като бях на 13 много рязко отслабнах (дори не нарочно) и естествено получих стрии. Но пък са едва забележими, не са някакви черти, които се натрапват на окото...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    lele ti go opisa kato nqkva smyrtonosna zarazna bolest i sled tova gi pita6 dali bi gi pritesnilo! edin syvet: koito ima strii i palaski i takiva gadni masni obrazuvaniq, syvetvam go da virti obry4! taka se ovormq mn hubava taliq i mislq 4e vs moje da otdeli polovin 4as na den za ne6to tolkova priqtno i neizmoritelno!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

i az imam a priqtelq mi ve4e 9 mesetsa dori ne gi e vidqltui 4e smqtai kolko obru6ta vnimanie i da gi vidi nqma da zn kakvo sa smqtai kolko 6te oburne vnimanie a i da go napravi nqma i da me pita kakvo sasmqtai i tolko my pyka 90% ot horata sa taka spoki4

sys sigurnost na men ne biha mi poprechili tezi drebni detaili

...

Lekuvai se ... Ne ako naistina te haresva tvoq 4ovek nqma
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

4eta si as temata i vijdam dumata strii i duha mi sprq! mrazq tazi duma. grozna kato tova koeto zna4i! i as imam strii a sum gimnasti4ka!polu4avat se ne samo ot napulnqvane i otslabvane a i ot rastej!ako nqkoi ima strii i gi pogledne to ima vertikalni i horizontalni to4no ot razli4nite pri4ini zaradi koito sa se poqvili!naisitna nqma 100% efikasno le4enie! letnia ten gi pravi o6te po-o4evidni, no vse pak ima proceduri koito mogat da gi namalqt i nai-ve4e da zazadravqt nejnata koja za da bude predpazena ot bude6ti "nacepvania"!

Ако се вземат мерки веднага,съвсем не остават за цял живот.Преди две години бях много слаба (42кг,166см),но с навлизането в пубертета качих около 8 килограма... което си е доста. И с качването им се появиха стрий в долната част на гърдите,слава богу само там.Почнах да се маха с бебшко олио ,такова на джонсънс и сега съм си съвсем гладичка и нищо ми няма. :P така че взимайте мерки,докато му е времето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си