.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47

...

Hahaha a we tova vse pak e nau4no show ni6to 4e se ebavat tova sa fakti koito se testvat nqma pri4ina da lyjat
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Ще съжаляваш!
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

в тая тема "разбирачи " колкото искаш повечето чули не до чули веднага тръганли да дават акъл особено пук девойките .....

момичета отворете някоа книжка и така за обща култура вземете да прочетете какво е туй тестостерон , как влияе на либидото и т.н и най вече кога препарати съдържащи тестостеронови естери могат да причинят импотентност .

да кажа че каквито и да е стероиди ползвани от запознати атлети и под КОНТРОЛА на някоя медицинско лице няма да доведат до каквито и да е СМУЩЕНИЯ в либидото . друг е въпроса че това момче е айляк на 16 и тръгнал да зоби..........грешка голяма грашка ! и на всичкото отгоре го прави без да е запознат напълно с действието на препарата .

добавките от сорта на протеини , креатин , глурамин и т.н може да ги взима колкото си иска най много да зачестят ходенията му до тоалетна.

сега малко за секса и спорта след секс спадат нивата на важните хормони и в тялото протичат катаболни процеси не силни но ги има , та падането на хормоните няма значение за 16-годишно момче трениращо бокс аматиорски . ако си професионалист и със спорт си изкарваш парите нивото на хормоните ти ще е от голямо значение .

и в заключение на моята тирада ще кажа на автора - Пич помисли си много добре и си набележи първо цели , а след това предприемай стъпки като тази със зоба .

Сексът освен, че е една от най-добрите тренировки е и един от най-добрите начини да си починеш. По никакъв начин не може да ти навреди на качване на килограми или каквото и да е.

Много ми е смешно, като чета разни глупави лафчета "зобам". К'во е "зоб" вобще не знам дали знаеш. Както и да е, тука не е място да те уча на български език.

Докато тялото ти не придобие завършен вид, т.е. докато не станеш поне на 20тина години е адска глупост да си товариш черния дроб с каквито и да е било боклуци, ако ще и "натурални" и там другите начини по които пишат химическите извлеци с неблагоприятните дози отрови.

Прост пример: Оптична корекция на лещите(на очите), ако ще и 8 диоптъра да имаш, няма да ти направят докато не станеш на 22-23-24 години, защото е абсолютно безполезна и пак ще се върнеш в същото състояние.

Най-вероятната причина да НЕ качваш е точно тази. Тъй като си хлапе, тялото ти достатъчно добре се справя с всичките боклуци с които го пълниш и не ги усвоява, а директно ги изхвърля. И такива случаи има - радвай се, че организма ти е ОК, докато не клекне на човешките простотии.

Чудя се преди време, като е нямало такива лайна и фитнес-магазини, какво са правили спортистите?

..........само нека не спорим кое било вредно и кое не....... тренирал съм, знам за к'во става дума...........

И т'ва, че креатина можеш да го поглъщаш в каквито си поискаш количества е абсолютна глупост.(за предното мнение)
    Има хора, умрели и от препиване с вода, а ти говориш за неограничено поглъщане на аминокиселина с 3 елемента, нормален ли си?!
    35 до 40гр. МАКСИМАЛНА ЗАРЕЖДАЩА ДОЗА И ТО АКО СИ ГОЛЕМИ КГ!

Ей! Да внимавате с тия боклуци, щото един ден ще се чудите що имате бъбречни кризи или проблеми с черен дроб, сърце и т.н.

щом още не съм умрел значи не вреди

Зимай и нещо за тестостерона и не се притеснявай, и без тва ще умреш млад
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

Mi da she ti navredi malko ili mnogo pak i ti kakto zimash metan koito ti go pravi 4ernia drob na suhar,napravo go skapva she ti navredi pak i se pak tia prostotii dori i hranitelnite dobavki po neka4estveni ili po silni proteini,kreatini sashto vredat PREEBVAT ti sarceto i taka to ispompva po malko kraf sledovatelno she ti pre4i ne smao na xuq.Ne sled dalgo she ti se obrazuva akne koeto she e po-mnogobroino i ot dvete sharki na vednaj(tova se polu4ava poradi tova 4e kraf ta ti nosi kiselini koito dori i 4ernite drobove izhvarlqt i v rezultat na tova tezi kiselini,toksini koito i 4erniq drob ne moje da obraboti a toi e "FILTAR" na vseki organizam,she zapo4nat da izbivat pres kojata i se polu4ava akne)moje da ti obarka i hormonite vklu4itelno i polovite koito sa i vtorata pri4ina da ne ti stava xuq.Ako si kasmetlia akneto moje i da ne izbie po liceto ama garba she ti e.... kakto kaza po otgore.Trenirash boks iskash da ka4ish e ti si znaesh samo kato stanesh na 30-40 godini da ne mresh ot infarkt ili da obikalqsh bolnicite i da ti pravat kardiogrami vsqka sedmica.Ima i drugi na4ini da ka4ish kilca probvai neshto za apetit,e nqma da imash tolkova sila kolkoto i sas tia zobove kade gi vzimash sega ama pone she znaesh 4e vsi4ko po tebe e 4isto i kato spresh da trenirash nema da stanesh "torba sas laina" pak i taq sila kadeto 4erpish ot zobovete e vremenna sled nqkolko sedmici sled kato spresh da zimash zobove tq iz4ezva.Pak dali seksa pre4i na sporta mi berbatov beshe kazval 4e ne e pravil seks ot meseci pak i kakto amatorium kaza i treniora na roki seksa otslabva krakata.

Seksa e vid sport

Re: вреди ли секса на спорта?

Цитирай Първоначално написано от zelkata
    zna4i otskoro treniram boks i iskam da se ka4a v gorna kategoriq.oba4e mn trudno ka4vam,govorix s treniora i re6ixme da po4na da sa zobam.xodq si na fitnes nali i osven dobavkite zimam i zob no v mn malka doza.konsultirax se s mn hora i si4ki kazvat 4e nqma da mi navredi v takava malka doza.a da pitam vas nqkoi ako znae,tva moje li da mi navredi v sexa ne6to primerno da ne mi staa ili da spre da mi raste huq i tn?!? mersi predvaritelno

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    щом зобиш ще трябва да спреш секса, защото ня трябва да изразходваш тестостерон
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Град
    byrgas city

:p

da ti kaja az ot treniram qko fitnes ot 3 godini ... 4ak kogato sprqh seksa za 1 mesec ka4ih 10 kila ina4e ebe6 li se prosto zabravi za fitnes daje i za boks prosto nqma smisal
    Shat a fuckam

metan zimam po 3-4 hap4eta na den dieta konkretna nqam prosto qm poe4e ot obiknoveno na 16 sam i sam okolo 60 kila
    ОМФГ...

на 16 зоби с метал по 3-4 хапчета... Хората позлзват ЗОБ след като са тренирали по 4 години... ти къде на 16 години си тръгнал с тоя зоб.....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от TANATA
    Mi da she ti navredi malko ili mnogo pak i ti kakto zimash metan koito ti go pravi 4ernia drob na suhar,napravo go skapva she ti navredi pak i se pak tia prostotii dori i hranitelnite dobavki po neka4estveni ili po silni proteini,kreatini sashto vredat PREEBVAT ti sarceto i taka to ispompva po malko kraf sledovatelno she ti pre4i ne smao na xuq.Ne sled dalgo she ti se obrazuva akne koeto she e po-mnogobroino i ot dvete sharki na vednaj(tova se polu4ava poradi tova 4e kraf ta ti nosi kiselini koito dori i 4ernite drobove izhvarlqt i v rezultat na tova tezi kiselini,toksini koito i 4erniq drob ne moje da obraboti a toi e "FILTAR" na vseki organizam,she zapo4nat da izbivat pres kojata i se polu4ava akne)moje da ti obarka i hormonite vklu4itelno i polovite koito sa i vtorata pri4ina da ne ti stava xuq.Ako si kasmetlia akneto moje i da ne izbie po liceto ama garba she ti e.... kakto kaza po otgore.Trenirash boks iskash da ka4ish e ti si znaesh samo kato stanesh na 30-40 godini da ne mresh ot infarkt ili da obikalqsh bolnicite i da ti pravat kardiogrami vsqka sedmica.Ima i drugi na4ini da ka4ish kilca probvai neshto za apetit,e nqma da imash tolkova sila kolkoto i sas tia zobove kade gi vzimash sega ama pone she znaesh 4e vsi4ko po tebe e 4isto i kato spresh da trenirash nema da stanesh "torba sas laina" pak i taq sila kadeto 4erpish ot zobovete e vremenna sled nqkolko sedmici sled kato spresh da zimash zobove tq iz4ezva.Pak dali seksa pre4i na sporta mi berbatov beshe kazval 4e ne e pravil seks ot meseci pak i kakto amatorium kaza i treniora na roki seksa otslabva krakata.

иксрено съм се смял на кретенията и незнанието ти

да ти обясня акнето няма нищо общо с черния дроп и токсините
    акнето е в следствие на висока секреция на масните жлези в кожата , а тази секреция се повишава от високото ниво на тестостерона
    и заради въпросната висока секреция на мастните жлези се запушват порите на кожата и след това започва възпалителен процес .
    това си причините за акнето накратко мойто момче вземи да четеш книжки повечко а не да говориш глупости който и един неграмотен мангал не би казал

Цитирай Първоначално написано от Miroslav__
    Seksa e vid sport
    +1
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Цитирай Първоначално написано от NH3

иксрено съм се смял на кретенията и незнанието ти

да ти обясня акнето няма нищо общо с черния дроп и токсините
    акнето е в следствие на висока секреция на масните жлези в кожата , а тази секреция се повишава от високото ниво на тестостерона
    и заради въпросната висока секреция на мастните жлези се запушват порите на кожата и след това започва възпалителен процес .
    това си причините за акнето накратко мойто момче вземи да четеш книжки повечко а не да говориш глупости който и един неграмотен мангал не би казал
    awe ni6to li4no ama na baba ti v gaza is4el sam mnogo pove4e ot teb a za tia gluposti kade si gi pisial za akneto nooo spisanmia za kozmetika 4etesh vlezi vav sait daobg.com i tam pro4eti za hranene toq sait e glavano za boinite iskustva i fitnesa.Qvno 4etesh qko spisania za kozmetika i podobni ama za fitness mai mai i ponqtie si nemashto4no ot vida anaboli idva toq vid akne vlezi vav toq sait i she vidish tam i postradal isi go kazavt

awe ni6to li4no ama na baba ti v gaza is4el sam mnogo pove4e ot teb a za tia gluposti kade si gi pisial za akneto nooo spisanmia za kozmetika 4etesh vlezi vav sait daobg.com i tam pro4eti za hranene toq sait e glavano za boinite iskustva i fitnesa.Qvno 4etesh qko spisania za kozmetika i podobni ama za fitness mai mai i ponqtie si nemashto4no ot vida anaboli idva toq vid akne vlezi vav toq sait i she vidish tam i postradal isi go kazavt
    Аз пък щи кажа от личен опит , поста на NH3 е много по верен от твоя
    В тоя случай даже тряя му става повече щото метана стимулира тестостерона ... който пък ти засилва желанието да правиш секс , но също така пречинява омазняване на кожата и акне при по-чувствителните индивиди.Да верно че ще се появят и по гърба и по лицето... Ама от добавки няма как да ти се скапе сърцето /освен ако не са правени в някое мазе (визирам българските) /

Да, вреди.
    Когато вземаш химия - нямаш желание за секс.
    Появяват се пъпки навсякъде.
    И след всяко вземане на химия трябва да чистиш черния дроб! Нещо, което почти никой не прави...
    Омазнява се тялот.
    И да - скапва се сърцето! Вика му се преумора!
    Ако не продължиш здравите тренировки, след като се спре химията... все едно е нямало смисъл да пиеш химия.
    Появяват се стрии.
    Ставаш агресивен и изнервен.
    А бе скапваш се като цяло! А това, че някои пият химия преди да станат на 18-19.. няма да коментирам, само ще им кажа, че са големи ташаци.. След време ще ме разберат.

Не знам точно за какво спорите освен за секса и сърцето, ама това важи като цяло за химията.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp

Re: вреди ли секса на спорта?

zna4i otskoro treniram boks i iskam da se ka4a v gorna kategoriq.oba4e mn trudno ka4vam,govorix s treniora i re6ixme da po4na da sa zobam.xodq si na fitnes nali i osven dobavkite zimam i zob no v mn malka doza.konsultirax se s mn hora i si4ki kazvat 4e nqma da mi navredi v takava malka doza.a da pitam vas nqkoi ako znae,tva moje li da mi navredi v sexa ne6to primerno da ne mi staa ili da spre da mi raste huq i tn?!? mersi predvaritelno

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    оф ти колко си зле... от скоро тренираш бокс ма на горна ше ходиш къде си тръгнал да зобиш като незнаеш абсолиутно нищо.. от зоба най-много да ти порасне още пове4е хуя никакъв на4ин да ти навреди освен ф което съм сигурен 4е не го зимаш както трябва
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Град
    Svoge
    Абе не знам не съм зимал ама знам, че после като спреш ще се сринеш. Сега ако почнеш- значи караш до край( което е мн тъпо-заради бокса да зарежеш себе си) И аз тренирам ТАЕКУОН-ДО и КАРАТЕ, ходя на състезания и фитнес, ама не гоня рекорди! То има ли смисъл-или си добър,или си ХИМИЯ. На 30-40 ше си развалина, нищо че вземаш по малко!
    Обичам кратко, целувам сладко,
    без подпис, без дата- направо в устата!!!

Град
    София
    Ако искаш маса яш много бяло месо и ходи на фитнес по най малко 3 пъти в седмицата и няма да ти навреди нито на секса нито на нищо!

Град
    Detroit Ghetto
    след цикъла се бие някав хормон така бях чувал щото от метана спада пишката а за креатина и другите добавки секс само по 1 пат на ден максимум щото изхвърляш през спермата
    This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"

Не ставаш за боксйор. Зобиш, чукаш, питаш глупави въпроси, вместо да се консултираш със спец ти чакаш отговор от некви които дори и не познаваш заеби тая работа. Тва иска по-различна всеотдайност. Пък и щом тренйора ти позволява да зобиш..ясна работата, никъв те няма.
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    Цитирай Първоначално написано от Miroslav__
    Seksa e vid sport
    +1
    a praveneto na deca kakvo e rastovarvane v sporta li..
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си