- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- проблем със свалянето
значи като си тегля нешта от замунда или от др саитове и дирекно ми се свалят с flashget и после не ми трагват.Та изках да разбера това заради флаша ли е или има др проблем
и като си тегля sims (поне 1000 пати вече) и просто няма никакви фаилове за инстализане само там за инфо и др дето пише че Windows не мойе да отвори този фаил а до краи ги тегля и нз за кво така става
пак за филми няма никакав проблем трагват си.нз за кво така става.помогнете плс.Благодаря предварително
![]()
Свали си BitComet......
FUCK EMO !Първоначално написано от Whisskas
ми нали казвам че кат цакна на download и трагва напр с flashget и нз как да го пусна с bitcomet
От сайта теглиш торент файла, който в последствие отваряш с БитКомет, за да започне същинското сваляне на нещото....
FUCK EMO !Първоначално написано от Whisskas
Mahni FlashGet i ostavi samo BitComet. I davsh na faila, ako ne trugva desen buton: Open With.. i tam klikash na Bitcometa i gotovo.
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
FlashGet вече не се ползва.Ама ако искаш да си го дървиш отиваш на торента ,сваляш само торента файла и псоле от деректорията в която е го отваряш с BitComet.Айде успех![]()
бе човек ти не разбра ли че тя изобщо не може да изтегли файла директно като цъкни и тръгва да се сваля с FlashGet !!! Изобщо не пита къде да се записва.Първоначално написано от amadeus-bg
deamon tools polzvash li ?
Еми отива на торента.Дава десен бутон Save As ... или Запиши целтака като.Избира си деректорията ,след това отива отваря биткомета и готова работата.Не говоря да сваля самият торент а само торента файлаПървоначално написано от Otka4eniq
![]()
и като цакна с десен бутон и там запиши с и имам само две вазмойности download All with FlashGet i Download with FlashGetПървоначално написано от amadeus-bg
Даваш Save As ... и избираш къде да ходи.Първоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
да и няма никакви др нешта само с флашаПървоначално написано от Otka4eniq
![]()
![]()
![]()
Ми тогава махай програмата .Нз вече кой я позлва.Сичките ми фр-та врчр нито FlashGet нито WillGet нито нищо.Само BitComet за България и utorrent за чужбина както всеки.Махни я тая програма според мене.
опитвам се ама ми пи6е не мойе да изтрие ............... уверете се 4е диска не е пълен или защитен срещу записване и че фаила не се изпоузва в моментаПървоначално написано от amadeus-bg
а аз не я изпоъзвам в момента
Даваш му Uninstall или от Контрол Панела го махай.Ама първ ун и псоел контол панела![]()
може ли малко по подробно да ми обясниш шото мн не схванахПървоначално написано от amadeus-bg
![]()
Дай скайпа тука само флууд става ...
Ако искаш на лично
сигурно вече си се оправила но ...
Първоначално написано от tenaglia
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Така, ако си свикнала да бачкаш с Flash Get, не ги слушай тия
Влез в дата-та и си изтегли най-новата версия на FlashGet-a тя има опция за сваляне на торенти, в момента съм с нея, защото и аз не мога да забравя старото добро FTP време
Адски сходна с предишните е![]()
Мисли в краен случай! Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш...
Момци проблема е решен вече.Момичето вчера ми писа на скайпа и и хелп![]()
да за което много ти благодаряПървоначално написано от amadeus-bg
![]()
Смятам темата за приключенаПървоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
![]()