- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мм..да го направя или не?!
gore v dqsno imash ogradeno v kryg "citat"Първоначално написано от bubulechi
smotanqk
dokato ne go iska6 postoqnno, a samo ot vreme na vreme, ne si gotova!!!!i v tova nqma ni6to lo6o! naprotiv....kolkoto po gotova si purvia put tolkova po-dobre 6te dube!
Първоначално написано от Lunatic-
емм мерси за указанията..ама..1-во не е кръг..и 2-ро можи да съм смотанячка..ама не и смотаняк![]()
+1Първоначално написано от petervuto
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
i edin put v jivota se pravi za vtori put naliПървоначално написано от -4arovnata-
po temata ako smiata6 4e si gotova deistvai ako ne si veroiatno toi 6te te razbere
Щом не си готова него прави
Щом питаш значи не си готова -> не го прави, когато си готова няма да има нужда да питаш тук![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Прави каквото знаеш, ясно е, че си тъпа![]()
Моето мнение е не го правете оште както казаха не си готова за това![]()
Lord Give Me A Sign
кое ми е тъпото бе?! бахти като ши пишите такива глупости по-добре недейте писа...не сте нито интересни нито нищо!Първоначално написано от Made_of_Pain
Първоначално написано от darla_f
Tova e samata istina oba4eaz si stoq zadrustena prosta i izostanala idiotka oba4e :P
Nqkoi den 6te sre6tna svoq zadrusten,prost i izostanal idiot i tykovij ne sme bili tolkova zadrusteni i izostanali prosti idioti(ne e za vqrvane kolko puti povtorih zadrusten,izostanal i prost vuv edno izre4enie)
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!