- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов vs. приятелство...
Като казваш че не си съгласна казвай защо не си съгласна иначе си е голословие. Странно , но за сметка на това вярно.Първоначално написано от mese4ka
Възможно е, но само ако двете страни са се разделили достоино и ако никой от тях двамата няма чувства към другия.. Иначе приятелството да прерасне в любов - доста често явление![]()
Животът е адът описан в Библията!
Малко съм объркан.Защо винаги приятелството и любовта се разделят.Не може ли двама влюбени да са и най-добрите приятели или това е невъзможно.Защо може да си приятел с някой,а не можеш да отговориш на чувствата му ако той/тя вече те харесва повече.Любовта изключва ли приятелството?А приятелството любовта?Защо доста често се казва че дойде ли любовта приятелството умира,не могат ли двете да си живуркат заедно?И защо се казва че има ли връзка даже преди нея да е имало приятелство доста често след нея то свършва?Задължително ли е или зависи от хората в нея?Ето това са въпроси,които страшно много ме объркват.Може би пък аз съм голям идеалист.
ами добре разбира се 4е може да има приятелство между лубовта на двама и как иначе нали на приятелите си споделяш и имаш доверие!за какво си с някой ако не го имаш за приятел и не можеш да му споделиш как се чустваш и какво те тревожи!Първоначално написано от Alabalaportokala
в 87% от случаите на приятелство между момиче и момче едната страна има не само приятелски чуства!
ами каквото правим когато се влюбим в някой който не е бил чак толкова ценен за нас!
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....